zbyszek1982 07.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Barierki jakie masz? Ja płaciłem 8,5 tys. Mam schody zabiegowe. Materiał: Buk Schody również zabiegowe, barierki drewniane-trzy falujące wzdłuż schodów poziome listwy, stolarz chciał w tej cenie nam dać tralki stalowe ale zona nie chciała stali. U nas jesion jak pisałem, z buka rzadko robi, częściej z dębu ale mogłem go wybrać- na moich schodach ok 800 zł taniej z buka wiec nieduża różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limagraf 12.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Rafek11 - masz jeszcze te deski? w jakim sa stanie? gdzie je mozna odebrac/kupic?PozdrRaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 18.04.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 widze ze moderator wykasował dwa wpisy reklamowe...i dobrze, za duzo miejsca zajmowały:)jak u was z budowami, powiedzcie mi jak wyglada kwestia doboru drzwi wewnetrznych-gdzie, jakie i za ile kupilisice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia.d 19.04.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, chciałabym polecić okna Oknoplast Kraków. Okna na profilu Veka, trochę droższe od innych producentów, ale uważam, że warte tych pieniędzy. Montowała mi je firma Mega z Bolesławic. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi w biurze, jak i samego montażu. Wszystko w terminie, sprawnie i profesjonalnie. Podpowiedzieli mi (czego nie zrobili inni) kilka funkcjonalnych rozwiązań. Szczerze polecam wszystkim (zamówiłam u nich również bramę garażową i drzwi wejściowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 19.04.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, chciałabym polecić okna Oknoplast Kraków. Okna na profilu Veka, trochę droższe od innych producentów, ale uważam, że warte tych pieniędzy. Montowała mi je firma Mega z Bolesławic. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi w biurze, jak i samego montażu. Wszystko w terminie, sprawnie i profesjonalnie. Podpowiedzieli mi (czego nie zrobili inni) kilka funkcjonalnych rozwiązań. Szczerze polecam wszystkim (zamówiłam u nich również bramę garażową i drzwi wejściowe). a można:no: wiedzieć w jakiej miejscowości montowali Ci te okna z chęcią podjadę i zobaczę:)Bramę i drzwi tez:) Ale sie firma reklamuje hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 24.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Niesety ta reklama raczej nie bedzie dla nich korzystna...samo to, ze postujacy jest z terenów Mscic juz mowi samo za siebie a do tego te 2 posty....zenujace. Poszukuje ziemi najlepiej z terenu Gminy Damnica, jesli ktos chce sie pozbyc to prosze o info, przyjme kazda ilość:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 24.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam wszystkich jestem tutaj nowa, z mężem chcemy budować dom w Kobylnicy prace planujemy zacząć w czerwcu lub lipcu poszukujemy dobrej ekpiy budowlanej, może ktoś nam kogoś polecić ? A tak na wstępie opowiem kilka słów o naszej budowie : budynek usługowy z funkcją mieszkaniową (parter usluga, piętro mieszkaniówka) choć nigdy w życiu usł nie planujemy robić, ale projekt musi byc taki bo mpzp jest taki zapis a nasza działka jest o takim wlaśnie przeznaczeniu. Więc budynek około 220m2, dach dwuspadowy w nim 2 wykusze z oknami. Choć nie jest t nasz wyamrzony dom bo niestety nie dało rady na anszej działce postawić domku tradycyjnego jednorodzinnego, musieliśmy robić projekt, bo gotowca nie dało rady kupić niestety w związku z bardzo rygorystycznymi obwarowaniami zawartymi w mpzp. Dach o kącie nachylenia max.25 st a budynek o wys. max6,5m i wlasnie taki mamy w projekcie. No ale juz jestesmy po wszystkich sprawach papierkowych, jest pozowlenie, kierownik, zgłoszona budowa do nadzoru i teraz poszukiwanie ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 24.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pytanie do zbyszka1982 - mozesz mi podać namiar na ekipę z bolszewa na prv ?? Kaszubi ponoć są solidni w budownictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art-e 09.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ...jak u was z budowami Ja już mieszkam, huuuuraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 10.05.