Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

hmm ciezko bedzie, bo macie juz maly poslizg ;) :lol:

u nas podobnie...plan na lipiec/sierpien 2014..ale czy sie uda...:rolleyes:

ehhh pomyłka w dacie oczywiscie 2014 :) miałam na myśli :)

najgorsze jest robota z gładziami, ja bym ich nie kładła na scianach tylko na sufitach, bo tynk naturalny mi sie podoba, nie musze miec idealnie gładziutko ale moj maz nie da sie przekabacic i chce gladzie, a kuchnia juz zamowiona , pozostaje do wyboru tylko sprzet ale nie wiem na jaki sie zdecydowac, bo szafki gorne mam białe w polysku a dolne grafit w polysku, i teraz nie wiem co dalej - bo podoba mi sie okap i plyta gazowa w kolorze czarnym, ekspres rowniez w kolorze czarnym a lodowka, piekarnik i mikrofalowka w inox i teraz nie wiem czy to sie zgra, musze jeszcze poszperac po sklepach , bo mam okreslona kwote kasy na kuchnie i nie moge przekroczyc budzetu niestety

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mmelisa zerknąłem na Twoja galerie i muszę przyznać ze Twój domek a w szczególności fundamenty nieźle musiały Cie pociągnąć po portfelu.

:D

Zbyszek, koszt plyty nie jest taki straszny na jaki wyglada... :rolleyes:

dorota.pomorskie zerknij do watku z kuchniami... napisz co juz masz zamowione i dziewczyny na pewno Tobie doradza co bedzie pasowalo a co nie, zeby nie wyszlo zle ;)

to niestety masz problem, z moja ekipa nie byli problemu, sprawdzili się na stanie surowym to ich wziąłem na wykończenia w środku i na zewnątrz. Oczywiście zdarzyło im się po drodze kilka drobnych błędów ale zawsze byli pod telefonem i usterkę naprawiali. Oczywiste jest, że nie ma ludzi nieomylnych i rozumiem to ale najbardziej wkurzają mnie ekipy, które się upierają, że to nie z ich winy, albo jeszcze lepiej nie odbierają telefonów...

dobra kuchnia wybrana co ma byc to bedzie :)

u nas duży problem z kominem mamy , przecieka ;/

u nas też były problemy z kominami. Kupiliśmy kołnierze ołowiane, wykonawca nas ostrzegał że mogą przeciekać i lepsze jest opierzenie z blachy. I miał rację. Ale jako człowiek porządny podczas robienia elewacji założył dodatkowo opierzenie z blachy a potem przyjechał jeszcze raz aby uszczelnić bo wydawało nam się że gdzieś kapie (nie kapało) - wszystko w ramach rękojmi

Jak wykonawcy już nie namierzysz to musisz kogoś innego poszukać!

dziś zamówiliśmy bramę garażową i praktycznie to juz prawie ostatnia rzecz do zobienia w tym pomieszczeniu, będziemy musieli zastanowić się nad łazienką - ale nie chcemy nikog brać do projektowania bo dużo kasy pewnie to kosztuje, więc musimy sami zaprojektować :) znowu kolejne wyzwanie ;)

to nic nie kosztuje:) my mamy projekt robiony w fimalu gratis. Robiła nam go Pani Ola, sympatyczna kobieta, zna sie na rzeczy. jedynym warunkiem jest zakup u nich kafli...a ceny maja konkurencyjne- casto, obi nie mogły przebic oferty nie wspominając już o lokalnych niby salonach z płytkami:). Moj wykonawca był zadowolony z współpracy z projektantem, bez problemu wszystko odczytywał i nie narzekał na ranty, półki, zabudowy pani OLI:)