stukpuk 01.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 czy ktoś z Was robił badanie geotechniczne gruntu? jaki to jest koszt? ja nie robiłem jeszcze, ale może uda mi się tego uniknąć czy to obowiązek dla uzyskania pozwolenia na budowę? Ja mam w miejsc.planie zagospod. napisane,że aby uzyskać pozwolenie na budowę muszę uściślić warunki geologiczne,rozumiem to tak,ze trzeba zrobić badanie gruntu.Działkę mam w Kobylnicy, rejon Wodnej. A może? źle rozumiem My też mamy działkę na wodnej Ale musiałbym spojżeć na wypis co tam piszą o tych odwiertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylgrze 01.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 czy ktoś z Was robił badanie geotechniczne gruntu? jaki to jest k oszt?Mój kolega za jeden odwiert płacił 200 zł , a miał ich chyba 4. Mam ogromną prośbę, czy mogę prosić o jakieś namiary na tego geotechnika, co robił badanie gruntu Pani znajomemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 01.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Mam ogromną prośbę, czy mogę prosić o jakieś namiary na tego geotechnika, co robił badanie gruntu Pani znajomemu? Np. firma ElJot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Sylgrze, a gdzie masz konkretnie działkę? Może jesteśmy sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylgrze 01.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Mam ogromną prośbę, czy mogę prosić o jakieś namiary na tego geotechnika, co robił badanie gruntu Pani znajomemu? Np. firma ElJot . Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylgrze 01.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Sylgrze, a gdzie masz konkretnie działkę? Może jesteśmy sąsiadami? okolice Łąkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Sylgrze, a gdzie masz konkretnie działkę? Może jesteśmy sąsiadami? okolice Łąkowej No to rzut beretem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_Ustka 03.12.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 czy ktoś z Was robił badanie geotechniczne gruntu? jaki to jest k oszt?Mój kolega za jeden odwiert płacił 200 zł , a miał ich chyba 4. Mam ogromną prośbę, czy mogę prosić o jakieś namiary na tego geotechnika, co robił badanie gruntu Pani znajomemu? Geolog p. Mazurkiewicz dom. 345-15-21 (tylko nie znam kierunkowego do Koszalina:) kom. 691-97-94026 Kolega nie jest pewny nr. komórkowego, ale domowy jest pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 03.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 na północy znowu wieje przydałby się jakiś zaklinacz pogody ...macie jakieś namiary...?może jakiś urok chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacer 04.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Marek i Ewa to kto jest waszym kierbud.my właśnie czekamy na adaptację ,a kogo drodzy forumowicze polecacie na kierbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 04.12.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Agacer>>> gdybyś chciał z Lęborka to chętnie podam ale ze Słupska nie znm nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacer 05.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Z lęborka to chyba za daleko dojazdy co pewnie wiązałoby się z niedopilnowaniem i wyższą ceną,a ile bierze czy to kwestia dogadania.Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 05.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Marek i Ewa to kto jest waszym kierbud.my właśnie czekamy na adaptację ,a kogo drodzy forumowicze polecacie na kierbud. : zapytaj architekta adoptującego projekt,powinien mieć namiary"mój"jest zawalony zleceniami i z tego co wiem ze nie przyjmuje zadnych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 18.12.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witam! mimo zimy przymierzam sie do rozpoczecia "wykonczenówki"-(adekwatna nazwa ) szukam namiaru na dobrego stolarza(schody,drzwi zewnętrzne)może macie jakieś namiary?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ja na pogode nie nażekam, właśnie skończyłem wykop i przymieżam się do zalania ław fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 I dalej cisza w naszym regionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 30.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Jak cisza to ja coś napiszeW nowym roku kłade dachówke, potem zabije dechami okna i zobaczymy co dalej.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 31.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 31.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego i szybkich budów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts