dorota.pomorskie 27.05.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 witam, co tu tak cicho ?? u nas podłączyli gaz do działki nieługo wstawiamy piec i rury gazowe w dzialce to w nast tygodniu, woda - kanaliza jest, jak bedzie gaz to odbior komina nastapi ale przedstem jeszcze trzeba systemowy wstawic bo mamy zwykle kominy murowane a do gazu musi byc rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 03.06.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 jesteśmy po wyborze parapetów wewnętrznych i rolet czas na gładzie w środku i wybór drzwi wejściwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 04.06.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a jakie macie parapety, chodzi mi o to nie ile wystają poza ścianę np nad grzejnikiem tylko w druga stronę względem okna, macie dłuższe parapety czy rowne z oknem ? ja wybrałam 1,5 cm dłuzsze niz otwor okienny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 04.06.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ja mam dluższe po 2 cm z kazdej strony a szerokośc mam 25 cm i wystaja cos około 3 cm od sciany. parapety mam z marmuru z m&s napoleon cos około 90 zł za metrowy płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 05.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 marmur taki tani, ja widziałam ceny marmuru lub granitu od 300 zł w gore az do 2tys zlotych, masz chyba ten konglomerat, my wybralismy magure parapety z mdf cana za metr to 98 zł, wchodził w rachube marmur ale jednak był zbyt drogi i marmur weźmiemy tylko do łazienki, ogolnie parapety wyszly nas 700 zl na 4 okna plus łazienka jak bedą juz płytki ten marmur co mi sie podoba to około 390 zł parapet do lazienki. A jak patrzałam na marmur z ms napoleon daino i inne to cena ok 720 zl za metr sie wachala pozostałe firmy znacznie drozsze niz ms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 05.06.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja podałem cene za 1 sztuke a nie za m/2.Dokladnie ja mam napoleon daino grubości 3cm i szerokości 25 cm-jak pisalem dla przykladu 1 parapet metrowy wyniosł mnie ok 90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 06.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 musi to być konglomerat marmurowy - kamień połączony z żywica poliestrową, ja tez mowie o metrze parapetu a nie o m2, widziałam marurowy - 100% kamienia nautralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 06.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 teraz załamała nas wycena rolet na okna , nie myslałm ze to takie drogie, 5 okien - 8 tys ;(, a o gorze juz nawet nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 06.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 na fakturze mam napisane parapet marmurowy napoleon daino, Urzad Skarbowy również mi odrzucił zwrot kosztów vat gdyż jest jak to wskaazali marmur a za niego niestety mi złotówki nie oddadzą, więc sam już nie wiem...proszę link odnosnie ceny-http://e-hurtowniabudowlana.pl/parapet-marmuru-napoleon-daino-p-885.html i opisu, napisane jest naturalny marmur, metr kwadratowy wynosi 720zł! a poniżej masz ceny konglomeratów oscylujące od 300 złm/2 !metrowy po długości parapet za 720 zł to chyba lekka przesadza..nie sadzisz?Jest to cena podana za m/2:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 08.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 dorotka sprawdziłaś dokładnie ceny?bo caly czas mi twoje wyliczenia nie pasuja, wczoraj zamówiłem marmur daino na kominek i cena nadal ta sama.a podpytałem Panów ile kosztuje najtańszy marmur badz granit nadajacy sie na parapety to ceny oscyluja juz od 300 zł za m/2.Obecnie maja fajny granit i zaluje ze nie bylem u nich jak robiłem parapety zewnetrzne bo cena nie jest duzo wyższa niż za klinkier a efekt jednak duzo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 mozliwe, tyle ostatnio na glowie ze mi sie miesza wszystko, mam pytanie czy możesz zbszek10982 lub inni forumowicze polecic ekipe do polozenia gładzi na sciany? poszukuję kogos dobrego ale tez nie za drogiego nie musi byc ekipa moze byc ktos na fuche , macie jakis namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 a jezeli chodzi o rolety widac ceny nie bedzie ponizej 7 koła niestety, mamy juz wyceny z 3 firm i ceny podobne a wrecz wzrastaja co kolejna firma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 12.06.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Czy ktos sie orientuje ile bierze kominiarz za odbior komina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 13.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Czy ktos sie orientuje ile bierze kominiarz za odbior komina ? u mnie wziął 300+VAT - i tak się czepiał że miałam ochotę go .... ale protokół wypisał odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 13.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ja na szczescie nie musiałem go wzywać ale co słyszałem od znajomych to ok 300 zł niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 13.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 u nas dzis na budowie zagoscil kominiarz, przypomnialo mi sie ze moj kolega przeciez jest kominairzem , wyszukalam go i zadzwonilam, przyjechal i wszystko ok, protokol powykonawczy wystawił, a odbiory wystawi puzniej jak juz bedziemy sie wprowadzic chcieli teraz wzial tylko na paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 14.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pytanko jeśli komuś został suporex badz jakis inny materiał budulcowy to z chęcią odkupie w dobrej cenie...potrzebuje ok 250 sztuk, najbardziej interesuje mnie 18 cm grubosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 14.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 zbyszek1982 już jutro sprawdzę co mam/co mi zostało i się odezwę. Może jakiś numer tel na prv?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 19.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 jakich firm macie drzwi wejściowe do domu ?? macie jakieś typy , kogo polecacie ? oglądałam kmt i wikęd to te na ktore nas stac tak do 2.500 , gerda są też fajne ale cena już wyższa, znacie może sklepy z ekspozycją drzwi oprocz fimala, kmt i marpol ?bo nie wiem gdzie jeszcze mogłabym pojechać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 19.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 jakich firm macie drzwi wejściowe do domu ?? macie jakieś typy , kogo polecacie ? oglądałam kmt i wikęd to te na ktore nas stac tak do 2.500 , gerda są też fajne ale cena już wyższa, znacie może sklepy z ekspozycją drzwi oprocz fimala, kmt i marpol ?bo nie wiem gdzie jeszcze mogłabym pojechać , wejściowe frontalne mam gerdy, do kotłowni wikendu. Gerda jest dla mnie najlepsza i warta swojej ceny ale wikend też dobrze się sprawuje. drzwi mają też pod wiatrakami - nie pamiętam nazwy sklepu i nie jestem pewna czy także wejściowe. no i na Długiej mają też duży wybór (tonsan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts