rybolust 29.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 to wybiore chyba ms choć nie wiem jak cenowo i co sadzicie o ciepłym montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 29.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Moj sasiad cale zycie miał firmę montującą okna z drut...i baj. i powiem Ci, ze nie porywał sie na to....do tego co wydaje mi sie musi byc fachowa ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 29.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 U mnie jak u Żbyszka.... Drutex sprawdziłem tylko z ciekawości i też nie chcieli robic okna 235x270! Skonczyło sie na Stolbudzie na potrowej! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 30.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 to wybiore chyba ms choć nie wiem jak cenowo i co sadzicie o ciepłym montazu nam fachowiec odradził bo byliśmy w nieodpowiednim etapie na ciepły montaż - najlepiej stosować ten montaż w warstwie ocieplenia a tego jeszcze nie mieliśmy lub od razu robić ocieplenie i elewacje z parapetami inaczej pod wpływem powietrza i słońca coś niedobrego się dzieje z tymi taśmami (tracą swoje właściwości izolacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybolust 30.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Baj wyszed ok 3 tysi taniej i niema problemu z suwanka na której nam zależało mam nadzieje że to dobra decyzja Dziękuję wszystkim za pomoc i doradztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 31.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Gdzie kupujecie i czego używacie do swoich POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 04.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Baj wyszed ok 3 tysi taniej i niema problemu z suwanka na której nam zależało mam nadzieje że to dobra decyzja Dziękuję wszystkim za pomoc i doradztwo troche z opuźnieniem ale moge sie dołaczyć do rozmowy my mamy patio 2500 na 2500 z ms złoty dąb cena okna 5500 - jestesmy zadowoleni - nikt nie robil zadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 08.11.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a my jednak łazienkę realizujemy w prymie na gdańskiej , nastąpiła mała zmiana planów, ale moge ich ze 100% polecić łazienka w projekcie ale w sumie sama miałam już pomysł - tylko przy okazji zakupu płytek będę miała wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barti122 08.11.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam wszystkich Juz niedługo bedziemy wraz zona czesciej tu zagladać bo wlasnie czekamy na zmiany w projekcie i pozwolenie na budowę. Wszelkie sugestie co do budowy mile widziane. Na co zwrócić uwagę czego sie wystrezgac jakich błędów sie ustrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 08.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 najlepiej przeczytać ten wątek ze dwa razy - prawie wszystkie sugestie są w nim zawarte. no a potem wszystkie pozostałe wątki na tym forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barti122 08.11.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 zaczelismy ale przy 3 stronie zasnelismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 08.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam wszystkich Juz niedługo bedziemy wraz zona czesciej tu zagladać bo wlasnie czekamy na zmiany w projekcie i pozwolenie na budowę. Wszelkie sugestie co do budowy mile widziane. Na co zwrócić uwagę czego sie wystrezgac jakich błędów sie ustrzec. No i zaczną się kłopoty itp itd. na dzień dzisiejszy bym wolała chyba kupić gotowca w stanie surowym i nie martwić się tymi wszystkim fachowcami , ale mam już jeden dom i pewnie drugiego w zyciu nie wybuduje aha i nie miałam możliwości kupna bo działka trafiła się od rodziców i trzeba było budować ale naszczęście teraz niby tylko przyjemne - urządzanie zaczynamy i mniej przyjemne papierkowy odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 09.11.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 a my jednak łazienkę realizujemy w prymie na gdańskiej , nastąpiła mała zmiana planów, ale moge ich ze 100% polecić łazienka w projekcie ale w sumie sama miałam już pomysł - tylko przy okazji zakupu płytek będę miała wizualizację Tez tam robiłem zakupy, bardzo miła i fachowa obsługa- ale tylko częściowo tam kupowałem gdyż zorientowałem się że ceny u konkurencji były sporo niższe a wizualizacja raczej wszędzie jest już w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 09.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 racja wizualizacja jest wszędzie ale tylo wizualizacja, tu mam projekt pod wzgledem technicznym i wymiarowym ze wszystkimi delatami jakie tam beda np dokladnie baterie ktore wybrałam itp itd wiadomo o co chodzi, no i cenowo jakoś tutaj dużp taniej akurat jak dla mnie mają, cena np w innych firmach płytki ktore wybrałam na podłoge to 380 zł za m2 a tutaj ta sama 320 zł za m2 i reszta płytek z nowej kolekcji M.Zienia z Tubądzin u nich najtansza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybolust 12.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mam pytanie techniczne:czy mozna wypuscic odp.kanalizacji miedzy membranedachowa a dachówke zeby nie robic dachówek odpowietrzajacych.kłade dachówke creaton titana wiec niewiem jak one beda wygladac. z góry dziekuje pozdrawim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 13.11.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mam pytanie techniczne:czy mozna wypuscic odp.kanalizacji miedzy membranedachowa a dachówke zeby nie robic dachówek odpowietrzajacych.kłade dachówke creaton titana wiec niewiem jak one beda wygladac. z góry dziekuje pozdrawim. teraz to bym te kominki odpowietrzające jeszcze wyższe zrobiła - aby smrodek dalej od budynku (i okien dachowych) się roznosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 15.11.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 czy macie baterie podtynkowe ? jak jest z awaryjnością - bo zastanawiam się jak coś się stanie to jak się to naprawi skoro to bedzie kaflami zakryte, niby są dojścia, że można zdejmować całe czoło i nic więcej nie trzeba robić bo mechanizm jest tylko tam, ale jak jest w praktyce - wiecie coś na ten temat ? i czy jak macie to montowaliście sami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 15.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 nie wiem gdzie i jakie są dojścia ale koleżanka miała taką baterię przy wannie - długie lata było OK ale potem coś tam w środku się rozszczelniło i zalewała sąsiadów (sączyła się ta woda po troszku ale dość długo) - aby naprawić to trzeba było usunąć kafelki a że jej się znudziły więc przy okazji zrobiła sobie remont łazienki - i zamontowała baterię na wannie! Ja się zastanawiam na tymi stelażami pod geberity podtynkowymi - ta sama sytuacja - jak się coś stanie to trzeba będzie kafle zbijać aby się dostać - niby w naszym dostęp jakiś mały jest ale sam hydraulik mówił aby zostawić parę kafli bo jak się zepsuje to on nie ma tak długiej ręki Mają gwarancję na 10 lat a potem co??? Remontować łazienkę trzeba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 15.11.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 no właśnie my też mamy geberity takie i w sumie też nie wiadomo jak to bedzie działać, ale teraz już odwrotu nie ma niestety, teraz właśnie tylko mam wybór w bateriach do umywalek i prysznica, chciałam te podtynkowe bo chyba je łatwiej utrzymać w czystości i poprostu mi się bardzo podobają, hm.... a ile wydaliście na swoje łazieneczki bo ja widzę że kurde sporo kasy pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johna 15.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 oj lepiej nic nie mów - mam teraz na tapecie łazienkę na górze i mam wrażenie że to studnia bez dna - ciągle coś trzeba dokupić a końca jej nie widać. Na szczęście jest prawie na ukończeniu ...umywalki, sedesy, kabina, wanna, szklane drzwi do kabiny murowanej, baterie, panele prysznicowe itp to w dwóch łazienkach - 6 tyś - wszystko kupowane przez internet. Płytki w małej to zaledwie 1 tyś a w dużej juz 3,5. A kleje i inne duperele ??? Np. oświetlenie - niby nic a jednak trochę kosztuje. Koszmar. No i robocizna. Jedną robił znajomy - grosze wziął, teraz górną łazienkę robili z polecenia tacy fachowcy że dostali kopa od nas i kończymy sami. Kiedy będzie gotowa nie mam pojęcia ale mam dość wszystkich "fachowców" i wolę sama powoli z mężem wykańczać nasz domek a nie użerać się z idiotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts