rafek11 01.09.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 WYPRZEDAŻ STEMPLI BUDOWLANYCH o długości 3m-3,8m i grubości ponad 15cm w ilości 550 sztuk. 3,50 zł za sztukę.Wiele z nich to tzw. kopalniaki. Stemple były użyte jeden raz jako podpory szalunków stropowych.Wyprzedaję też krawędziaki sosnowe 4cmX14cm o dł. co najmniej 3m, paletę suporexu prefabet 600 24cm (48 szt.), około 30 szt. silki 18cm, około 30 szt. prętów fi 8mm i parę kilo drutu wiązałkowego.Wszystkich informacji udzielę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11mac11 04.09.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Sprzedam deski szalunkowe używane, różne długości i szerokości ok. 4 m3; odbiór we własnym zakresie. Przyjmę gruz budowlany w Siemianicach. Info pod nr tel. 501515275. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1k 05.09.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 poszukuję cieślo-dekarza godnego polecenia czy ma ktoś namiary i sam korzystał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 05.09.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam WasMam do Was pytanie odnośnie ogrodzenia z siatki . Dostałam ofertę na ogrodzenie 107 m siatka 150 cm o grubośc 3,5 mm , oczka 5,5 cm z murkiem z płyt w cenie 6500 zł. Czy to dobra cena . Oczywiście to koszt całkowity , czyli materiał i robota .Może możecie polecić kogoś w dobrej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 16.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam wszystkich serdecznie! I się ładnie przywitam Jestem Artur i będę budował się (a przynajmniej mam taką nadzieję) w Niestkowie. Działka już kupiona. Odnalazłem Waszą grupę i przeczytałem wszystkie 22 strony. Pewnie niektórzy już się dawno pobudowali ale dzięki Wam można zebrać jakieś doświadczenie no i namiary na dobrych fachowców. Narazie z żoną wybieramy projekt..... czy u Was też była o to taka wojna. Zanim ustalimy projekt który będzie się nam wspólnie podobał to chyba wieki minął. Mam pytanie do Edyta.W - jak to było z tą adaptacją projektu bez architekta? Kierbud miał takie uprawnienia? Widziałem tu ceny 5000-6000 tys za adaptacje projektu, to możlwie? Projekt kosztuje 2000-2500 tys a adaptacja prawie 3 razy tyle? Może ktoś ma namiary na biuro projektowe co tak nie kasuje? Pozdrawiam. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limagraf 20.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam ponownie, Szukam plyt betonowych do wylozenia na dzialce, dzis 1wszy transport ze stala sie zakopal , ale po rozladunku dali rade go wyciagnac. dzieki za info Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronaldinio12 27.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Siema wszystkim . Jestem nowy w tej grupie ,buduję się niedaleko Kobylnicy w Widzinie. Jestem na etapie stanu surowego domku o nazwie Barwny. Służę radą i potrzebowałbym też pomocy.Szukam taniej firmy do położenia ogrzewania podłogowego.Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 28.09.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ronaldinio12 to może podpowiesz mi ile płaciłeś za adaptacje projektu i z jakiego biura korzystałeś? Jak narazie widze pustki tu straszne na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumunek75 29.09.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wszystkich. Po dziewięciu miesiącach walczenia z papierami rozpoczynam budowę !!! Dokumenty zacząłęm kompletować od początku stycznia, myślałem, że się wyrobię do wiosny, a tu za oknem ... jesień. Mam nadzieję, że zima w tym roku trochę odpuści. Miejsce budowy- Kobylnica, okolice Jaśminowej. W miarę potrzeb będę się starał służyć pomocą a i pewnie nie raz o nią poproszę. Projekt - Tymek A z Horyzontu, z drobnymi zmianami.Art-e, mnie adaptacja projektu kosztowała 3 tyś( zazwyczaj wynosi 2,5 ale było trochę przeróbek). Projektant- P. Arkadiusz z Siemianic, bardzo konkretny gość, większość dokumentów załatwia osobiście, dokładnie wyjaśnia co, jak, dlaczego i po co. Posiada uprawnienia na kierownika, więc potem można wywalczyć zniżkę. Szczerze polecam.A i przy okzaji mam 2 pytania. Czy ktoś stawiał ściany z bloczków H+H, czy faktycznie wychodzą tak korzystnie w porównaniu z suporexem? I drugie pytanie; jakie są wasze odczucia, co do podejścia do inwestora urzędników z Urzędu Gminy Kobylnica, bo moje są dalekie od zadowolająch... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronaldinio12 02.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam ,i juz odpowiadam ,za adaptację płaciłem 5 tyś. ale widzę że można taniej .Załatwiałem to po znajomości i myślałem że będzie taniej ,no coż . A z urzędnikami współpraca przebiega bez większych problemów twu.... twu... jak na razie. Zapraszam do zapisów na solary słoneczne i pompę ciepła ,jest mało chętnych dlatego że trzeba wpłacić od razu wkład własny czyli około 9700 zł, a na same solary tylko 4000zł. Ja podpisałem już umowę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.10.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam wszystkich. Po dziewięciu miesiącach walczenia z papierami rozpoczynam budowę !!! Dokumenty zacząłęm kompletować od początku stycznia, myślałem, że się wyrobię do wiosny, a tu za oknem ... jesień. Mam nadzieję, że zima w tym roku trochę odpuści. Miejsce budowy- Kobylnica, okolice Jaśminowej. W miarę potrzeb będę się starał służyć pomocą a i pewnie nie raz o nią poproszę. Projekt - Tymek A z Horyzontu, z drobnymi zmianami. Art-e, mnie adaptacja projektu kosztowała 3 tyś( zazwyczaj wynosi 2,5 ale było trochę przeróbek). Projektant- P. Arkadiusz z Siemianic, bardzo konkretny gość, większość dokumentów załatwia osobiście, dokładnie wyjaśnia co, jak, dlaczego i po co. Posiada uprawnienia na kierownika, więc potem można wywalczyć zniżkę. Szczerze polecam. A i przy okzaji mam 2 pytania. Czy ktoś stawiał ściany z bloczków H+H, czy faktycznie wychodzą tak korzystnie w porównaniu z suporexem? I drugie pytanie; jakie są wasze odczucia, co do podejścia do inwestora urzędników z Urzędu Gminy Kobylnica, bo moje są dalekie od zadowolająch... Pozdrawiam Witaj! Nareszcie ktoś z "mojej" wiochy hehhehehheee My też budijemy Tymka z Horyzontu, ale na ul.Wodnej. Co do podejścia do urzędników, to no coment!!!!!!!!!!! walczę z nimi już kilka lat.......................nic tylko wąglika im podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.10.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witaj! Nareszcie ktoś z "mojej" wiochy hehhehehheee My też budijemy Tymka z Horyzontu, ale na ul.Wodnej. Co do podejścia do urzędników, to no coment!!!!!!!!!!! walczę z nimi już kilka lat.......................nic tylko wąglika im podesłać witajcie, witaj stukpuk. obejrzałam sobie Twojego tymka, bardzo zgrabny domeczek, gratuluję wyboru projektu. my też wybraliśmy dwuspadowy dach, tylko dom trochę w bardziej nowoczesnym stylu. zaczynamy na wiosnę w połowie drogi między ustka a słupskiem. narazie wymyslamy z czego ma być domek, żeby architekt wprowadził odpowiednie zmiany do projektu, myślę że pozwolenie do wiosny załatwimy ;)pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 11.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Stukpuk zdaje się że gdzieś na forum polecałeś komuś dobrych architektów. Możesz mi na priva wrzucić jakieś namiary i ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.10.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Stukpuk zdaje się że gdzieś na forum polecałeś komuś dobrych architektów. Możesz mi na priva wrzucić jakieś namiary i ceny? Kurcze, lenia mam............przeszukaj kilka stron wcześniej, może coś będzie,ale jak już to pewnie komuś na priva wysyłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 11.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Stęple i deski szalunkowe ,za pół ceny, z checia odkupie - Grabno k.Ustki.Tel 502551875GG 1295337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 12.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Kurcze, lenia mam............przeszukaj kilka stron wcześniej, może coś będzie,ale jak już to pewnie komuś na priva wysyłałem. no właśnie szukałem i widziałem że na priva posłałeś Jak byś tam wykrzesał więcej sił, to podeślij mi proszę te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.10.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no właśnie szukałem i widziałem że na priva posłałeś Jak byś tam wykrzesał więcej sił, to podeślij mi proszę te namiary Normalnie lenia mam...........................hehehheheheheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 no właśnie szukałem i widziałem że na priva posłałeś Jak byś tam wykrzesał więcej sił, to podeślij mi proszę te namiary witaj art-e, na jakim Ty etapie jesteś? kurcze, pusto na tym forum i jakoś niechetnie przyjmują nowych:P:P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 14.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Mam do sprzedania stemple o dł. pow. 3,5m - 350 sztuk. Sprzedaje po 3,5zł, ale przy większej ilości mogę zrobić promocję!!!!! Próbowałem się dodzwonić pod podany nr tel., ale zasięgu brak. Proszę o tel. do mnie 501 265 486. Pozdrawiam. Dzieki za odzew, rzeczywiscie jestem teraz poza zasiegiem. Skontaktuje sie w poniedzialek, 18tego. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam nowych i starych bywalców!U mnie z braku kasy, cisza na budowie.I mała uwaga, nie podawajcie numerów na forum, czasem są potem z tego kłopoty,(mi osobiście nie przeszkadza, ale wiecie jacy są ludzie.))) ślijcie na privka,itp........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts