santoszwp.pl 09.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Prośba o namiar na ekipę od podłogi miksokretem z rozsądną ceną. Mam ofertę na wylewkę 6cm za 23zł/m2 z materiałem - nie wiem czy to rozsądna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.08.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 nam właśnie zalali posadzke w kotłowni, garażu i na piętrze także bank wypłacił transze styro przyjechał - mamy zawalony cały salon w poneidziałek robota rusza z kopyta z ociepleniem i ladne roletki w okach zamontowane ocieplenie u nas to 18 cm też genderka z fimalu na zielonej - tam najtaniej zapłaciliśmy za 135 paczek około 37 m3 - 5.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.08.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 santosz - przy placu dąbrowskiego firma o której mówisz - faktycznie lipy tam nie robią więc i sie cenią i źle patrzą na klienta jak chce jakas samoróbe zrobić - tam z 10 tys nie warto sie wybierac szczerze mówiąc, na zielonej jest jakiś zakład co pod wymiar robią meble i kuchnie - moja znajoma tam zamawiała i jest zadowolona zresztą meble są ladne i dobrze wykonane - bo sama widziałam - ale nie mam namiaru - wiem że na ul.zielonej a slupsku znajduje się ta firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 10.08.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 mi robił stolarz z leborka, jesteśmy zadowoleni z wykonania i ceny-6,5 tyś. Podobną wycenę mieliśmy w studiu kuchennym BRW na Jaracza, które nam poleciła koleżanka ale my skusiliśmy sie na typowego stolarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 10.08.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pytanie na gorąco: jak u was z ociepleniem połogi? Folia-styropian-folia-posadzka czy tylko folia-styropian-posadzka? Ja mam do posadzek ekipe z Lęborka. 11pln/m2 bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 10.08.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ocieplenie Genderka 15cm 038 z Fimalu. Tynkarzy też miałem z Lęborka i z czystym sumieniem mogę polecić. Solidne i szybkie wykonanie. 11pln/m2 za robotę bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 11.08.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ocieplenie Genderka 15cm 038 z Fimalu. Tynkarzy też miałem z Lęborka i z czystym sumieniem mogę polecić. Solidne i szybkie wykonanie. 11pln/m2 za robotę bez materiału. A jaki namiar? interesuje mnie cena z materiaem, jakie tynki Ci robili - gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 11.08.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 mi robił stolarz z leborka, jesteśmy zadowoleni z wykonania i ceny-6,5 tyś. Podobną wycenę mieliśmy w studiu kuchennym BRW na Jaracza, które nam poleciła koleżanka ale my skusiliśmy sie na typowego stolarza... Proszę o jakiś namiar. Duża ta kuchnia za taką cenę? Kiedy to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 11.08.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 santosz - przy placu dąbrowskiego firma o której mówisz - faktycznie lipy tam nie robią więc i sie cenią i źle patrzą na klienta jak chce jakas samoróbe zrobić - tam z 10 tys nie warto sie wybierac szczerze mówiąc, na zielonej jest jakiś zakład co pod wymiar robią meble i kuchnie - moja znajoma tam zamawiała i jest zadowolona zresztą meble są ladne i dobrze wykonane - bo sama widziałam - ale nie mam namiaru - wiem że na ul.zielonej a slupsku znajduje się ta firma Ta firma z Placu Dąbrowskiego to chyba Milan. Sprawdzę tą zieloną, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 11.08.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 zdjecia kuchni są w galerii, kuchnia nie jest duża ale bardzo pojemna, nawet nie myslelismy ze w tych meblach tyle się zmieści, facet nazywa sie daniel rzeppa 504043474, nie wiem jak to z cenami teraz jest bo robilismy przeszło rok temu ale koleżanka i potem my byliśmy zadowoleni... franco ja mam:folia, styropian, posadzka. Raczej nie ma sensu dawać dwa razy bo folia ma chronić przed wilgocią od gruntu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 14.08.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 my zaczelismy ocieplenie ale leje i leje jest masakra poniedziałek i wtorek ok w miare a dzis poprostu maniana ze szok a czas leci musimy sie wyrobic do konca nast. tyg , od dzis modle sie o pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 14.08.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 my zaczelismy ocieplenie ale leje i leje jest masakra poniedziałek i wtorek ok w miare a dzis poprostu maniana ze szok a czas leci musimy sie wyrobic do konca nast. tyg , od dzis modle sie o pogode od jutra ma przestać padać, ja raczej wolałabym deszczyk bo wysiałam trawnik i bez deszczu czeka mnie codzienne podlewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 14.08.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jaka trawe zakupilas jesli mozna wiedziec i gdzie:)?bo wlasnie na wrzesien nastawiamy sie na sianie...a na razie walcze z chwastami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 15.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 jaka trawe zakupilas jesli mozna wiedziec i gdzie:)?bo wlasnie na wrzesien nastawiamy sie na sianie...a na razie walcze z chwastami:( my tez walczymy z chwastami a rosną jak oszalałe. i tez chcemy siac trawke na wrzesien ale przed zasianiem aby zminimalizowac wysyp chwastow na trawce chcemy polozyc taka specjalna siatke przez ktora niby chwast nie wyrosnie, a jak bedzie w praktyce sie zobaczy a jakie macie parapety zewnetrzne ? my chcielismy granit ale ten co wybrałam i głebokosc jaka chcielismy jest nietypowe i czas oczekiwania około miesiaca, a tu lepiej parapety załozyc przed siatką na ocieplenie wiec wczoraj pojechałam do rebisu na bałtyckiej i zakupiłam płytke klinkierową której wczesniej nie chciałam ale juz trudno, nie jest zła w sumie nawet ładna a i cena też fajna bo zapłaciłam tylko 640 zł razem z klejem a granitowe były 4 razy drozsze wiec troche przyoszczędzone - a jak w praktyce bedzie to sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 15.08.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ja mam działke 1500m/2 wiec siatka raczej odpada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 15.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 jaka trawe zakupilas jesli mozna wiedziec i gdzie:)?bo wlasnie na wrzesien nastawiamy sie na sianie...a na razie walcze z chwastami:( wiosną kupowałam trawę na boiska - w czerwonych kartonach w fimalu (nie pamiętam nazwy firmy) - rośnie fajnie i szybko tylko że mi wyszła nieco nierówno. Teraz kupiłam trawy iławskie (przed i z boku domu) - też w fimalu i też sportową. Ważne aby dobrze posiać (równo) jak się zadarni to chwasty mniej się przedzierają. Na chwasty to stosuje randap - tylko że na to trzeba ze dwa tygodnie zanim dobrze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 01.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 macie może namiary na tani grys, tłuczeń, kamień...do obsypania obrzeży, nasadzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 08.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 witam, u nas ocieplenie sie zakonczylo sukcesem, 12 dni - moj tata i moj maz robili sami, wyszło super, teraz tylko czekamy na urlop nastepny mojego ojca i wtedy bedziemy kłaść "puc" czy jakos tak to sie nazywa do ocieplenia stosowalismy styro 18 cm (0,40) siatka caparol, okna wszystkie obrabialismy z niemieckiego mowiac "ekami" i "apulastrami" firmy STO , WSZYSTKO łacznie zamnkelo sie w cenie 8 tys nie przekroczylismy budzetu i jestesmy zadowoleni teraz jestesmy na etapie robienia sufitu podwieszanego w garazu i kotlowni, sciany i sufity w domu czekaja na fachowca ktory ma polozyc gładź, w planach wprowadzka w sierpniu 2013 r mam nadzieje ze zdazymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 w planach wprowadzka w sierpniu 2013 r mam nadzieje ze zdazymy hmm ciezko bedzie, bo macie juz maly poslizg u nas podobnie...plan na lipiec/sierpien 2014..ale czy sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 08.09.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mmelisa zerknąłem na Twoja galerie i muszę przyznać ze Twój domek a w szczególności fundamenty nieźle musiały Cie pociągnąć po portfelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts