dorota.pomorskie 10.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 hmm ciezko bedzie, bo macie juz maly poslizg u nas podobnie...plan na lipiec/sierpien 2014..ale czy sie uda... ehhh pomyłka w dacie oczywiscie 2014 miałam na myśli najgorsze jest robota z gładziami, ja bym ich nie kładła na scianach tylko na sufitach, bo tynk naturalny mi sie podoba, nie musze miec idealnie gładziutko ale moj maz nie da sie przekabacic i chce gladzie, a kuchnia juz zamowiona , pozostaje do wyboru tylko sprzet ale nie wiem na jaki sie zdecydowac, bo szafki gorne mam białe w polysku a dolne grafit w polysku, i teraz nie wiem co dalej - bo podoba mi sie okap i plyta gazowa w kolorze czarnym, ekspres rowniez w kolorze czarnym a lodowka, piekarnik i mikrofalowka w inox i teraz nie wiem czy to sie zgra, musze jeszcze poszperac po sklepach , bo mam okreslona kwote kasy na kuchnie i nie moge przekroczyc budzetu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mmelisa zerknąłem na Twoja galerie i muszę przyznać ze Twój domek a w szczególności fundamenty nieźle musiały Cie pociągnąć po portfelu. Zbyszek, koszt plyty nie jest taki straszny na jaki wyglada... dorota.pomorskie zerknij do watku z kuchniami... napisz co juz masz zamowione i dziewczyny na pewno Tobie doradza co bedzie pasowalo a co nie, zeby nie wyszlo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 13.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 dobra kuchnia wybrana co ma byc to bedzie u nas duży problem z kominem mamy , przecieka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 13.09.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 prawdopodobnie źle obróbki dekarz zrobił,czasami tak sie zdarza, dzwon do budowlanców i niech szybka wchodza bo jesień wyglada tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 13.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 dzwonilismy z tym ze nie ma takiego numeru wyskakuje non stop, firma była pierwsza lepsza z łapanki wiec i zle zrobili pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 13.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 to niestety masz problem, z moja ekipa nie byli problemu, sprawdzili się na stanie surowym to ich wziąłem na wykończenia w środku i na zewnątrz. Oczywiście zdarzyło im się po drodze kilka drobnych błędów ale zawsze byli pod telefonem i usterkę naprawiali. Oczywiste jest, że nie ma ludzi nieomylnych i rozumiem to ale najbardziej wkurzają mnie ekipy, które się upierają, że to nie z ich winy, albo jeszcze lepiej nie odbierają telefonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 13.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 dobra kuchnia wybrana co ma byc to bedzie u nas duży problem z kominem mamy , przecieka ;/ u nas też były problemy z kominami. Kupiliśmy kołnierze ołowiane, wykonawca nas ostrzegał że mogą przeciekać i lepsze jest opierzenie z blachy. I miał rację. Ale jako człowiek porządny podczas robienia elewacji założył dodatkowo opierzenie z blachy a potem przyjechał jeszcze raz aby uszczelnić bo wydawało nam się że gdzieś kapie (nie kapało) - wszystko w ramach rękojmi Jak wykonawcy już nie namierzysz to musisz kogoś innego poszukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 17.09.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej sąsiedzi! Czy możecie kogoś polecić do płytek? Została nam do zrobienia jedna łazienka ale sami czasowo nie wyrabiamy. Chcielibyśmy kogoś do tej roboty ale za rozsądną cenę. A te co dostajemy jak na razie są z kosmosu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 20.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 niestety my nie mamy nikogo takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 21.09.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ja mam ale znając zycie facet jest napewno do końca roku obstawiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 23.09.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 zresztą my sami będziemy poszukiwać fachowca do łazieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 24.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 dziś zamówiliśmy bramę garażową i praktycznie to juz prawie ostatnia rzecz do zobienia w tym pomieszczeniu, będziemy musieli zastanowić się nad łazienką - ale nie chcemy nikog brać do projektowania bo dużo kasy pewnie to kosztuje, więc musimy sami zaprojektować znowu kolejne wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 24.09.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 to nic nie kosztuje:) my mamy projekt robiony w fimalu gratis. Robiła nam go Pani Ola, sympatyczna kobieta, zna sie na rzeczy. jedynym warunkiem jest zakup u nich kafli...a ceny maja konkurencyjne- casto, obi nie mogły przebic oferty nie wspominając już o lokalnych niby salonach z płytkami:). Moj wykonawca był zadowolony z współpracy z projektantem, bez problemu wszystko odczytywał i nie narzekał na ranty, półki, zabudowy pani OLI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 24.09.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 nam się spodobały kafle w rebisie - też mamy projekt w cenie. od tygodnia projektantka nam wysyła propozycje a my korygujemy lub mówimy co nam się nie podoba. w fimalu jakoś żadne kafle nam nie przypadły do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 24.09.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 nam w fimalu zamawiali takie jak chcieliśmy:)chodzilismy po innych salonach i marketach + net i wtedy fimal nam sciagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 25.09.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 o nie wiedziałam że tak to robią, myslałam ze projekt kosztuje iles tam kasy, to mnie pocieszyiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 25.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 duzo kafli widziałam super w rebisie i wlasie tam podjade podpytac do fimalu tez rusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 30.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A może jakiś namiar na szybko i tanio: świadectwo energetyczne i geodeta na inwentaryzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 01.10.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 info wysałem na priv, ja za audyt energetyczny zaplaciłem 40 zł a miałem wyceny od 300 do nawet 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 01.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dzięki za pomoc. Przydała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts