Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

witam, co tu tak cicho ?? u nas podłączyli gaz do działki :) nieługo wstawiamy piec i rury gazowe w dzialce :) to w nast tygodniu, woda - kanaliza jest, jak bedzie gaz to odbior komina nastapi ale przedstem jeszcze trzeba systemowy wstawic bo mamy zwykle kominy murowane a do gazu musi byc rura

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

marmur taki tani, ja widziałam ceny marmuru lub granitu od 300 zł w gore az do 2tys zlotych, masz chyba ten konglomerat, my wybralismy magure parapety z mdf cana za metr to 98 zł, wchodził w rachube marmur ale jednak był zbyt drogi i marmur weźmiemy tylko do łazienki, ogolnie parapety wyszly nas 700 zl na 4 okna plus łazienka jak bedą juz płytki ten marmur co mi sie podoba to około 390 zł parapet do lazienki.

A jak patrzałam na marmur z ms napoleon daino i inne to cena ok 720 zl za metr sie wachala pozostałe firmy znacznie drozsze niz ms

na fakturze mam napisane parapet marmurowy napoleon daino, Urzad Skarbowy również mi odrzucił zwrot kosztów vat gdyż jest jak to wskaazali marmur a za niego niestety mi złotówki nie oddadzą, więc sam już nie wiem...proszę link odnosnie ceny-http://e-hurtowniabudowlana.pl/parapet-marmuru-napoleon-daino-p-885.html i opisu, napisane jest naturalny marmur, metr kwadratowy wynosi 720zł! a poniżej masz ceny konglomeratów oscylujące od 300 złm/2 !metrowy po długości parapet za 720 zł to chyba lekka przesadza..nie sadzisz?Jest to cena podana za m/2:)!

dorotka sprawdziłaś dokładnie ceny?bo caly czas mi twoje wyliczenia nie pasuja, wczoraj zamówiłem marmur daino na kominek i cena nadal ta sama.a podpytałem Panów ile kosztuje najtańszy marmur badz granit nadajacy sie na parapety to ceny oscyluja juz od 300 zł za m/2.Obecnie maja fajny granit i zaluje ze nie bylem u nich jak robiłem parapety zewnetrzne bo cena nie jest duzo wyższa niż za klinkier a efekt jednak duzo lepszy

u nas dzis na budowie zagoscil kominiarz, przypomnialo mi sie ze moj kolega przeciez jest kominairzem , wyszukalam go i zadzwonilam, przyjechal i wszystko ok, protokol powykonawczy wystawił, a odbiory wystawi puzniej jak juz bedziemy sie wprowadzic chcieli :) teraz wzial tylko na paliwo :)

jakich firm macie drzwi wejściowe do domu ?? macie jakieś typy , kogo polecacie ? oglądałam kmt i wikęd to te na ktore nas stac tak do 2.500 , gerda są też fajne ale cena już wyższa, znacie może sklepy z ekspozycją drzwi oprocz fimala, kmt i marpol ?bo nie wiem gdzie jeszcze mogłabym pojechać ,

jakich firm macie drzwi wejściowe do domu ?? macie jakieś typy , kogo polecacie ? oglądałam kmt i wikęd to te na ktore nas stac tak do 2.500 , gerda są też fajne ale cena już wyższa, znacie może sklepy z ekspozycją drzwi oprocz fimala, kmt i marpol ?bo nie wiem gdzie jeszcze mogłabym pojechać ,

wejściowe frontalne mam gerdy, do kotłowni wikendu. Gerda jest dla mnie najlepsza i warta swojej ceny ale wikend też dobrze się sprawuje.

drzwi mają też pod wiatrakami - nie pamiętam nazwy sklepu i nie jestem pewna czy także wejściowe. no i na Długiej mają też duży wybór (tonsan)