art-e 31.08.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Czy komus też nawala subskrycja na muratorze? Nie dochodzą mi na maila Wasze wpisy. Dziś patrze a tu cała strona nowych wpisów Hej arte i jak okienka wybraleś?Ja wybieram vertex, roznica miedzy nim a Bajcarem niewielka a naprawde naczytalem sie duzo pozytywo do tego dokladnie je obejrzalem i jutro zamawiam. Naprawde fajne okienka a do tego w standardzie sporo bajerow-regulacja uchylenia, dobrze oklejone...itp http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173539-Okna-VETREX/page2&highlight=vetrex Wybrałem tak jak ty - Vertexa, 3 szybowe z profilem 90mm. Brama Hormanna. Wszystko w złotym dębie. Cena rzeczywiście mnie zaskoczyła. Czekam teraz na realizacje no i zobaczymy później jak z ich wykonaniem w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11mac11 02.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Poszukuje namiarów na firmy od zabudowy k-g i kafelkarzy. Oczywiście tani i dobrzy . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 02.09.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Poszukuje namiarów na firmy od zabudowy k-g i kafelkarzy. Oczywiście tani i dobrzy . [email protected] Ja też chętnie bym się zapoznał, gdyby ktoś miał namiary na dobrych "wykończeniowców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 04.09.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Czy komus też nawala subskrycja na muratorze? Nie dochodzą mi na maila Wasze wpisy. Dziś patrze a tu cała strona nowych wpisów Wybrałem tak jak ty - Vertexa, 3 szybowe z profilem 90mm. Brama Hormanna. Wszystko w złotym dębie. Cena rzeczywiście mnie zaskoczyła. Czekam teraz na realizacje no i zobaczymy później jak z ich wykonaniem w praktyce. Oczywisice tak jak ja w Panterce?Kurcze mieli u mnie montowac w srode ale gmina mi rozkopala droge na kanalize i wode i zero dojazdu.Dopiero wejda 12 wresnia a u Ciebie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 04.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 czy mozecie podac namiary na dobrych tynkarzy cem-wap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 05.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Oczywisice tak jak ja w Panterce?Kurcze mieli u mnie montowac w srode ale gmina mi rozkopala droge na kanalize i wode i zero dojazdu.Dopiero wejda 12 wresnia a u Ciebie kiedy? Tak w Panterce Będę montował pod koniec września bo wtedy dopiero koniec dachu będę miał. Zbyszek jak już będziesz po tynkach to odezwij się. Będę również potrzebował, no i kogos do posadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 09.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ja mogę polecić kogoś od podłóg i tynków...Miałem robione w przełom lipca i sierpnia i jest extra...Normalen ceny, wszystko tak jak chciałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 09.09.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ja mogę polecić kogoś od podłóg i tynków... Miałem robione w przełom lipca i sierpnia i jest extra... Normalen ceny, wszystko tak jak chciałem... Zapodaj kolego na priva, chętnie skorzystam. A macie namiary na dobrego wykończeniowca (kafelki panele, sufity) itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 23.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Poszukuje ekipy do tynków wewnetrznych ale z wlasnym agregatem prądotwórczym gdyz nie mam siły...jelsi macie namiary na taka ekipe to prosiłbym o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 03.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Chciałbym ostrzec wszystkich przed tartakiem - firma DREWBAL z Bydlina.Właściciel nie wywiązuje się z terminów, przez tydzień po umówionej dacie 5 (!) razy przesuwał datę odbioru więźby, codziennie wymyślając inne wykręty, a kiedy przyjechał transport okazało się że kilku belek brakuje - bo pracownik zapomniał wszystkiego załadować, przez co musiałem zapłacić za ponowne wynajęcie samochodu.Na szczęście nie zapłaciłem jeszcze całej kwoty, a dzwoniłem w sprawie wyliczenia już 4 razy i wciąż się za to nie zabrał, a na moją sugestię żeby to on zadzwonił odparł, że on nie ma czasu na telefony.Słysząc to podczas ostatniej rozmowy z nim, moja granica wytrzymałości została przekroczona, żyłka mi pękła, dostałem szału i rozbiłem telefon. Jak się niedawno okazało, mojemu koledze zrobił tarcicę z opóźnieniem 2 tygodni, a drugiemu próbował podnieść cenę powyżej umówionej kwoty "bo drewno podrożało". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 03.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Sorrki ze sie powtarzam ale szukam ekipy do tynków z swoim agregatem pradotwórczym gdyż nie posiadam siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 07.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Poszukuje drzwi zewnętrznych z kotłowni/garażu na ogród. ktoś walczył już w tym temacie? Jakiej firmy i ewentualnie gdzie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 07.10.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zależy ile chcesz wydac na te drzwi do kotłowni...Ten sam paradoks co przy wejściowych...Ja nie miałem rzadnych wyimaginowanych wymagańa i tak kupiłem lepsze niż myślałem...ale za cenę mniejszą niż myślałem...W Obi, Casko masz pełno normalnychdrzwi do takich pomieszcząń... wystarczy że będą stalowe...Już za 400zł coś znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 07.10.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zależy ile chcesz wydac na te drzwi do kotłowni... Ten sam paradoks co przy wejściowych... Ja nie miałem rzadnych wyimaginowanych wymagań a i tak kupiłem lepsze niż myślałem... ale za cenę mniejszą niż myślałem... W Obi, Casko masz pełno normalnych drzwi do takich pomieszcząń... wystarczy że będą stalowe... Już za 400zł coś znajdziesz... Mówisz o tych chińskich drzwiach wejściowych? Byłem w Castoramie to mieli: zwykłe z ocynku, lub właśnie normalne drzwi wejściowe z wizjerem itp - Produkcja chińska Ja jeszcze chciałem znaleźć coś w kolorze Złoty Dąb jak reszta mojej stolarki. To będzie zagwostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 07.10.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ja bralem komplet z kmt wejsciowe i od grazau w złotym debie(kotłowni), na razie jestem zadowolony ale cena jest duzo wyzsza niz te 400 zł.Jka chcesz je zobaczyc to mam w dzienniku albo moge przeslac na maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 10.10.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Obecnie złoty dąb jest najpopularniejszy, znaleść coś w nim to pikuś... Pozwolę sobie porównać drzwi z kmt i te chińckie... mam oba...O ile różnica w cenie to praktycznie ponad dwa razy tyle na rzecz kmt...To chińskie zaskoczyłu mnie systemem poziomowanenia, można to zrobić samemu bez siły...Mają dwie śrubki, które unoszą lub wychylają drzwi...W kmt nie ma takiego czegoś i trzeba 2-3 osoby,a i tak wyjdzie jak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 12.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Potrzebuje piasku płukanego do wylewek-nie wiecie gdzie takie cudo mozna dostac i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 12.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Potrzebuje piasku płukanego do wylewek-nie wiecie gdzie takie cudo mozna dostac i w jakiej cenie? Zbyszek kto ci będzie robił wylewki? Materiał sam kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 12.10.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 tak materiał sam kupuje na posadzki i potrzebuje 25 ton piasku płukanego, 120 workow cementu i 12l plaryfikatora.Cena wyglada odsyc ciekawie bo facet woła 12zł/m2 a do tego ma swoj agregat, mam oferte z materiałem a ta opiewa na 40 zł i zastnawiam sie co lepiej wychodzi...ale do do ofery z materialem to do konca nie ma pewnosci bo wiadomo jakie da ktos proporcje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 12.10.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam wszystkich. Jestem tu nowa i pozwolę sobie na zadawanie pytań i jeśli to możliwe proszę o podpowiedzi. Ile w naszej okolicy kosztują roboty ziemne? Czy 90 zł za godzinę pracy do dużo, mało czy w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts