Mmelisa 16.01.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witaj Foksik W takim razie 3mam kciuki aby mury pnely sie do gory... co do pytan o badanie to wykonuje je geolog badz geotechnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 31.01.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 WItam, co tu tak cicho ? Widzę, że wszyscy chyba powykańczali swoje domki , że cichutko jak myszki siedzą U nas robota idzie do przodu. Łaieneczka się robi, gładzie są, teraz czas na wybór kolorów na ścianki, potem podłoga i drzwi Nie mogę w to uwierzyć , że już tyle za nami Rozpczynami procedure odbioru Aby do czerwca zdążyć a w lato na spokojnie się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Posluchajcie, jako ze FM sie zgodzilo na umieszczenie tej akcji to chce Was rowniez prosic o pomoc dla Coreczki naszej forumowiczki E&K. Wiem, ze przy budowie pieniazki sa potrzebne, ale tutaj liczy sie kazdy grosz, kazda zlotowka..chodzi o zbiorke pieniazkow na operacje serduszka, gdzie w Polsce lekarze nie daja takich szans, a w Rzymie tak... mamy czas do 1 marca, a kwota jaka trzeba uzbierac to 29000Euro. Na dzien wczorajszy udalo sie zebrac 54500zl Tutaj znajdziecie wiecej informacji w tej sprawie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!! My sie tez dolozylismy, i ja staram sie umieszczac informacje na swoim koncie fb. Jezeli macie taka mozliwosc, to nie badzcie obojetni i tez pomozcie. Mam nadzieje, ze sie nie gniewacie za umieszczone tutaj ogloszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola75 04.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Proszę o kontakt osoby, które miały problem z reklamacją z firmy mega bolesławice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Proszę o kontakt osoby, które miały problem z reklamacją z firmy mega bolesławice. A co za problemy są? Mamy okna z tej firmy, ale leci 3 rok i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 13.02.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 byly tu juz posty na wyzej wymienioną firmę, prosze przejrzeć dokładnie nasze forum a na pewno cos znajdzieice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 27.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 co u was forumowicze słychać ?? my stoimy przed dylematami wyboru koloru w naszym domku, podłóg i drzwi , łazienka prawie gotowa - choć kilka osób zerknęło wstępnie i się nie podoba - dla mnie jednak będzie to łazienka moich marzeń wrzuciłam kilka nowych zdjęć naszej łaźni ale jeszcze w powijakach jakby chciał ktoś zerknąć wystarczy wejść w link poniżej pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 27.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 na co mocowaliście listwy maskujące do drzwi wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wystarczy wejść w link poniżej pozdrawiam wszystkich ja nadal nie widze tych linkow tutaj nawet swojego... zglaszalam problem i cisza... ja dylematow z kolorami nie mam... bedzie biel jak juz zamieszkam i oswoje sie ze wszystkim to bede wiedziala gdzie i co dodac..jak poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 28.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ja ostatnio też miałam problem, nie mogłam dodawać postów na żadnym z forum, pisałam kilka razy i pomogli, coś było nie tak, trzeba bylo odblokować konto - czy jakoś tak. U nas kolory będą panować raczej szarość, biel i czerń. Dzieci chcą oczywiście swoje kolorki - córcia zieleń, a synuś dopiero 2 latka więc zobaczymy, bo za dużo jeszcze o kolorach nie mówi tylko narazie o bum-bumach. Drzwi postanowione - będą białe. Chcemy pomalować wszystko przed założeniem podłóg i drzwi, dlatego już kolorki wybieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 28.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 https://plus.google.com/photos/10564...8692734/albums - to link do mojego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 28.02.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dorota nie wiem co jest, ale u mnie po kliknieciu wyskakuje info: Żądana strona jest błędna. No coz...pozniej poprobuje wejsc w inny sposob... Plany kolorystyczne zapowiadaja sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 09.03.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 na co mocowaliście listwy maskujące do drzwi wewnętrznych? Santosz coraz częściej stosuje się ościeżnice regulowaną z tzw opaskami, których pióro wkłada się do ościeżnicy. Jest to element ruchomy, czasem montażyści dają trochę silikonu by nie był zbyt luźny. Chyba że ktoś zakupuje ościeżnice stałe gdzie potem do obrobienia ich potrzebne są z jednej strony ćwierćwałki z drugiej zaś opaski które przychodzą na ścianę, tu często idzie również na silikon neutralny lub na klej montażowy. Jak ktoś chce mieć ładnie estetycznie zamontowane to najlepiej się spisują ościeżnice regulowane, warto dołożyć kilkadziesiąt złotych...nawet jak nie ma węgarków co często się zdarza, dobry montażysta jest wstanie przyciąć opaski i dopasować również do trudnych otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 09.03.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 dzięki za wykład - niestety u mnie możliwe było zamontowanie tylko jednej ościeżnicy regulowanej, w pozostałych przypadkach drzwi przylegają jedną stroną do ścian co uniemożliwia zamontowanie regulowanej ościeżnicy a wymusza niejako zwykła z opaskami. pytanie nieaktualne - właśnie mocuję na klej Dan Bravena - Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barti122 12.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 WitamPoszukuje brygady ktora wybuduje mi dom. Prosze o kazde namiary oczywiscie takiej sprawdzonej. Mozecie mi powiedziec ile biora takie firmy. ja mam domek w zabudowie 81m2 a powierzchnia uzytkowa 102m2 chcialym miec rozeznanie w cenach. Niestety moj plan budowy systemem gospodarczym nie wypalil przez pania projektankie ktora sporznila sie z terminem 1.5 miesiaca a moi ludzie nie mogli juz dluzej czekac i zalatwili sobie inna prace na najblizsze 2 miesiace a pozwolenie juz mam Pardzo Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 12.03.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam forumowiczów. Może ktoś podrzuci namiar na producenta/wykonawce schodów. Schody maja być na metalowej konstrukcji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 12.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 franco nie pomogę Ci bo mój stolarz nie do końca był w porządku, sporo nerwów mnie kosztował ale efekt jak za ta cenę był ok. Czy polecicie jakąs jeszcze szkółkę poza Łękwicą?Moze macie namiary na niedroga korę? Powoli przymierzam sie do siania trawy, male porzadki, kultywator, walec he tylko jeszcze nie wiem skąd i sieje:).Mamy dosyc juz tego piachu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Franco, widziales nasze schody? jak chcesz to z czystym sumieniem moge tobie podac jutro namiary na naszego wykonawce Barti Tobie rowniez jutro na priv podesle namiary na naszego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 13.03.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Czy polecicie jakąs jeszcze szkółkę poza Łękwicą? No właśnie. Może ci już po zielonych zakupach podzielą się wiedzą. Mi znana jest, oprócz Lękwicy, szkółka w Łosinie (produkcja w Biesowicach) - mają wyższe egzemplarze. Wybrać zamiar mam się też do Bolesławic ("Cyprys") - naprzeciw salonu z francuską marką na "R" No i szkółka obok Reala - nie znam jej jeszcze. Ktoś zna inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts