santoszwp.pl 27.06.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Swietne te schody - można znac wykonawcę i powiedz jak długo robili? czy są klejone czy z jednego kawałka drewna robione - my chcemy drewniane ale bez poręczy wiec chciałbym się zmieścic w 6tys. - może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 [email protected] a do kogo to teraz napisales? bo teraz sie pogubilam ja nadal nie widze schodow Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 27.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 w zdjęciach jest bałagan, nie są po kolei wiec musisz poszukać...ale w galerii znajduje sie kilka fotek, jak cos to jutro zamieszczę nowe...mi robił polecony przez znajomy pan eugeniusz z włynkówka, robił je ok 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Zbyszek wertowalam kilka razy i nic:( inne zdjecia sa... nie lubie tych dziennikow...tez tak zaczynalam pisac ale pozniej balagan sie porobil, wiec na forum dziennik przenioslam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 28.06.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 hm, dziwne, poszukaj dokladniej, jak nie dasz rady to wieczorem postaram sie cos tam posprztac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 28.06.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A możesz Zbyszku dać namiar na tego Pana z Włynkówka? Zdjęcia są na pewno ale nie na końcu a tak w 3/4 albumu jadąc od góry, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przegladam tutaj http://forum.muratordom.pl/blog.php?126454-zbyszek1982 i nic nie moge znalezc...jest tylko stan surowy zamkniety i osttani wpis z dwoma zdjeciami o hydrauliku... az taka slaba w szukaniu jestem? Zbyszku, mozesz wkleic tutaj jedno zdjecie? To przestane wtedy truc ci i zawracac glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 28.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przegladam tutaj http://forum.muratordom.pl/blog.php?126454-zbyszek1982 i nic nie moge znalezc...jest tylko stan surowy zamkniety i osttani wpis z dwoma zdjeciami o hydrauliku... az taka slaba w szukaniu jestem? Zbyszku, mozesz wkleic tutaj jedno zdjecie? To przestane wtedy truc ci i zawracac glowe pod postami Zbyszka jest link do albumu zdjęć - tam kliknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja juz sobie odpuszczam... bo wszystko pokazuje to co napisalam wyzej... dziekuje za naprowadzanie... ale to nic nie daje. Trudno. Edit... od dosc dawna mam problem z tym naszym forum Slupsk-Kobylnica. jeszcze przed 2laty jak tutaj wchodzilam to pokazywalo mi wszystkie odnosniki pod kazdym postem do dziennikow i komentarzy... teraz niestety nie... moze dlatego nie moge znalezc... nawet moich stopek nie widze... wiec cos w tym musi byc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 :wiggle:widzialam schody faktycznie jak na ta cene to nie takie drogie... i jesion Zbyszek... lozko u corci.... takie samo mamy w NO trafilam na temat schodow z Twoim zapytaniem : czy to jest drzewo jesionu... i tam byla stopka pod twoim wpisem... hmm dziewne ze tych stopek tutaj mi nie wyswietla...a wam`? fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 23.07.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 witam po przerwie co u was na budowach się dzieje ? u nas po czasie urlopowym ruszyło z kopyta, gazownia zalożyła licznik i podł gaz więc juz mozemy śmiało smażyć jajecznicę ale jeszcze nie ma gdzie wodociągi na dniach tez zalozą licznik i bedzie mozna smiało z wc kozystac , energa jak energa ma czas ;/ , sufity mamy juz praktycznie skonczone wszytko podwieszone, miejsca na halogeny i ledy są przygotowane teraz czas na gładzie, niebawem pojawic ma sie gosciu z banku i kolej na nast transze wtedy ruszamy ze srodkiem tak juz na całego jak dadzą kasę bo z bankiem wiadomo - różnie bywa - a zwłasza z tymi przedstawicielami co oględziny i odbior transzy robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 23.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ja miałem z banku bardzo spokojnego rzeczoznawce, sam nawet kwestionował kosztorys, który narzucili mi w niektórych miejscach bankowcy w wawy. Facet ani razu sie nie przyczepił, co najwyżej doradził co i jak zrobić... zakończyłem stawianie ogrodzenia i powoli kończę stawiać budynek gospodarczy. Od 1 sierpnia maja wejść z kostką i mam nadzieje, że to już będzie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 24.07.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 u nas też rzeczoznawca był OK. Właśnie dostaliśmy ostatnią transzę, którą w dużej części zwrócimy do banku - nieco za dużo kredytu nam wyszło a bank jak to bank chce wepchnąć wszystko na maksa. Mieszkając wykańczamy górę, powoli ale systematycznie, bez nerwów. Pożegnaliśmy wszystkich fachowców i resztę robimy sami (głównie mąż ale i ja dzielnie pomagam - no i syn : wyrośnięte chłopisko zasuwa aż miło popatrzeć. Nawet mała córcia pomaga i mimo wieku - 2,5 roku - wie doskonale co to śrubokręt, młotek i poziomica!) Oprócz wykończenia góry zostało nam tzw. obejście : polbruk i płot. Ale tym chyba zajmiemy się na wiosnę. Mieszka się fajnie (mimo że prawie na budowie), odbiór załatwiony więc na legalu, ogródek daje pierwsze plony, żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 24.07.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ale macie fajnie , my już nie możemy się doczekać wprowadzki, ale to dopiero na następny rok jak się uda na lato jak nie to odrazu po lecie, u nas teraz praktycznie my wszystko sami, gładzie, drzwi wewnętrzne, ocieplenie budynku i puc to akurat tatko zafunduje i zrobi z naszą pomocą, no własnie i ten srodek malowania podłogi itp tez wyszstko sami, ehhh jest tego sporo, nasz facet z banku to jakis naburmuszony kozioł, masakra istna masakra nic u niego nie przejdzie, chyba ze mu sie humor w ciepłe dni polepsza to moze i bedziemy mieli farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 26.07.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 od dziś mamy drzwi wejściowe odrazu domek wygląda jakoś lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 06.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no i był rzeczoznawca z banku, chyba wszystko ok nie zorientował się że nie ma schodów ale za to rolety zewnętrzne pochwalił teraz oczekiwanie na transze a od 12stego ocieplenie, jutro 135 paczek styropianu nadjedzie, nie wiem gdzie my to rozpakujemy i upchniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 07.08.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jakie macie ocieplenie ile cm i jaki styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 07.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 15 cm na frez, styropian genderka zakupiony w fimal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 07.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jakie macie ocieplenie ile cm i jaki styro? 15 cm - genderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 09.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witajcie - poszukuję namiaru na firmę która bezproblemowo i tanio wykona meble kuchenne pod zabudowę. Niestety budżet mamy ograniczony i z meblami chciałbym się zmieśćic w maks 10tys.. Dziś była jedna babka z firmy która ma siedzibę na Placu Dąbrowskiego - jak usłyszała że nie chcę gniazdek elektrycznych w blatach za 400zł za sztukę tylko sam je dobiorę później i usłyszała budżet to Pani strzeliła focha i odjechała bo nie może zrozumieć że komuś pasuje chińszczyzna. Może macie namiar na jakąś firmę która takie meble zrobi i nie będzie droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts