beti,kris,mimi 06.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakby ktoś szukał cegieł z rozbiórki to są jeszcze na Krzywoustego po starej fabryce mebli. Kupiłem dzisiaj 200 szt. i bede miał w domu kawałek pięknej historii miasta Paletowane po 1zł, a luzem po 0,6zł ale oczywiście tych luzem już nie było Beti, dzieki za pomoc ale w tej sytuacji wole to niż obore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 07.03.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej wam Tak niesmiało sie przedstawiam,bo my doopiero papierologie załatwiamy... Działka juz jest... Reblino gmina kobylnica...pozdrawiam:):) A aktualnie mieszkamy w bloku w Słupsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej wam Tak niesmiało sie przedstawiam,bo my doopiero papierologie załatwiamy... Działka juz jest... Reblino gmina kobylnica...pozdrawiam:):) A aktualnie mieszkamy w bloku w Słupsku... Witam! Budować będziecie w Reblinie czy Reblinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 07.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej wam Tak niesmiało sie przedstawiam,bo my doopiero papierologie załatwiamy... Działka juz jest... Reblino gmina kobylnica...pozdrawiam:):) A aktualnie mieszkamy w bloku w Słupsku... Jak działka jest to już z górki Papierologia to nudny etap ale później jest już tylko lepiej Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 08.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej wam Tak niesmiało sie przedstawiam,bo my doopiero papierologie załatwiamy... Działka juz jest... Reblino gmina kobylnica...pozdrawiam:):) A aktualnie mieszkamy w bloku w Słupsku... Witam! Budować będziecie w Reblinie czy Reblinku? W Reblinie jak na Wrzącą sie jedzie... martek no dokłądnie...za rok mamy zamiar zacząc,więc papierki teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej wam Tak niesmiało sie przedstawiam,bo my doopiero papierologie załatwiamy... Działka juz jest... Reblino gmina kobylnica...pozdrawiam:):) A aktualnie mieszkamy w bloku w Słupsku... Witam! Budować będziecie w Reblinie czy Reblinku? W Reblinie jak na Wrzącą sie jedzie... martek no dokłądnie...za rok mamy zamiar zacząc,więc papierki teraz Mam ciotke w Reblinie i kiedyś o mało co nie kupiliśmy tam domu W Reblinie cisza i spokój. Z papierami trochę wam zejdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 08.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Stukpuk no licze ze z rok na pewno nam zejdzie,,zreszta wczesniej nie zamierzamy zaczac,bo kasy za mało...a sami zbieramy bez kredytu...Dopiero dezcyzja o warunkach poszła,,,caly czas szukam projektu odpowiedniego,jeden mam,ale waham siepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ponawiam moje zapytanie o hydraulika-czy znacie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 09.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ponawiam moje zapytanie o hydraulika-czy znacie kogoś godnego polecenia? Ja znam jednego: Tomasz K., tel. 501... Robił u nas w mieszkaniu hydraulike i na pewno będzie robił w domku Dokładny i ogólnie w porządku. Jeżeli chodzi o ceny to nie wiem ile teraz bierze ale na pewno się dogadacie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ponawiam moje zapytanie o hydraulika-czy znacie kogoś godnego polecenia? Ja znam jednego: Tomasz K., tel. 501 501 494 Robił u nas w mieszkaniu hydraulike i na pewno będzie robił w domku Dokładny i ogólnie w porządku. Jeżeli chodzi o ceny to nie wiem ile teraz bierze ale na pewno się dogadacie Pozdrawiam. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jak podajecie nazwiska i numery to lepiej na Priv-a , bo potem się czepiają........ PS.Taka nie pisana zasada forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 09.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mea culpa Nie żebym się czepiał , ale wiecie jacy są ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 09.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ta dokładnie,,lepiej dmuchac na zimne niż potem mają sie czepiać.... Ale numer spisałam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 11.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witajcie mam pytanko czym będziecie ogrzewać dom? my chcemy kocioł na drzewo i na węgiel ewentualnie, ale namawiają nas na kominek z DGP , no nie wiem ale chyba nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witajcie mam pytanko czym będziecie ogrzewać dom? my chcemy kocioł na drzewo i na węgiel ewentualnie, ale namawiają nas na kominek z DGP , no nie wiem ale chyba nie chcę My robimy piec-śmieciucha na wszystko, czyli węgiel, drzewo itp. W salonie Koza do okazjonalnego grzania salonu. Nie jestem zwolennikiem DGP , poza tym nie chce sobie robić kotłowni z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 12.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 My jeszcze o tym nie myśleliśmy,,moj mąz jakis z eko groszkiem chciał,żeby sam zapodawał,bo znajomi maja,,ale ja nie wiem o co kaman. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nareszcie wiosna zawitała do naszego regionu, super, można ruszać z robotą pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 znacie może jakiś dekarzy ze Słupska i okolic? bo jednego mam ale wypadałoby porównać oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 znacie może jakiś dekarzy ze Słupska i okolic? bo jednego mam ale wypadałoby porównać oferty Poszło na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts