Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to byłem w gminie i popytałem w sprawie dotacji na POŚ. Dofinansowanie jest na takich samych warunkach jak na solary.

Ciekawym warunkiem jest to, że muszę być mieszkańcem gminy... i to mnie śmieszy. Buduje dom na terenie gminy, płacę do niej podatki ale to się nie liczy, bo nie jestem jej mieszkańcem. Ale podatki to mogą wziąć od "obcego".

Posadzki za m2 - 23 zł, idealne równiuśko ładniuśko , fachowcy rzetelni, posprzątali po sobie wszystko, robili od 7.30 do 15.30, naprawdę jesteśmy zadowoleni, naprawdę z czystego serca mogę polecić tą firmę, którą sama otrzymałam z polecenia od naszego kier bud. Dlatego też taka cena, niby ta firma normalnie bierze 27zł za m2. Ale nie wiem jaka prawda, nas skasował 23 zł m2 - możemy polecić w 100%

Posadzki za m2 - 23 zł, idealne równiuśko ładniuśko , fachowcy rzetelni, posprzątali po sobie wszystko, robili od 7.30 do 15.30, naprawdę jesteśmy zadowoleni, naprawdę z czystego serca mogę polecić tą firmę, którą sama otrzymałam z polecenia od naszego kier bud. Dlatego też taka cena, niby ta firma normalnie bierze 27zł za m2. Ale nie wiem jaka prawda, nas skasował 23 zł m2 - możemy polecić w 100%

U mnie firma brała 11 zł za m/2 + materiał w moim zakresie, i tak można powiedzieć ze wyszło podobnie jak u Ciebie cos około 21-22 zł za m/2, troche vatu odpisałem za cement i siatkę tylko ze ja robiłem posadzki przeszło rok temu a z cenami to chyba teraz różnie he napewno nie spadają:( firma tez wszystko zrobiła ok. szybko sprawnie ale jakoś osobiście moja ocena jest wobec nich "obojetna" niby wszystko wykonali dobrze, sprawnie ale mnie nie powalili...:)wiem ze facet, który robił po nich wykonczenia-panele, terrakota wziął ich pozniej jako podwykonawca.

u mnie wręcz identycznie

I z tego powodu (mojej niewiedzy) całkowicie zaufałam hydraulikowi. I chyba słusznie. Całość w rureczkach prezentuje się świetnie. A hydraulik chyba zamierza nocować w mojej kotłowni bo nastawia ten piec ponownie (po paru godzinach grzania instalacji za bardzo spadła temperatura i istniało ryzyko że piec się wygasi, więc pojechał o 20 ustawiać inaczej parametry - sam z siebie, ja nawet nie wiedziałam że jest taka potrzeba!!!). Jestem w szoku:-o

Witam. Aktualnie jestem na etapie budowy schodow drewnianych. Czy znacie moze jakiegos dobrego, sprawdzonego fachowca ze Slupska lub okolic? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Znam świetnego fachowca od schodów drewnianych, ale z Polanowa czyli ok. 60km od Słupska. Jak Ci taka okolica odpowiada to Daj znać, prześlę nr tel. na priv.

Narka

Znam świetnego fachowca od schodów drewnianych, ale z Polanowa czyli ok. 60km od Słupska. Jak Ci taka okolica odpowiada to Daj znać, prześlę nr tel. na priv.

Narka

Wybudowalem sie 40km od Słupska ale w calkowicie odmiennym kierunku, wiec jednak troche za daleko. Mimo wszystko dziekuje za propozycje.