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ja już mieszkam, huuuuraaaa To gratulacje!Ja czekam na schody i kuchnie kiedy zjada i z przeprowadzka poczekam na okres wakacyjny-urlopowy. Widzę ze firma, o której często była mowa na tym forum się uaktywniła ale dobrze ze chodź się teraz podpisali:) Jak byście mieli troszkę ziemi to z chęcią bym komuś zabrał:)Każda ilość biore:) a potrzebuje dużo:p..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 15.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Szukam drzwi wewnętrznych może nakierujecie mnie na jakieś?raczej drewniane odpadają bo z kasa się liczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam wszystkich jestem tutaj nowa, z mężem chcemy budować dom w Kobylnicy prace planujemy zacząć w czerwcu lub lipcu poszukujemy dobrej ekpiy budowlanej, może ktoś nam kogoś polecić ? A tak na wstępie opowiem kilka słów o naszej budowie : budynek usługowy z funkcją mieszkaniową (parter usluga, piętro mieszkaniówka) choć nigdy w życiu usł nie planujemy robić, ale projekt musi byc taki bo mpzp jest taki zapis a nasza działka jest o takim wlaśnie przeznaczeniu. Więc budynek około 220m2, dach dwuspadowy w nim 2 wykusze z oknami. Choć nie jest t nasz wyamrzony dom bo niestety nie dało rady na anszej działce postawić domku tradycyjnego jednorodzinnego, musieliśmy robić projekt, bo gotowca nie dało rady kupić niestety w związku z bardzo rygorystycznymi obwarowaniami zawartymi w mpzp. Dach o kącie nachylenia max.25 st a budynek o wys. max6,5m i wlasnie taki mamy w projekcie. No ale juz jestesmy po wszystkich sprawach papierkowych, jest pozowlenie, kierownik, zgłoszona budowa do nadzoru i teraz poszukiwanie ekipy. Witam. Jedziemy na tym samym wózku, hehhehee też mamy taką działkę (oczywiście przed kupnem działki nikt o tym nie wiedział) Tylko my musieliśmy zaprojektować dodatkowo mały budynek usługowy, którego nie zamieżamy budować. A potem starać się o tymczasowy odbiór i jakoś mieszkać. Narazie budujemy sam dom mieszkalny. A w jakim regionie macie działkę? Gzdieś w rejonie ul.Wodnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 16.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A gdzie by tu jeszcze oprócz firmy na Bałtyckiej D.... podjechać i popytać o piece kotły na paliwo stałe. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 16.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja mam piec haiztechnika bralem w ustce w hydrodanie, ceny mieli lepsze, moj hydraulik tam zaopatrywał mnie. fotka pieca jest w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 16.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam !Poszukuję solidnych wykonawców na sso. Budowa w Krępie Słupskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 17.05.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ponawiam pytanko w kwestii drzwi wewnetrznych-jakie, gdzie, za ile , i jak sie sprawuja:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 17.05.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 do stukpuk : my mały działkę na rzemieślniczej w kobylnicywłaśnie u nas byl ten problem ze działka za mała zeby wybudowac dom taki jaki chcemy i uslugataka jaką okresla plan zagosp.przestrz. wiec musielismy zrobic 2w1 dom z usł.na dole niby cała usł a na gorze mieszkaniowka, wiec zaczelismy burzymy istniejący garaz (miał długośc 19metrów na 4 samochody) do połowy zostawiamy 2 wjazdy na auta a reszte dobudowujemywłasnie etap burzenia zostal zakonczony i teraz trzeba wywieźć gruz na dniach a jest tego o ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 26.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Marazm coś tu panuje. Może podacie średnie ceny w naszej okolicy za m2 robocizny więźby dachowej i pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 26.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 czyżbyście zbliżali się do dachu?ja myślałem ze już powoli myślicie o przeprowadzce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 31.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hehe... do przeprowadzki to jeszcze daleko. Zrezygnowaliśmy z Oliwki i zdecydowaliśmy się na z12 ze studia z500. Tańszy w budowie i mniejszy, a co za tym idzie i kredyt inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts