stukpuk 06.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 stukpuk chyba widziałam twój dom, chodzę tam na spacery z synem, to od wodnej w lewo i obok takiego domu stan otwarty? Nasz stoi zaraz za tą hurtownią lodów i mrożonek. Ten pierwszy to sąsiada z drugiej działki, nasz jest na czwartej ostatniej i wygląda teraz tak: http://images46.fotosik.pl/58/2037b70fdd248e53.jpg Zapraszam kiedyś na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 07.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 stukpuk chyba widziałam twój dom, chodzę tam na spacery z synem, to od wodnej w lewo i obok takiego domu stan otwarty? Nasz stoi zaraz za tą hurtownią lodów i mrożonek. Ten pierwszy to sąsiada z drugiej działki, nasz jest na czwartej ostatniej i wygląda teraz tak: http://images46.fotosik.pl/58/2037b70fdd248e53.jpg Zapraszam kiedyś na kawę stukpuk mam pytanko-jak ten Wasz projekt się nazywa, bo bardzo podobny do naszego-my budujemy codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To jest Tymek z pracowni horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 I znów cisza w regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 12.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 I znów cisza w regionie Pewnie się śniegu przestraszyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Espa 13.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja to siedzę cicho, bo jeszcze jestem "zamurowana" ostatnia ofertą wykonawcy w dodatku dzisiaj ma nam przedstawić konkretny kosztorys, więc tym bardziej się nie wychylam...no i jeszcze piątek 13-go Na poniedziałek jesteśmy umówieni z kolejnym fachmenem i zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie omieszkam się podzielić newsami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 15.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących ze Słupska i okolic My budujemy w Bydlinie, jak narazie jest stan zero, ale czekamy na wiosne i jedziemy dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących ze Słupska i okolic My budujemy w Bydlinie, jak narazie jest stan zero, ale czekamy na wiosne i jedziemy dalej. Pozdrawiam. Osiedle "Złoty Potok" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących ze Słupska i okolic My budujemy w Bydlinie, jak narazie jest stan zero, ale czekamy na wiosne i jedziemy dalej. Pozdrawiam. Osiedle "Złoty Potok" ? Tak się nazywa to nowe osiedle?To po prawej stronie jak sie wypada z Bydlina na Ustke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących ze Słupska i okolic My budujemy w Bydlinie, jak narazie jest stan zero, ale czekamy na wiosne i jedziemy dalej. Pozdrawiam. Osiedle "Złoty Potok" ? Tak się nazywa to nowe osiedle?To po prawej stronie jak sie wypada z Bydlina na Ustke?? Zobacz tutaj : http://www.slupsk.ug.gov.pl/pliki/slupsk/File/inwestycje/karta_krepa_bydlino.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących ze Słupska i okolic My budujemy w Bydlinie, jak narazie jest stan zero, ale czekamy na wiosne i jedziemy dalej. Pozdrawiam. Osiedle "Złoty Potok" ? Tak się nazywa to nowe osiedle?To po prawej stronie jak sie wypada z Bydlina na Ustke?? Zobacz tutaj : http://www.slupsk.ug.gov.pl/pliki/slupsk/File/inwestycje/karta_krepa_bydlino.pdf Dobre, dobre, a najlepsze jest "otwartość władz gmin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dobre, dobre, a najlepsze jest "otwartość władz gmin" Ja tam nie narzekam (mieszkam na osiedlu "Kwitnące Ogrody" w Krępie). Wy macie jakieś negatywne doświadczenia z tą "otwartością" ? Fakt, że nie na wszystko są one otwarte (przykład "tarczy antyrakietowej"), ale generalnie uważam, że nie ma na co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 15.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ponownie witam na forum - wznawiamy budowę Jak będzie chwila czasu to uzupełnię dziennik Pozdrawiam wszystkich budujących (szczególnie w Kobylnicy) Stuk puk - widziałem twój domek - specjalnie się wybrałem na zwiady A u mnie tynki ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ponownie witam na forum - wznawiamy budowę Jak będzie chwila czasu to uzupełnię dziennik Pozdrawiam wszystkich budujących (szczególnie w Kobylnicy) Stuk puk - widziałem twój domek - specjalnie się wybrałem na zwiady A u mnie tynki ruszyły Witam na pokładzie! U mnie narazie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobre, dobre, a najlepsze jest "otwartość władz gmin" Ja tam nie narzekam (mieszkam na osiedlu "Kwitnące Ogrody" w Krępie). Wy macie jakieś negatywne doświadczenia z tą "otwartością" ? Fakt, że nie na wszystko są one otwarte (przykład "tarczy antyrakietowej"), ale generalnie uważam, że nie ma na co narzekać. Może nie tyle chodzi o tą "otwartość" ile o przepisy, które są durne i których ominąć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 16.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Może nie tyle chodzi o tą "otwartość" ile o przepisy, które są durne i których ominąć się nie da Ale te durne przepisy, to chyba trochę wyżej wymyślają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Może nie tyle chodzi o tą "otwartość" ile o przepisy, które są durne i których ominąć się nie da Ale te durne przepisy, to chyba trochę wyżej wymyślają . Mniejsza o to, najważniejsze że budowa idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Espa 16.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No właśnie, najważniejsze, że domki pną się w górę!Jak ja Wam tego zazdroszczę! U nas ciąge wisi decyzja, z którą ekipą budujemy.Ci od 90 tys. troszkę spuścili z tonu i ostateczna oferta brzmi 81.000zł,no a jak bez fakturki to 4-5 tys mniej. Ech i tak kosmos. No nic , wieczorem mamy spotkać się z następnym fachowcem. Zobaczym co z tego wyjdzie. Miłego dnia i całego tygodnia wszystkim życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 16.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak na razie to osiedle nazywa się Rwący Potok Troche tam mokro, chociaż mi i tak się z działką udało. Kupowałem na drugim przetargu i nie wiedziałem co biorę, ale mam na górce i w miare sucho Zgadzam sie z Henok'iem, że jeżeli chodzi o gmine to nie ma co narzekać. A tak na marginesie, byłem wczoraj na Krępie - tak w odwiedziny i widziałem chyba Twój domek:) Co prawda u Was też nie ma jeszcze kwitnących ogrodów ale z czasem wszystko się zmieni. Ja zacząłem budować w sierpniu 2008 - stan zero. Za chwilę dalej ale w tym roku tylko SSO - kryzys. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Chyba koniec zimy w naszym regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts