Edyta i Wojtek 11.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Właśnie wróciłem od majstra...sciana ma by 2W ....niby zadecydowalismy wspólnie ze Porotherm 25 i wełna mineralna 12 .... hmmm... .....no coż od poniedziałku chce szukać przystępnych cen w naszym rejonie,koło Lęborka cosik widziałem jąkoś reklamę Wieneberger....(pianiwo wspomóż wiedzą z reojonu) .. ...no chyba ze Wy mi pomożecie i podacie jakieś namiary i kontakty na inne rejony z hurtowniami...z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 11.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jasne, co chcesz wiedzieć konkretnie ?Winerberger jest niedaleko mnie, więc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_Ustka 11.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Edyto i Wojtku skoro jesteście z Ustki to radzę Wam , dowiedzcie się czy tego materiału nie sprowadziłby Wam właściciel hurtowni przy ulicy Słupskiej - pan Krzysiek.Ja porotherm kupowałam w Gdyni, a brakujące sztuki dokupowałam w Fimalu. W obu przypadkach trzeba słono płacić za transport. Kupując w naszej hurtowni wiele rzeczy, dostaje się bardzo dobre rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 11.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Teraz jestem poza domem, ale w poniedziałek podam namiary na bloczki betonowe (brałem z hurtowni koło Bytowa) ładnie poukładane na paletach, dowóz gratis, w październiku płaciłem 3,3 netto (wtedy było to najtaniej), co do innych materiałów to sami zobaczycie. Radze szukać dużo w internecie bo ten nasz Słupsk to masakra, drogo i jeszcze za dowóz każą sobie płacić. Zresztą podam wam namiary gdzie kupowałem inne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 11.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jak miło ....tyle informacji ....."tomekwil"...czekam na info...a "pianiwo" powiedz czy warto tam jechac czy lepiej szukac gdzie indziej..chodzi mi o jakość i cenę oczywiście porothermu..o ile znasz aktualnie sytuacje bo chyba najlepiej jak sam tam pojade ...za bardzo nie wierze w rozmowy telefoniczne ewentualnie podaj mi ulice ......."Iza_Ustka" zgodnie z Twoja radą zaglądnę tam...kto wie może koszta transportu i cena materiału wyjdą lepiej na korzyść Ustki...a teraz to miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 11.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ceny w Winerbergerze zmieniają się nieustannie, więc jakbyś chciał się "kopsnąć" w te strony to może wytargujesz nieco niższą cenę.Ulica Kossaka (tuż przed Suphon - tankują gaz do aut) to po prawej stronie, jakieś 200 metrów od krzyżówki z jednym rozgałęzieniem dróg. Ulica znajduje się tuż przy wyjeździe z miasta w stronę Łeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 14.01.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 .... tomekwil....czekam na cene bloczków bet. ... w Ustce chcą 4.30 wiec musze jeszcze miec jakies porównanie...choc dzis juz zacząłem głupiec...kiedy popytałem o ceny suporex 68,60 / m ,porotherm 74,80 / m i jeszce cos w cenie 65,00 / m...zerknijcie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=279199278 ...i wez badz mądry ...niby ja podejmuje decyzje ale czemu mam tylko jedna głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 14.01.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 15.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 tomekwil... ... nic na PW nie mam ...a przy okazji pozdrawiam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 29.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A co tu taka cisza ...nie macie jakis informacji o pogodzie ...moze ktos ma indiańskie korzenie lub góralskie ....i przepowie na luty...bo cholerka jeszcze nie mam kwitów w ręce a juz bym wykopał pierwszy dołek....ale jesli przyjdzie zima to mi troche ulży ...byle nie na długo tak choc do polowy lutego...sorki za wymagania i przepraszam budujących...ale nie miło sie patrzy jak inni robią a ja musze czekac na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacer 29.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Edyta i Wojteka gdzie takie ceny materiałów budowlanych?Proszę o odpowiedżMy budujemy w Siemianicach ten domek http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m437c71b9bc468Czy macie namiary na tanią ekipę budowlaną i mam pytanie ile płacicie kierownikowi budowy ?Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_Ustka 30.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Agacer domek śliczny ale dach nieźle będzie Was kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 30.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 agacer....to ceny z Ustki z hurtowni ...co do ekipy to zależy co uważacie za tania ekpie ... domek stawiacie dosyc wypasony wiec i jak na moje oko skomplikowany dach więc ekipa niezle moze krzyknąc ... tania nie znaczy dobra ...tu raczej musiszmiec sprawdzoną a moje sprawdzę u mnie ..choć są poleceni ...ale kto wie do końca...jak ich z testuje to się wypowiem...a co do kierownika to hmmm...to kolega wiec nie wiem czy dobrze ale to wyjdzie w trakcie, jak to on powiedzaił..zależy ile razy będzie musiał ścigac budowlancow to ja bede musiał zagladac do portfela ...oczywiście to żarcik ale coś i tak mu zapłace..ale to dopiero jak będe miał pozwolenie w reku... ...a na razie NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacer 30.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 dzięki za odpowiedz.my pustaki już mamy,pozwolenie wczoraj odebraliśmy,a jedna ekipa chce 60 tyś z dachem ,a druga 45 z dachem.Kierownika też mamy,bardzo dobrego ,ale on zajmuje się dużymi budowami-ośrodki,hale i kazał się zorientować ile w mieście biorą,więc pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 19.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Łubu dubu Łubu dubu - znów wracamy na forum - budowa ponownie ruszyła 12 lutego - więcej w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 19.02.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ...a jedna ekipa chce 60 tyś z dachem ,a druga 45 z dachem... jak patrzę na twój dach, kształt budynku, kominy to cena 45 wydaje mi się mocno podejrzana może to jak moi byli - cena była przyzwoita tylko czas na 3 budowy dzielili a 4 ich było .... nasz znajomy przy mniej skomplikowanym dachu za sam dach zaplacił 25 tyś a ekipa robiła to prawie 3 tyg. - fakt - mucha nie siada - równiutko, mało odpadów cacy wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 26.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ...pierwsze złożenie dokumentów na pozwolenie dwa tygodnie temu i 1:0 dla starostwa... drugie w zeszłym tygodniu i czekamy ...dzis dzwoniłem a pani grzecznie choć stanowczo będzie pan poinformowany ....chyba pojde do nich z kałachem i zrobię porządek...ciekawi mnie czy trzymają sie tak tych terminów ...bo cholerka...sorki za słownictwo ale pogoda dobra...materiał kupiony tylko działać a tu NIC ...napiszcie czy tak przestrzegają tych długich terminów i dają w ostatni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 26.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To nie ten dział ale może ma ktoś z was namiary gdzie by tu tanio stęple dostać - potrzebuje ok 100 szt - mogę odkupiś lub wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 27.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Czemu uważasz ze to nie ten dział ...w końcu mam pytanie do tzw. ziomali czyli tylko forum Słupsk- Kobylnica...a nie do ludzi z np. Krakowa...mi wyłącznie chodzi o słupskie starostwo..a mysle ze o nim tylko w tym dziale mogę uzyska jakaś informacje i oby pozytywną ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiek 28.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...pierwsze złożenie dokumentów na pozwolenie dwa tygodnie temu i 1:0 dla starostwa... drugie w zeszłym tygodniu i czekamy ...dzis dzwoniłem a pani grzecznie choć stanowczo będzie pan poinformowany ....chyba pojde do nich z kałachem i zrobię porządek...ciekawi mnie czy trzymają sie tak tych terminów ...bo cholerka...sorki za słownictwo ale pogoda dobra...materiał kupiony tylko działać a tu NIC ...napiszcie czy tak przestrzegają tych długich terminów i dają w ostatni dzień Nie piszesz z jakiego powodu 1:0 dla starostwa, dlaczego drugie skladanie dokumentow, a narzekaz na urzednikow... Moze tak wiecej szczgolow? A poza tym jak Twoim zdaniem i zdaniem czlowieka, ktory adaptowal Ci projekt do miejscowego planu i dzialki, to dlaczego po prostu nie zaczniesz? Korzystaj z pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts