art-e 29.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Podpowiedzcie gdzie w okolicy można w dobrej cenie dostać piach na fundamenty? Skąd braliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limagraf 29.04.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 rafek11 - duzo masz tych desek szalunkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 30.04.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 rafek11 - duzo masz tych desek szalunkowych? Oj dużo. Potrzebowałem desek na ponad 200 mkw stropów, czyli 5-6 m sześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 30.04.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Podpowiedzcie gdzie w okolicy można w dobrej cenie dostać piach na fundamenty? Skąd braliście? Ja brałem z Głobina. Do Słupska najbliżej dlatego najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 02.05.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja czesc piachu bralem z siemianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.05.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja ostatnio brałem piasek do murowania od Jareckiego w Kobylnicy, wyszło mi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 08.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Powoli rozgladamy sie za oknami i mamy dylemat jaka wybrac firme.Wiadomo, ze na naszym rynku istnieja 3-4 firmy:) Drutex, Bajcar, M&S, i chyba Fasada. Zastanawiamy sie własciwie miedzy Drutexem a Bajcarem.Jesli chodzi o cene to Drutex bije wszystkich o głowe ale jak to sie ciekawe do jakosci-ich okna Iglo sa reklamowane widze juz chyba wszedzie, w kazdej gazetce, w tv ....jakie wy macie spostrzezenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 08.05.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Okna to nie mebel, staiwasz je na xxlat więc nie sugeruj sie tylko ceną! Jakość moim zdaniem jest ważniejsza, najlepiej jak wsp. jakoś/cena jest najlepszy. Firma na B to produkt typowo deweloperski, ekonimiczny, Drutex ostro zainwestował w reklamę, na ile również w jakość, tego nie wiem, nie chce osądzać. Moim zdaniem oceń ofertę M&S na pierwszy rzut oka są najdrożsi, ale jak jak dojdzie co do czego to wcale tak nie musi być, a moim zdaniem jakość jest najlepsza z tych firm. Ja w mieszkaniu miałem M&S, teraz w domu mam M&S termo 3-szybowe. ojciec w domu pierwsze M&S miał chyba z 15-lat temu. drugi raz też wziąłbym M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 08.05.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Potrzebuje żwir, chcę wysypać przed domem, do puki nie będzie polbruku, bo mnie juz piach denerwuje. Macie jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 10.05.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Potrzebuje żwir, chcę wysypać przed domem, do puki nie będzie polbruku, bo mnie juz piach denerwuje. Macie jakiś namiar? Wiekszosci znajomym budujacych sie w okolicach Ustki ,kruszce dowozil niejaki Pan Pioch tel. 603 404 110. Solidny, punktualny i cenowo przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 11.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzieki zanotowałem będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.05.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 My mamy okna VEKA z panterki w Bolesławicach, dolna półka, ale jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 15.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A czy ktoś coś wie o oknach z Północnej Fabryki Okien - TRIO? Jeśli chcesz piach to polecam też pana H. Lipiński z włynkówka, dysponuje wywrotkami, koparkami... negocjuje ceny... piach bierze z siemianic... kontakt http://www.wykopy.slupsk.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 16.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Kurcze to mamy dylemat teraz bo jesli chodzi o komplet okien to u Bajcara i w Drutexie mamy podobna cene okolo 8 tys zł ( okna cieplejsze) a w M&S juz jest to przeszlo 12 tys i sie zastanawiamy, jednak to 4 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 17.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kurcze to mamy dylemat teraz bo jesli chodzi o komplet okien to u Bajcara i w Drutexie mamy podobna cene okolo 8 tys zł ( okna cieplejsze) a w M&S juz jest to przeszlo 12 tys i sie zastanawiamy, jednak to 4 tys zł A na jkich profilach, ilokomorowe? jaki wkład szybowy 2-3 szyby? jakie okucia? wszystko ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 08.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Koledzy jestem na etapie szukania: - hydraulika- elektryka (najlepiej coby umiał tez alarmy zakładać) Podrzuci ktoś namiary? Zbyszek982 - jakie okna wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 10.06.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Koledzy jestem na etapie szukania: - hydraulika - elektryka (najlepiej coby umiał tez alarmy zakładać) Podrzuci ktoś namiary? Zbyszek982 - jakie okna wybraliście? Jeszcze do końca nie wybralismy ale chyba zdecydujemy sie na bajcara.Mamy tak chyba dosyc spore znajmosci i obiecali nam rabacik....zobaczymy jak zrobia pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.06.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Co taka cisza w okolicy?Poszukuje ładnej cegły rozbiórkowej z okolic Kobylnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 27.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hehe a ja przyjmę chętnie ziemię z wykopów. A cisza pewnie bo wszyscy na budowach, w końcu sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 26.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 sorrki ze sie powtarzam ale podpowiedzcie w kwestii okien co wybrac bo mam problem Drutex czy Bajcar cenowo lepiej wyglada Drutex ale co z reszta...jakie macie swoje sugestie w kwestii tych dwóch firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts