Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

My wejsciowe zamówilismy z PCV w Dachu z Koszalina - 3600 ale drzwi 140cm szerokie z dostawką w formie swietlika - więc chyba cena do przyjecia, w KMT zakupiłem już wejściowe do kotłowni (wyjscie z kotłowni na ogród) drzwi ze skazą - podobno była rysa ale ani my ani sprzedawca jej nie znalazł (nawet chcieli zmienić cene) za 1400zł cały komplet z osciezem, zamki klamki ale bez montażu.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dorota

to na drzwiach w fimalu na pewno przepłaciłaś. Ja na wejściowych zaoszczędziłem względem fimalu,a firmą u której wziąłem 400pln. ( a brałem w fimalu cały dom, więc zniżki mam dobre). Żeby nie robić reklamy mogę Co podać namiar na prv. Pojedziesz i sprawdzisz czy mam racje.

Zbyszek1982

no tak właśnie patrze na ogrodzenia a alledrogo i jakieś bardziej zachęcające te ceny tylko... transport no i jak to w rzeczywistości wygląda a nie na zdjęciach?

Ale chyba zaryzykuje.

P.S. A propo Fimalu... cały sklep polecam... pomogą, doradzą ale akurat dział z drzwiami i oknami to u nich żenada. Albo się pracownikom nie chce albo sami nie wiedzą czym handlują ale to moje subiektywne odczucie. Ja tam nic więcej już nie kupie, na tym dziale.

ja do fimalu tez nic nie mam, mam tam rabat inwestycyjny, kolega jest kierownikiem działu na słonecznej i nigdy nie bylo problemu z niczym, jak cos zle kupilem zawsze wymienili, zwroty przyjeli...ale akurat robiłem wycenę okien u nich i w panterze okna+drzwi+brama wszystko tej samej firmy i o tych samych parametrach i fimal wtedy wypadł blisko 2,5 tys drozej:(ale to chyba jedyny taki przypadek gdzie tak slabo wypadli, obsluga wtedy tez była na tym dziale marna ale widze ze sie zmieniła...

bylismy w tom san na dlugiej, ale nie ma wogole o czym gadac nie pojedziemy tam nigdy wiecej, choc maja duzy wybor, ale brak profesjonalnego podejscia do klienta , brak slow ogolnie, dla nas ten sklep to porażka

dorota zgadzam sie tutaj z Toba w 100% my tez tam wiecej nie zawitamy, bo mimo, ze sa przedstawicielem drzwi, ktore chcielismy kupic, to na zywca chcieli nas oszukac... niby dawali nam 10% rabatu od ceny katalogowej, ale jak sobie podliczylam wszystko to wyszlo NIC...zero rabatu! cwaniaki!

Drzwi wewnętrzne zakupiłem w firmie adler na przemysłowej,panele po częsci również, obsługiwała nas Pani nie pamiętam imienia już ale chyba Marzena, kobieta złoto!Jak cos to tylko do niej!Naprawde miła sympatyczna i znająca sie na rzeczy, dobrała klamki wedle naszych sugestii cenowych i gustu. Nawet jak miałem dołek z kasa przy odbiorze grzecznie zaczekali z towarem do odbioru be zjakichkolwiek sugestii. Byłem w wspomnianej wyzej firmie i podobnie przyznam obsluga porazka, ceny dosyc wysoki, podobnie obsługa beznadziejna była na pomorskiej, facet cwaniakowaty i przemądrzały.

ja mam dywanowe z jesiona, mozesz sobie zerknac u mnie do dziennika i zobaczyc :) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172507-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie/page4

Piekne te Twoje schody - mozecie zdradzić firme i ewentualnie cenę - własnie szukam wykonawcy, tez mam proste - Zbyszku jak mozesz podaj wykonawcę swoich i ewentualnie cene.

Być może przepłaciliśmy ale to pewnie dlatego że nie szukaliśmy taj dogłębnie, czas nas gonił a do końca lipca mamy mieć dużo robót zrobionych no i te drzwi bo Pan z banku przyjdzie na odbiór transzy i pewnie mimo że wszystko jakoś się zrobi to on bedzie miał zastrzeżenia jak zawsze, ten facet to jest najgorsza nasza zmora, a dodatkową zmorą dziś okazało się jakieś krzywe okno, mój mąż montuje parapety ( są śliczne ) ale pod jednym oknem parapet jak się włoży to jest luka pomiędzy oknem a parapetem tak na środku na około 3 mm, taki jakby półłuk zrobił się na dolnej ramie i jesteśmy wkur.....