beti,kris,mimi 30.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Marcin z Machowina ? ja też tam mieszkam witam Ziomala w którym miejscu się budujesz? Jadąc od słupska w strone ustki za mostem w bydlinie w prawo i od tej krzyżówki równe 2km po prawej stronie. oceń zdjęcia w moim DB to skojarzysz. A wy gdzie, dokładnie? chyba kojarzę, teraz macie juz "chudziaka'? my się budujemy w centrum , na przeciwko boiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 30.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tak w sobote wylałem.To nie wiedziałem że mamy jakiś stadion, no SPAniale:-)jak będę na działce to przejadę się i ocenię co tam w centrali słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 08.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Niestety albo i stety zachodzą zmiany techniczne na forum muratora. Pisze w celu sprawdzenia czy to działa, bo ostatnio wiele tematów wymarło. Przy okazji szukam studniarza na gwałt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karis 08.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Jestem na etapie szukania architekta w Słupsku w dobrej cenie. Kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 11.04.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witajcie buduje sie w Grabnie pod Ustka mam juz wyjechane pod ukladanie wiezby(dekarze maja wejsc 19-04-2010), bylbym wdzieczny za namiary do konkretnego elektryka nad ktorym nie musze stac caly dzien i pilnowac albo szukac go tygodniami jak juz zacznie i "zaskoczy" na razie mam kandydata liczy wstepnie 35zl/punkt(u mnie ok.150punktow)ale czesto go widuje z menelkami i to mnie zastanawia zapytam sie go o osiagniecia ostatniego roku jak ludziska beda zadowoleni to kto wie ale wolalbym jakiegos bez towarzystwa tych ochlajpusow no i obserujac forum nabieram przekonania ze da sie za 30zl/punkt znalezc oczywiscie bez materialu.A wy gdzie material kupowaliscie(kable i reszta)?Potrzebuje rownierz hydraulika i tynkarzy ale dobrych i uczciwych(jesli jeszcze istnieja).Tak w kwestii informacyjnej moze komus to pomoze nie bierzcie do pracy ludzi ktorzy "juz za komuny bloki stawiali" i te dalej stoja.Ja takich wlasnie murarzy wzialem z lenistwa od sasiedniego inwestora,zero pojecia o czytaniu projektu,amatorskie bledy w odleglosciach czegokolwiek od czegokolwiek jedyna pociecha to ze robia na prawde szybko i nie gina jak juz piwo wypija ale trzeba pilnowac niestety jak i co robia.Mialo byc tez taniej jak firma budowlana a nie bedzie wiec po co ryzykowac ale to dla innych bo ja juz z nimi dokoncze,niech poprawia co sp......lili.Pozdrawiam i namawiam do wpisow kazdy jest pouczajacy i ciekawy na swoj sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 11.04.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d595cfca9465467 a oto moje dotychczasowe wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 11.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja polecam Ci okna na profilach aluplasta fabryka w Elblągu, ale dowożą na miejsce i ointują, maja bardzo konkurencyjną cene tzn w fabryce sa droższe ale pan który mi załatwiał i montował ma duży upust i sam narzuca sobie marże, pamiętam że okno balkonowe kosztowało 350zł wiem , że to było taniutko na okienka czekałam ok 1,5 tygodnia a montowane były dwa dni, na porawde polecam to numer 667880753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześć.Mieszkamy niedaleko Ciebie, czytam Twój post i myślę, że mogę polecić Ci chłopaków od tynków i wykończeń- u mnie robili- naprawdę sprawni i operatywni i nie trzeba ich pilnować. Szef nazywa się Marek i złapiesz go pod nr 693325759- pozwolił mi ten nr podać publicznie. Jeśli chodzi o elektrykę- mi robił ojciec ale jak raz skończyły mu się uprawnienia... Hydraulik? temat drażliwy. Nie polecam Pana Jana P. koło Ciebie buduje się jego syn- pan Janek jeździ białym passatem combi- unikaj- nierzetelny, niekompetentny, niesłowny. Poprawki po tymże panu robił mi Tomasz Kocyło- polecony na tym forum- numer mogę podać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.04.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Słuchajcie, a jakie są ceny za "punkt elektryczny" w naszym regionie? A co do hydraulików to mogę polecić Romanowskich ze Słupska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 13.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich:do Marcin Cetera ...."studniarza na gwalt"...-a kto kogo ma grac?-he he he do beti,kris,mimi-super ze jest jakis odzew miejscowych,numer do pana Marka spisalem,szkoda ze tacie "wyszly" papiery ale mam namiar na dobra mala firme od znajomka moze cos sie z tego urodzi,ten do pana Tomasza Kocylo poprosze ale tylko wtedy jesli jestescie z niego w 100% zadowoleni,jesli chodzi o ludzi budujacych sie w okolo to znam tylko 4 osoby osobiscie reszty w ogole nie kojarze co trzeba bedzie nadrobic.bardzo martwi mnie Twoj podpis o wzajemnym sie wykanczaniu-juz sie boje ale dzieki wielkie za wszelkie wskazowki do stukpuk-tych Romanowskich to juz wczesniej gdzies polecasz wiec chyba jakies profity z tego zbierasz(licze na Twoje poczucie humoru ktorego tak wiele uzywasz w swym ciekawym dzienniku) a propos na tych rowerowych dawcow czesci to ja juz tu od 13-tu lat tez sie napatrzylem.pozdrawiam dzieki za pomoc(odzew) Siedzac na (d...) krzesle w domu zapytalem o oferte wykonania ogrzewania w podlodze pewna slupska firme,dostalem odpowiedz ze taka impreza kosztuje 90zl/m2(swoja droga pierwszy raz slysze za m2) z materialem oczywiscie a to oznacza:-wykonanie projektu calej instalacji,nawet jesli w czasie prac wyjdzie drobna zmiana bedzie to ujete w projekcie czyli wiem teoretycznie gdzie co i jak przebiega-ulozenie calego przewidzianej przeze mnie grubosci styropianu(jedyne co ja dostarcze)-folia alu-rury,zlaczki-listwy mocowania-dylatacje-rozdzielacze,szafki-napelnienie i proba szczelnosci. Moze jakies komentarze lub lepsze oferty z waszej strony?Pozdrawiam i do uslyszenia.Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Zaraz tam profity...........hehehhehee (co to jest to 1000 zł od zlecenia) po prostu robiłem na kilku budowach co oni i złego słowa powiedzieć nie dam. Ludziska pochwalcie się ile kasują teraz za punkcik z prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 13.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Z tego co mi sie o uszy obiło to od 25 do nawet 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 15.04.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam stukpuk to dobra daj te namiary na tych Romanowskich bo jak bardzo dobra,fachowa ekipa to ide w to dla pozniejszego tzw,swietego spokoju.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.04.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Znajdziesz ich siedzibę na ul.Józefa Chełmońskiego 7. Wpisz w google to ci numery tel. też wyskoczą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 16.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bardzo dzieki -stukpuk-.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 17.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam,sluchajcie grupo slupska w wyniku nie przewidzianych i ciezkich do zaakceptowania przeze mnie roznic zdan rozstalem sie dzis z "MURARZAMI" aby uniknac kolejnych podstawowych bledow podczas stawiania mojego domu.Jesli ktos z Was ma jakis zgrany uczciwy zespol do postawienia na nowo kolumny pod daszkiem nad wejsciem do domu,zrobienia tarasu 5,5m/4m(obmurowanie z bloczkow,zalanie betonem),wykonania wejscia(schodow)do budynku i pozniej scianek na pietrze po wykonaniu dachu to dajcie bardzo prosze namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Popytam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 17.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dzieki stukpuk,a propos czy Ty nie robisz w tych tematach?A moze to byla wykonczeniowka juz nie pamietam dokladnie,wybacz glosno mysle tylko ale dzieki za szybka reakcje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dzieki stukpuk,a propos czy Ty nie robisz w tych tematach?A moze to byla wykonczeniowka juz nie pamietam dokladnie,wybacz glosno mysle tylko ale dzieki za szybka reakcje.Pozdrawiam. Ojciec ma małą firmę budowlaną i od małego dorabiałem u ojca po budowach. Taki samouczek bardziej ze mnie,od ław fundamentowych po wykończeniówkę. Ale teraz szukam czegoś legalnego...... hhehehheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 17.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Legalnie to ja chyba moglbym sie z Toba tylko bronia napic po robocie(pracy)sam rozumiesz jak sie kapital "zwozi" to on malo chyba legalny.To nie chodzi o to by ktos mial dyplomy mistrzowskie itd. ale zeby logicznie myslal podczas roboty i projekt(rysunek) czytal jak sie nalezy."MURARZE" mi kolumne betonowa wylali jakies 20cm dalej po czym dzwigiem przestawili ja z lawa na niby swoje miejsce nie trzymajac sie wymiaru tym razem "od fundamentu"przodu budynku tu im sie o 8cm omskla i mnie juz h...j strzelil bo albo dom budujemy albo kurnik.Ale sie wyzalilem troche mi lzej.Budowanie na odlegosc ma jeden plus ze oceniamy postepy wedlug zdjec i ja wlasnie na zdjeciach zobaczylem ze z kolumna cos nie halo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts