Moniaq 28.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Noto ja się pochwalę że dzisiaj byłam na budowie i stały prawie wszystkie ściany na parterze (brakuje tylko ściany z luksferów w garażu|) Teraz dopiero widzę, że 170m to mało Gdzie ta moja ogromna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Moniaq a jaka ta kuchnia jest duża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 29.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Kuchnia ma 13m2 ale na projekcie wyglądała na większą, a teraz się okazało że o wyspie to mogę sobie pomarzyć cała koncepcja legła w gruzach...ale za to dzisiaj jedzemy wybrać luksfery w castroramie (ale oczywiście zamawiamy w interniecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 U nas kuchnia też ma 13 m2 i też się zastanawiamy czy nie jest za mała, my o wyspie nie myśleliśmy ale chcemy żeby spokojnie stół się zmieścił i jakoś nam to za ciasno ze stołem wychodzi Byliśmy w IKEI i tam jest taka 13 metrowa kuchnia ze stolem, nawet fajnie to wygląda, ale marzyła mi się więsza. Zobaczymy jaka wyjdzie "w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ryska napisała: Chyba dotarłam do "Waszej" hurtowni, nawet niedaleko może razem zdziałamy więcej ? Witam ponownie, jeszcze powiedz która hurtownia bo dwie podałam , teraz jestem na etapie wykupywania materiałów z hurtowni AGrobud w Leśnicy (jak szaleć to szaleć ) Kupiam tam rurki zewnetrzne za bezcen, dobrze ze na budowe niedaleko . Miekinia szaleje dalej, ciekawe jak dlugo Pozdrawiam Wszystkich i powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3 06.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mam pytanie a ponieważ jesteście tuż po więc i ceny bedą aktualne: ile kosztowała Was adaptacja projektu i plan zagospodarowania dzialki i projekty przyłączy? będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 za projekt przyłącza wody 600zł netto, cena adaptacji i zagospodarowania dziłaki jak i przygotowania do PNB podam jak odbiorę dokumenty (w trakcie realizcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartilop 06.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sprawy nabierają tempa, więc ja również dołączam się do grupy... Przez długi czas podczytywałem forum, teraz będę mógł podzielić się doświadczeniami. Stan na dziś: - działka - okolice Lutyni - projekt http://www.archon.pl/projekt_domu/dom_w_asparagusach/m4889afc866321# - zaplecze socjalne na działce stoi (własnymi ręcyma pół soboty i buda stoi) - dzisiaj wybrana (mam nadzieję) solidna ekipa Po świętach powinno ostro ruszyć do przodu. Plan jest taki że Święta już na swoim (pytanie tylko które) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sprawy nabierają tempa, więc ja również dołączam się do grupy... Przez długi czas podczytywałem forum, teraz będę mógł podzielić się doświadczeniami. Stan na dziś: - działka - okolice Lutyni - projekt http://www.archon.pl/projekt_domu/dom_w_asparagusach/m4889afc866321# - zaplecze socjalne na działce stoi (własnymi ręcyma pół soboty i buda stoi) - dzisiaj wybrana (mam nadzieję) solidna ekipa Po świętach powinno ostro ruszyć do przodu. Plan jest taki że Święta już na swoim (pytanie tylko które) Witaj, witaj projekt bardzo fajny, jak ekipa się sprawdzi, to pisz. Życzę oczywiście najbliższych świąt na przeprowadzenie się do nowego domku. Przesadziłam, bo za tydzień Wielkanoc, ale Boże Narodzenie byłoby ok :) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 bartilop prawie sąsiedzie WITAJ Po świętach powinno ostro ruszyć do przodu. Plan jest taki że Święta już na swoim (pytanie tylko które) Widze, że założenia takie same U nas już jedna ława wylana, dzisiaj panowie biorą sie za czyszczenie ław i jutro będą czymś tam smarować no i w końcu murować. Mamy już wodę i do świąt ( treaźniejszych ) mamy mieć prund długo oczekiwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 07.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam pytanie a ponieważ jesteście tuż po więc i ceny bedą aktualne: ile kosztowała Was adaptacja projektu i plan zagospodarowania dzialki i projekty przyłączy? będę wdzięczna za info jestem po odbiiorze u architekta, całość 4000tys. brutto , tj. adaptacja projektu 1400zł netto, , zmiany w projekcie 1600, a reszta to dokumenty do pozwolenia, odrolnienie, itp. + wspomniane w poście wyżej 600zł netto projekt wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 07.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Co tak dużo projekt na zamówienie mieliście? Moja Architekt wzięła 3tys i myślałam, że to dużo A u nas robota stanęła Panu budowlańcowi chyba wena się skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam nową grupę Wrocławską. dzisiaj dzwonił do mnie szef ekipy, która robiła u mnie ocieplenie budynku. Za chwilę kończy robotę i będzie wolny. Buduje domy od podstaw, ale u mnie wykonał ocieplenie. Ja byłam z niego bardzo zadowolona. Trzeba tylko się z nim targować. Polecam z czystym sumieniem. Zdyb Jan - 604-255-421 murarz, ociepleniowiec. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 PILNIE - szukam namiarów na geologa z Wrocławia lub takiego, który przyjedzie na działkę na południu Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 07.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Co tak dużo projekt na zamówienie mieliście? Moja Architekt wzięła 3tys i myślałam, że to dużo A u nas robota stanęła Panu budowlańcowi chyba wena się skończyła...[/quote projekt gotowy z muratora, a Ty 3 tys. dałaś za indywidualny projekt, bo my za gotowy projekt 1950 zł + koszty adaptacji. A budowlaniec może robi teraz gdzie indziej i zaraz wróci, bo oni z reguły ciągną kilka budów. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartilop 07.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam pytanie a ponieważ jesteście tuż po więc i ceny bedą aktualne: ile kosztowała Was adaptacja projektu i plan zagospodarowania dzialki i projekty przyłączy? będę wdzięczna za info My za adaptacje projektu i male zmiany dalismy 1800zl Zajęło to architektowi 16dni i tylko 2 dni poslizgu - (poślizg musi być zawsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ania klepka My kupiliśmy gotowy projekt za 3tys, a drugie 3tys kosztowała nas adaptacja projektu i te pierdoły, które robi architekt Budowlaniec jest cały czas na budowie z pracownikami...miał ostatnio spięcie z mężem i od tamtej pory robota mu nie idzie. Poczekamy...zobaczymy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 u mnie ekipy już wybrane, SSO - Dariusz Fras - miał ktoś z nim do czynienia, jedną budowę oglądaliśmy, była ok, ale i tak się boję, mój mąż dał już mu zaliczkę - chociaż sam nigdy nie bierze od nikogo przed zakończoną instalacją DACH - Dachmax - tego jestem pewna i spokojna MONIAQ trzymaj się, może budowlańcy żyją już wielkanocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 temat- ogrodzenie przeniesiony z dziennika Kaśki73 My myśleliśmy o tych ogłoszeniach:WULKABETFirma wulkabet oferuje:Efektowne i solidne ogrodzenia betonowe wykonane z wysokiej jakości betonu oraz wzmocnione wewnątrz stalowym zbrojeniem. Wysoka jakość i eleganckie wzornictwo.Cena podana na naszej aukcji dotyczy:1przęsła ( 3 płyty + słupek)W swojej ofercie posiadamy:• płyty betonowe pełne cena za 1 szt. - 20zł cena netto• płyty betonowe ażurowe cena za 1 szt. - 24zł cena netto• słupek betonowy wysokość 150cm. cena za 1 szt. - 27zł cena netto• słupek betonowy wysokość 200cm. cena za 1szt. - 30zł cena netto• płyta betonowa pełna pod siatkę cena za 1szt. - 20zł cena netto• pustak łączący cena za 1 szt. - 10zł cena netto• pustaki żużlowe Posiadane przez nas płyty pod siatkę wraz z pustakiem łączącym mają długości 280cm i 25cm wysokości. Jest to rozwiązanie zastępujące tradycyjną podmurówkę które jest łatwe i szybkie w montażu, estetyczne oraz charakteryzujące się dużo niższą ceną.Możliwość montażu i transportu na terenie całego kraju.Transport do 50km. gratis!!!!!Kontakt pod numerem tel. 880-038-955 lub e mail [email protected] SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ!!!! WITAM NA AUKCJI FIRMY OLGENPrzedmiotem naszej aukcji są słupki ogrodzeniowe wykonane z nowej rury o średnicy 42,4 mm i długości 2,1 m. Słupki są zakończone kapturkiem i pomalowane pistoletem farbą podkładową.Posiadamy także słupki o średnicy 48,3 mm i wysokości 2,1 m oraz słupki ocynkowane, powlekane.W ofercie firmy posiadamy również siatki ogrodzeniowe ocynkowane, stalowe powlekane, ocynkowane powlekane, bramy, bramki oraz wszelkie akcesoria potrzebne do montażu siatki . Podana cena jest ceną brutto za 1 słupek.Wystawiamy FV.Posiadamy własny transport !!! Wszelkich informacji dotyczących naszych wyrobów uzyskacie Państwo pod nr.kom. 0503 72 66 25tel. 071 385 35 84E:MAIL [email protected] NAJTAŃSZE SŁUPKI OGRODZENIOWE Nowe słupki ogrodzeniowe pomalowane na zielono zakończone kapturkiem Ř 35 x 2mm, dł. 2m. Materiał nowy - nie używany. Możliwość transportu. Więcej informacji pod numerem: 512 207 144 lub e-mail.Termin realizacji zamówienia to około 4 dni!!! w tej chwili dostępne słupki w kolorze zielonym a nie jak na zdjęciu!!! MAMY DO ZAOFEROWANIA ZAZBROJONE PODMURÓWKI BETONOWE OZDOBNE POD PANELE OGRODZENIOWE,SIATKĘ ,SZTACHETY LUB INNE OGRODZENIA. PŁYTY TE MOGĄ TEŻ SŁUŻYĆ JAKO KRAWĘŻNIKI ,MURKI OPOROWE ITP. PODMURÓWKI SĄ W DWÓCH WZORACH- IMITACJA CEGIEŁEK LUB PIASKOWCA. CHARAKTERYZUJĄ SIĘ NISKĄ CENĄ I ŁATWYM MONTAŻEM W PORÓWNANIU Z TRADYCYJNYMI. WYMIARY - DŁUGOŚĆ:2 M , WYS: 25 CM , SZER: 4CM PODMURÓWKĘ ZALECA SIĘ MONTOWAĆ POMIĘDZY ŁĄCZNIKAMI ,KTÓRE UŁATWIAJĄ I PRZYSPIESZAJĄ MONTAŻ NADAJĄC CAŁOŚCI ESTETYCZNY WYGLĄD. ŁĄCZNIKI MAJĄ WPUSTY NA PŁYTĘ I NA SŁUPKI,WYSTĘPUJĄ W WERSJI "PRZELOTOWEJ" I "NAROŻNEJ" . CENA PODMURÓWKI -18 ZŁ CENA ŁĄCZNIKA - 12 ZŁ ZAPEWNIAMY TRANSPORT NA TERENIE CAŁEGO KRAJU ORAZ PROFESJONALNY MONTAŻ W ATRAKCYJNYCH CENACH. TELEFON KONTAKTOWY :660 424 061 ADRES EMAIL: [email protected] AUKCJA MA CHARAKTER INFORMACYJNY-PRZED ZALICYTOWANIEM PROSZĘ O KONTAKT ZAPRASZAMY TEŻ NA INNE NASZE AUKCJE Z OGRODZENIAMII PANELAMI W CENACH JAK SIATKA OGRODZENIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Smacznego jajeczka i wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts