BeaWroc 08.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 TMK napisał Każdy materiał ma swoich zwolenników, moim zdaniem lepszym wyborem jest ceramika - a na to ocieplenie ze styro. a co zrobic jak się mieszkać będzie na wiosce, ten styropian myszki nie pogryza na gniazka , ja myślałam o wełnie szklanej . Odnosnie pustakow , to wybierzemy ceramike , tata mówi, że silikaty sie bardzo kruszą i długo schną (obserwował poczynania sąsiada, ktory z tego budował), podglądnęłam Waszą budowę, idziecie jak burza ,gratulacje Witaj Grandzia13 i czekamy na dziennik budowy, przyda sie zeby skomentowac projekcik, czy to Koniczynka ? http://www.archon.pl/images/products/m43c271f379b97/252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 blisko, blisko tylko,że moja to koniczynka 2[/img]http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_koniczynce_2/m4471b21ae2bc5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmm, ktoś tu nie umie zdjęć wklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmm, ktoś tu nie umie zdjęć wklejać... to ten? http://www.archon.pl/images/products/m4471b21ae2bc5/252.jpg w skrócie: we właściwościach pliku na jakimś www kopiujesz do schowka (prawy myszy na obrazku) np ten: http://www.archon.pl/images/products/m4471b21ae2bc5/252.jpg wklejasz link do nowego postu (jak wyżej), zaznaczasz go w całości i raz klikasz w ikonkę "IMG", na poglądzie wiadomości powinno być już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 TMK napisał Każdy materiał ma swoich zwolenników, moim zdaniem lepszym wyborem jest ceramika - a na to ocieplenie ze styro. a co zrobic jak się mieszkać będzie na wiosce, ten styropian myszki nie pogryza na gniazka , ja myślałam o wełnie szklanej . A zgadnij gdzie znakomita większość muratorowiczów będzie mieszkać? W mieście też są myszy... Proponuje kota na stanie i proforma trutki mumifikujące co jakiś czas. Wełna jest fajna, jednak droższa w zakupie i znacznie droższa w materiałach (grunt, tynk i farba np silikatowa przepuszczająca parę wodną) i robociźnie - jeszcze z 2 lata temu krzyczeli drugie tyle co za styropian. Odnosnie pustakow , to wybierzemy ceramike , tata mówi, że silikaty sie bardzo kruszą i długo schną (obserwował poczynania sąsiada, ktory z tego budował), podglądnęłam Waszą budowę, idziecie jak burza ,gratulacje Silikaty kruche? To cholerstwo jest najtwardszym i najcięższym materiałem Kiedyś u kolegi próbowałem podzióbać w tym rowki pod kable, skończyło się na elektrycznej bruzdownicy z dobrymi tarczami - masakra, lepiej od razu rozprowadzać kable w systemowych kanałach. Kruche to to nie jest. Za to rewelacyjnie dźwiękochłonne, super równe jeśli dobra ekipa kładzie na klej i wytrzymałe - można wieszać dowolne szafki. Oczywiście na wierzch zalecana wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Napisz jakiej używasz przeglądarki do internetu to napiszę krok po kroku. Mam internet explorera, firefoxa i operę - jak któraś z nich to zaraz odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://www.archon.pl/images/products/m4471b21ae2bc5/252.jpg ten link z postu powyżej : udało się a internetu niet:( mam explorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ok, na dzisiaj tyle, ide spać, ktoś przecież jutro musi do pracy iść, żeby na ratę kredytu zarobić. Poza tym strasznie mnie to wklejanie zmęczyło:)Dzięki TMK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 1. wchodzisz np na stronę: http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_koniczynce_2/m4471b21ae2bc5 2. stojąc kursorem nad obrazkiem domu klikasz prawy myszy i z menu klikasz "kopiuj skrót" lub prawy myszy i wybierasz "właściwości", mniej więcej na środko nowootwartego okna jest pole "adres URL" zaznacz myszką link obok kończący się rozszerzeniem (cośtam.JPG), znowu na tym prawy myszy i "KOPIUJ" 3. wracasz na muratora, w nowym poście prawy myszy i "WKLEJ" 4. dalej już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://pprojekt.pl/foto/widok/498small_fro.jpg huuuuuraaaa udało się! chyba nie zasnę, taka jestem podniecona:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://pprojekt.pl/foto/widok/498small_fro.jpg huuuuuraaaa udało się! chyba nie zasnę, taka jestem podniecona:)) jesteś za mało wymagająca i na koniec dnia jeden z moich ulubionych kawałów: An arab at the airport: -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3 08.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam, czy możecie mi polecić dobrego architekta do adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z której strony Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3 09.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hej, ze wschodu, ale mieszkam w centrum, więc chyba wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 i na koniec dnia jeden z moich ulubionych kawałów: An arab at the airport: -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast... dobre , tylko dlaczego nie po Polsku więcej ludzi by sie mogło posmiać architekta nie polecam bo to moja kuzynka, nie wiem jak pracuje dla innych ale pozdrawiam równiez z centrum Widze, że ćwiczenia z wklejaniem zdjęć przeprowadzono na mojej diunce, brawo , prawda, ze piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 i na koniec dnia jeden z moich ulubionych kawałów: An arab at the airport: -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast... dobre , tylko dlaczego nie po Polsku więcej ludzi by sie mogło posmiać Niestety tego nie da się przetłumaczyć (gra słów), co najwyżej wytłumaczyć architekta (namiar) jutro podeślę, dziś nie ma siły szukać wizytówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 20.01.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, czy możecie mi polecić dobrego architekta do adaptacji projektu. szukasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam ,wiosna 2009 coraz bliżej, a ja jeszcze nie mam warunków zabudowy. Dzisiaj dzwoniłam do gminy w Wiszni Małej i usłyszałam, że na dokumenty w starostwie i z Wrocławia czeka się od miesiąca do czterech. Jeden miesiąc za mną. A u Was jak postępy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts