Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powoli rozgladamy sie za oknami i mamy dylemat jaka wybrac firme.Wiadomo, ze na naszym rynku istnieja 3-4 firmy:) Drutex, Bajcar, M&S, i chyba Fasada. Zastanawiamy sie własciwie miedzy Drutexem a Bajcarem.Jesli chodzi o cene to Drutex bije wszystkich o głowe ale jak to sie ciekawe do jakosci-ich okna Iglo sa reklamowane widze juz chyba wszedzie, w kazdej gazetce, w tv ....jakie wy macie spostrzezenia w tym temacie?

Okna to nie mebel, staiwasz je na xxlat więc nie sugeruj sie tylko ceną! Jakość moim zdaniem jest ważniejsza, najlepiej jak wsp. jakoś/cena jest najlepszy. Firma na B to produkt typowo deweloperski, ekonimiczny, Drutex ostro zainwestował w reklamę, na ile również w jakość, tego nie wiem, nie chce osądzać. Moim zdaniem oceń ofertę M&S na pierwszy rzut oka są najdrożsi, ale jak jak dojdzie co do czego to wcale tak nie musi być, a moim zdaniem jakość jest najlepsza z tych firm. Ja w mieszkaniu miałem M&S, teraz w domu mam M&S termo 3-szybowe. ojciec w domu pierwsze M&S miał chyba z 15-lat temu. drugi raz też wziąłbym M&S.

Kurcze to mamy dylemat teraz bo jesli chodzi o komplet okien to u Bajcara i w Drutexie mamy podobna cene okolo 8 tys zł ( okna cieplejsze) a w M&S juz jest to przeszlo 12 tys i sie zastanawiamy, jednak to 4 tys zł

A na jkich profilach, ilokomorowe? jaki wkład szybowy 2-3 szyby? jakie okucia? wszystko ma znaczenie.

• 3 weeks później...
Koledzy jestem na etapie szukania:

- hydraulika

- elektryka (najlepiej coby umiał tez alarmy zakładać)

Podrzuci ktoś namiary?

Zbyszek982 - jakie okna wybraliście?

Jeszcze do końca nie wybralismy ale chyba zdecydujemy sie na bajcara.Mamy tak chyba dosyc spore znajmosci i obiecali nam rabacik....zobaczymy jak zrobia pomiary

• 3 weeks później...
  • 5 weeks później...