santoszwp.pl 23.09.2015 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, również poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków. Jeśli można to proszę Panią Dorotę o informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Podeslij nr na prv to wysle wizytowke, ekipa rewelacyjna robili moje tynki i jestem mega zadowolony, obecnie wspolpracuje z nimi ekipa ktora mi budowala, spodobało im sie jak u mnie polozyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolamamola 23.09.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Budowlańcem nie jesteś, do sprawy kierownika podchodzisz lekko... Ciekawe jak będzie wyglądał Twój dom. Wiesz jak pracują wykonawcy? Zrobić i wziąć kasę! Pamiętaj o tym. Ja na budowie byłem KAŻDEGO DNIA, a do tego mój kierownik prawie też każdego dnia. Do budowy przygotowywałem się przez rok czytając forum muratora oraz prasę. Dziękuję za ten niezwykle pouczający komentarz. Wezmę to sobie głęboko do serca i zapamiętam na przyszłość. A teraz ponawiam pytanie do reszty: czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 23.09.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja mogę ale napisz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela329 27.10.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam! domek w stanie surowym "prawie zamkniętym" - niedługo będą wstawiać okna. mam pytanko czy może ktoś polecić elektryka i hydraulika. Będę wdzieczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia67 18.12.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Witam!Mam wylane, betonowe schody wewnętrzne, poszukuje dobrego i dokładnego stolarza. Możecie kogoś polecić w Słupsku lub okolicy? Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam ponownie.........czas dom skończyć......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gniewosz 14.02.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich co się*budują*w naszej okolicy, bądź już*mieszkają w swoich domkach:) Mamy już*działkę, projekt teraz jesteśmy na etapie adaptacji i będziemy po mału składać*wszystkie papiery aby wystąpić*o pozwolenie na budowę. W tym roku planujemy tylko stan zerowy budynku, nie bierzemy kredytu więc niestety nie będziemy w stanie postawić*wszystkiego w 1 sezon, ale coś za coś no ale w końcu kiedyś ten dom ukończymy:) Czy ma ktoś*może namiary na dobrą i najlepiej przystępną cenowo ekipę budowlaną, będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv. pozdrawiam Gniewosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 02.03.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam wszystkich co się*budują*w naszej okolicy, bądź już*mieszkają w swoich domkach:) Mamy już*działkę, projekt teraz jesteśmy na etapie adaptacji i będziemy po mału składać*wszystkie papiery aby wystąpić*o pozwolenie na budowę. W tym roku planujemy tylko stan zerowy budynku, nie bierzemy kredytu więc niestety nie będziemy w stanie postawić*wszystkiego w 1 sezon, ale coś za coś no ale w końcu kiedyś ten dom ukończymy:) Czy ma ktoś*może namiary na dobrą i najlepiej przystępną cenowo ekipę budowlaną, będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv. pozdrawiam Gniewosz Cześć, A ja będę wdzięczny jak podasz przybliżoną kwotę jaką będę musiał wydać na adaptację projektu i wszystkie uzgodnienia potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę. Z góry dziękuję. Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 05.03.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 co kojarze ja placiłem za wszystko 2000 zł- adaptacja projektu z kompletem dokumentacji do urzedu(przylacza itp) ale było to juz 5 lat temu, do tego wskoczyła mapka u geodety i za to zaplaciłem 600 zł cena zwierała rowniez naniesnienie punktów, przekatnych budowlanca pod wykop...do tego kieorwnik budowy 1500 zł, (1000 zł na starcie i 500 zł po ukonczeniu budowy, odebraniu kwitów z starostwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 13.03.2016 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 co kojarze ja placiłem za wszystko 2000 zł- adaptacja projektu z kompletem dokumentacji do urzedu(przylacza itp) ale było to juz 5 lat temu, do tego wskoczyła mapka u geodety i za to zaplaciłem 600 zł cena zwierała rowniez naniesnienie punktów, przekatnych budowlanca pod wykop...do tego kieorwnik budowy 1500 zł, (1000 zł na starcie i 500 zł po ukonczeniu budowy, odebraniu kwitów z starostwa). Cześć Trzeba trochę podzwonić i popytać, bo rozbieżności są ogromne. Jedni chcą nawet 4000zł, ale znalazłem też firmę, która za komplet dokumentów z adaptacją bierze 2800zł. narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek_fasola 01.04.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Witam serdecznie zwracam się z prośbą do wszystkich którzy mogli by polecić fachowca do wymurowania komina z cegły klinkierowej wraz z opierzeniem!!! Będę wdzięczny za każdą informacje. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magipa 17.05.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 WitamWkrótce rozpoczniemy budowę domu w okolicach Słupska. Czy ktoś mógłby polecić dobrą ekipę budowlaną?? Chcemy wybudować SSO. Poszukuję jeszcze kierownika budowy, ale takiego z prawdziwego zdarzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 21.05.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Witam Wkrótce rozpoczniemy budowę domu w okolicach Słupska. Czy ktoś mógłby polecić dobrą ekipę budowlaną?? Chcemy wybudować SSO. Poszukuję jeszcze kierownika budowy, ale takiego z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam Podaj maila to wysle info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magipa 24.05.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Podaj maila to wysle info:) [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 27.05.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 namiary poszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neurix 29.06.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam. Jestem na etapie zbierania dokumentacji do swojego domku, którego budowę zamierzam rozpocząć niebawem w Kobylnicy. Możecie polecić kogoś niedrogiego ze Słupska od adaptacji projektu. Oprócz standardowej adaptacji zamierzam wprowadzić kilka zmian konstrukcyjnych. Przyda się jeszcze ktoś niedrogi od projektów przyłączy energetycznych i wodno- kanalizacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Witam. Jestem na etapie zbierania dokumentacji do swojego domku, którego budowę zamierzam rozpocząć niebawem w Kobylnicy. Możecie polecić kogoś niedrogiego ze Słupska od adaptacji projektu. Oprócz standardowej adaptacji zamierzam wprowadzić kilka zmian konstrukcyjnych. Przyda się jeszcze ktoś niedrogi od projektów przyłączy energetycznych i wodno- kanalizacyjnych. Niedrogo i dobrze? hehhehee Pytasz o dwie różne ekipy................. Ja buduje sam więc mam za darmo i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 02.12.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Niedrogo i dobrze? hehhehee Pytasz o dwie różne ekipy................. Ja buduje sam więc mam za darmo i dobrze. Nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem. Kolega pytał się czy można kogoś polecić niedrogiego do adaptacji projektu a Ty piszesz, że się nie da?Nie zawsze jest tak, że jeśli jest ktoś drogi to najlepszy. Kiedy ja się budowałem 5 lat temu to miałem różne wyceny za adaptacje z projektem przyłączy itp. Na początku byłym zszokowany, koleżanka budowała się ze mną i znalazła ponoć super babkę z super ceną-4 tyś zł!Cena mnie zszokował, znalazłem osobę co zrobi za 3500, skończyło się jednak, że znajomy polecił mi projektantkę, która zrobiła cały komplet dokumentacji za 2300 zł!Później była kierownikiem budowy za 1500 zł. Nic mnie nie obchodziło, dostałem cała dokumentacje do reki po zakończeniu budowy, wszystko ona. Do tego nawet pomogła mi prąd załatwić z energą w extra tempie 6 mc!A wracają co do koleżanki, która została u super pani architekt to były same schody. Dostała 4 tys zł za papiery, później kasowała za byle gówno bo okazało się, że nie do końca dobrze zaplanowała zmiany a kierownik budowy był tylko "na papierze" i budowlańcy żądali po pierwszej gafie od pani architekt wszystko na piśmie.A co do budowy-kipy to miałem wyceny różne od 60 tyś do 30!Wybrałem ekipę za 32 tyś zł i chodż nie zawsze było cudownie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdzik1719513437 13.12.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Witam, jutro odbieramy klucze od dewelopera. Macie jakies namiary na ekipe wykonczeniową. Podłogi sciany, plyty na poddasze.Kogos godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 13.12.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 jesli chodzi o wykonczenia to moge smialo polecic goscia co u mnie robił cały dom, potrafi zrobic wszystko: półki, szlify, stoły...właściwie to co mu sie powie to zrobi do tego gosciu potrafi doradzic a ceny ma naprawde konkurencyjne bo tu akurat był nieżły rozstzrał. A najbardziej wkurzali mnie aptekarze co za kazdy bajer, guwno sobie doliczali.... jak chcesz to na priv podam ci telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts