Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...nie ma naszej regionanej :evil: czarnej...przydało by sie założyć ...sam co nie co bym dopisał :roll: ...poprostu wpisz go tutaj ...ci co korzystają z neta w trakcie walki z budową zaglądają tu czasem ...a może choć to kogoś uratuje a na dworze w Ustce -16 brrrrr więc trzeba się rozgrzać :lol: ...pozdrawiam budujących

ok

przestrzegam przed hydraulikiem Panem Janem P. z Kusowa

gość szybki jest w braniu kasy, gdyby tak szybko zjawiał się do usterki byłoby świetnie :evil:

nie stawia się na umówione terminy, nie odbiera telefonów tłumacząc się że robił na zewn w mrozie i miał ręce skostniałe i brudne, nie oddzwania

dopiero jak go postraszyliśmy sadem zjawił się coś tam porobił, ale usterki dalej nie usunął twierdząc że to chyba wada sprzętu

umawialiśmy się z nim na cyrkulację-cyrkulacja nie działa-zapomniał wyprowadzić rurkę na górę :-? ręce opadają, a potem tłumaczył się że to kolega robił, ale umowę zawieraliśmy z nim a nie z kolegą :evil:

na dworze -20 a my musimy palić sposobem i zastanawiać się kiedy znowu coś wyskoczy

dobrze że jeszcze tam nie mieszkamy

Mam do Was pytanko czy macie namiary na jakiegoś sprawdzonego hydraulika?

ok

gość szybki jest w braniu kasy, gdyby tak szybko zjawiał się do usterki byłoby świetnie :evil:

nie stawia się na umówione terminy, nie odbiera telefonów tłumacząc się że robił na zewn w mrozie i miał ręce skostniałe i brudne, nie oddzwania

dopiero jak go postraszyliśmy sadem zjawił się coś tam porobił, ale usterki dalej nie usunął twierdząc że to chyba wada sprzętu

umawialiśmy się z nim na cyrkulację-cyrkulacja nie działa-zapomniał wyprowadzić rurkę na górę :-? ręce opadają, a potem tłumaczył się że to kolega robił, ale umowę zawieraliśmy z nim a nie z kolegą :evil:

na dworze -20 a my musimy palić sposobem i zastanawiać się kiedy znowu coś wyskoczy

Ja robiłem na kilku budowach co hydraulikę robili Romanowscy ze Słupska.

Jak u siebie będe robił to chyba z nimi, tani nie są, ale wole nie ryzykować i eksperymentować na swojej budowie.

ok

Jak u siebie będe robił to chyba z nimi, tani nie są, ale wole nie ryzykować i eksperymentować na swojej budowie.

dzieki Stuku :D

jeżeli możesz to przeslij mi ich namiary na priv

coś muszę robić

nie mogę siedzieć i czekać na pana P. aż ten łaskawie zjawi się lub nie

uwielbiam ten skecz ...potwierdza sie jak diabli a te słowa usłyszałem kilka razy..oglądnijcie ..

http://www.youtube.com/watch?v=6mmfdcTkZcE

nie polecam

1. człowieka z miejscowości Rowy...góral o nazwisku na K.

2. Geonord z Ustki ...uwaga !!!...choc...uczciwi i naprawiaja błedy

3. firma BAT Slupsk...potrafi zmienic termin dowozu materiału w ostatniej chwili ...a co jak ekipa czeka ??? a kto płaci :o

4. bram garażowych zamówionych przez Fimal..walcze z awarią bramy już ok 2 mieś

5. ekipy ktora kładzie panele dla firmy Kosmaz ...przyjechali na pomiar bez narzedzi mierniczych ..pożyczyłem i tak nic mi nie poradzili a do tego nie powiedzieli czy położą ...tylko usłyszałem oddzwonią i NIC

6. ekipa od wykonczeń z m. Żochowo...dokładnośc to nie jest ich specjalność a nie moge śledzić każdego ruchu ręki ..powiem tak...robia wszystko czyli nic dobrze...stwierdziłem jedno że bedąc inwestorem trzeba się znać na wszystkim ....jak to mówią 1 dom dla wroga ale mieszkac trzeba ...

polece i mimo wątpliwości podam nazwiska :lol:

1.hydraulik ze Słupska p.Butwin

2.ocieplnia i różne prace budowlane p.Skwarczak z Ustki

3.stolarz ..meble na zamówinie ,schody itp....Żyszkiewicz z Ustki

4. cieżki sprzęt transportowy..dowóz piasku żwiru itp właściwie jak dzwoniłem to w ostatniej chwili lub na wczoraj ..p.Knapa Słupsk

Jakoś tak na szybkiego to streściłem i co moge więcej powiedzieć ....jak sobie przypomne dopisze...

...a u nas...minął równy rok od powstania pierwszego narożnika w naszym domku/fundam. były wcześniej/ zeszły styczeń był miły i właśnie teraz zaczeliśmy wprowadzać się do domku , w planach środek był troszke inny :-? ale cóż byle było ciepło w środku a jak narazie jest :lol:

ok

dzieki Stuku :D

jeżeli możesz to przeslij mi ich namiary na priv

coś muszę robić

nie mogę siedzieć i czekać na pana P. aż ten łaskawie zjawi się lub nie

Tu masz.....

http://www.romanowski.afr.pl/kontakt.htm

uwielbiam ten skecz ...potwierdza sie jak diabli a te słowa usłyszałem kilka razy..oglądnijcie ..

http://www.youtube.com/watch?v=6mmfdcTkZcE

nie polecam

1. człowieka z miejscowości Rowy...góral o nazwisku na K.

2. Geonord z Ustki ...uwaga !!!...choc...uczciwi i naprawiaja błedy

3. firma BAT Slupsk...potrafi zmienic termin dowozu materiału w ostatniej chwili ...a co jak ekipa czeka ??? a kto płaci :o

4. bram garażowych zamówionych przez Fimal..walcze z awarią bramy już ok 2 mieś

5. ekipy ktora kładzie panele dla firmy Kosmaz ...przyjechali na pomiar bez narzedzi mierniczych ..pożyczyłem i tak nic mi nie poradzili a do tego nie powiedzieli czy położą ...tylko usłyszałem oddzwonią i NIC

6. ekipa od wykonczeń z m. Żochowo...dokładnośc to nie jest ich specjalność a nie moge śledzić każdego ruchu ręki ..powiem tak...robia wszystko czyli nic dobrze...stwierdziłem jedno że bedąc inwestorem trzeba się znać na wszystkim ....jak to mówią 1 dom dla wroga ale mieszkac trzeba ...

polece i mimo wątpliwości podam nazwiska :lol:

1.hydraulik ze Słupska p.Butwin

2.ocieplnia i różne prace budowlane p.Skwarczak z Ustki

3.stolarz ..meble na zamówinie ,schody itp....Żyszkiewicz z Ustki

4. cieżki sprzęt transportowy..dowóz piasku żwiru itp właściwie jak dzwoniłem to w ostatniej chwili lub na wczoraj ..p.Knapa Słupsk

Jakoś tak na szybkiego to streściłem i co moge więcej powiedzieć ....jak sobie przypomne dopisze...

...a u nas...minął równy rok od powstania pierwszego narożnika w naszym domku/fundam. były wcześniej/ zeszły styczeń był miły i właśnie teraz zaczeliśmy wprowadzać się do domku , w planach środek był troszke inny :-? ale cóż byle było ciepło w środku a jak narazie jest :lol:

Znam Skwarka, spoko koleś :D

to ja jeszcze polecę:

firma BUDMAX od wykonczeniówki, ocieplenia ogólnie bardzo szeroki zakres :wink: - P.Marek-rzetelny, uczciwy, kreatywny, terminowy, zdolny :lol:

dekarze-P. Zdzisław Muller- rzetelni i terminu dotrzymują

P. Andrzej Szczęch-postawił nam chałupę do SSO- terminowy, robi razem z ekipą, uczciwy nawet gwoździa z budowy nie wyniesie :wink:

to narazie tyle, gdyby coś mi sie jeszcze przypomniało to będę pisać

aha nie polecam:

Pan Marek D.-gość koło 50-tki niby fachman, ale tak mi poddasze zrobił że sufity latały :evil: , nie podawał profili między skosami a ścianą, szkoda gadać, ale chłopaki z Budmaxu mi poprawili :D

to ja jeszcze polecę:

firma BUDMAX od wykonczeniówki, ocieplenia ogólnie bardzo szeroki zakres :wink: - P.Marek-rzetelny, uczciwy, kreatywny, terminowy, zdolny :lol:

Mam pytanie gdzie ma siedzibę ta firma ba ja znalazłam dwie w naszym rejonie o takiej nazwie !?

mogę dać namiary na priv

• 2 weeks później...

Widzieliście już?

Gmina Słupsk dofinansuje koszty zakupu i montażu kolektorów słonecznych.

http://www.slupsk.ug.gov.pl/aktualnosci/pokaz/256.dhtml

Swoją drogą: dołączam do 'Grupy Słupsk-Kobylnica i okolice' :-) Jak los pozwoli, będziemy budować w okolicach Słupska na wiosnę.

Widzieliście już?

Gmina Słupsk dofinansuje koszty zakupu i montażu kolektorów słonecznych.

http://www.slupsk.ug.gov.pl/aktualnosci/pokaz/256.dhtml

Swoją drogą: dołączam do 'Grupy Słupsk-Kobylnica i okolice' :-) Jak los pozwoli, będziemy budować w okolicach Słupska na wiosnę.

Witamy nowych budowniczych z naszego regionu :D