dorota.pomorskie 07.05.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No właśnie nie mamy tej instalacji, chyba ten koleś się do tego nie przyczepi - może nie zwróci uwagi. Do nas dziś nadjchał nasz piec wolnostojący - robi wrażenie. Wysoki że ho ho , nie myślałam, że on taki duży- poprostu wielki. ale jestem zadowolona Drzwi zamówiene wczoraj - za 6 par z wstawieniem zapłaciliśmy 5.800 zł, za podłogę 6.000 zł na 80m2. Drzwi DRE scala biały mat a podłoga jakiś tam dąb bardzo jasny prawie, że biały teraz w fimalu w promocji 52 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 07.05.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No właśnie nie mamy tej instalacji, chyba ten koleś się do tego nie przyczepi - może nie zwróci uwagi. Do nas dziś nadjchał nasz piec wolnostojący - robi wrażenie. Wysoki że ho ho , nie myślałam, że on taki duży- poprostu wielki. ale jestem zadowolona Drzwi zamówiene wczoraj - za 6 par z wstawieniem zapłaciliśmy 5.800 zł, za podłogę 6.000 zł na 80m2. Drzwi DRE scala biały mat a podłoga jakiś tam dąb bardzo jasny prawie, że biały teraz w fimalu w promocji 52 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 09.05.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No... złożyliśmy dokumenty do nadzoru o odbiór naszego domu.... a tu na dzień dobry ZONK, wpadną zobaczyć budowę czy nadaje się do użytku, brr ciarki nam po plecach przchodzą na samą myśl. Nie wiedziałam, że przychodzą - myślałam, że wyrywkowo ale nie. Do nas przyjdą na 100% Pani w sekretariacie oznajmiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 09.05.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Na budynki prywatne z zasady nie przychodzą, budynki gdzie jest prowadzona dziłanośc gospodarcza przychodzą chetnie i są bardzo czepliwi, u kuzynki byli niedawno i masakra, nawet, ze nie ma podbitki sie czepiałą babka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.05.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ehhh.... nie będę o tym myśleć ... jest weekend a ja mam dobrą nalewkę z aronii Idę kosztować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.05.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ehhh.... nie będę o tym myśleć ... jest weekend a ja mam dobrą nalewkę z aronii Idę kosztować . Dorota i co tam u Ciebie? przyszli już? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 15.05.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dorota i co tam u Ciebie? przyszli już? pozdr Narazie cicho, jeszcze nikt nie dzwonił żeby się umówić. Może w następnym tygodniu. To lepiej dla nas, bo gniazdka jutro odbieramy i będziemy montować w weekend. U nas dziś już w piecu się pali - wkońcu został zamontowany Daje dużo ciepła (zdjęcia w linku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 15.05.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Przyjechały do nas też dziś meble do pokoju dla córki Jak narazie same dobre wieści na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.05.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Przyjechały do nas też dziś meble do pokoju dla córki Jak narazie same dobre wieści na dziś super:) oby tak dalej:yes: trzymam kciuki za bezbolesny odbiór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 17.05.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Hejka, dzięki, dziś montowaliśmy gniazdka w pokojach, nie wiedziałam, że to takie czasochłonne, mamy łącznie w całym domu 100 kontaktów, dziś zrobiliśmy 3 pokoje, najgorsze są te gdzie mamy razem złączonych po 3 lub 4 sztuki, elektryk widać nie robił puszek pod poziomiczke i niektóre było ciężko złączyć ramką ale udało się Za wszystkie gniazdka i włączniki zapłaciliśmy 1000 zł z firmy Simon kolekcja Premium. Są ładne i widać jak narazie solidne bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.05.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 niezła cena za tyle plastiku;) Dorota a skończyliscie łazienkę tą czarno-białą? wrzuć świeze fotypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 17.05.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 łazienka jest, ale tylko kafle, w środę będę miała lustro i jakoś na dniach będziemy montować kibelek, bidet i kabine, bo narazie jakoś mój mąż natchnienia nie mał, ja wciąż ganiałam go żeby mi idealną biel zrobił w łazience na ścianach i suficie i malował chyba ze 4 razy. Mam nadzieje, że w tym tygodniu zamontuje to wszystko to dodam fotki. A teraz wrzucam na dziś tak jak jest już bez brudu na kaflach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 04.06.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 czekamy i czekamy ale jeszcze do nas nadzór nie zawitał ... a ja 5 maja składałam wniosek ... mamy już halogeny w całym domu, sterowniki do rolet, gniazdka i właczniki wszystko wyszło 3tys zł. Dziś przyjechały panele i drzwi Panele Classen dąb argenta jasny , drzwi dre scala białe Nie mogę się doczekać jak wszystko będzie zamontowane Lustro w łazience jest już zamontowane (280zł), szafke wycenili nam na 1980 zł wezme jeszczę jakas inna firme do tej szafki, bo ta cena mnie przeraża, macie może jakiegoś sprawdzonego fachowca co robi na wymiar meble do łazienki i nie tylko ? U nas kasa zaraz się skończy i teraz liczę każdy grosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 05.06.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mieliśmy dziś nadzór - nie dostaliśmy odbioru - dach nieocieplony się przyczepili i schodów brak na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 06.06.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 niestety mówiłem ze z nimi to ciężko, kuzyn miał dziłanośc i czepiali sie do barierek na balkonie mieszkalnym i tego, ze dom nie ma podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.06.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mieliśmy dziś nadzór - nie dostaliśmy odbioru - dach nieocieplony się przyczepili i schodów brak na górę kurcze, szkoda.... dacie rade to szybko zrobic? zależy Wam na czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 08.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie wiem co dalej, czy do banku wystarczy odbiór częściowy, nie mam pojęcia. Mamy czas do banku do 30.07 żeby całkowicie zamknąc kredyt - raczej nie zdążymy, co w nadzorze muszę skladać nowy wniosek oni mają znowu 21 dni - potem znowu czekanie - przyjdą tak jak teraz po miesiącu. Nie wiemy sami co dalej a znajomości nie mamy Możemy starać się o częściowy odbiór ale nie wiem czy to do banku starczy hm..., jak ujawnialiście budynek w kw? Bo dradca z banku mówi że wystarczy dokument tj. ujawnienie budynku w kw i w pierwszej kolejności wpisać hipotekę na bank jak już ujawnimy budynek. Moze spróbujemy z tym częściowym a potem się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 09.06.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 u nas kompletnie nie było problemow z bankiem, facet przyjechał przed ostania transzą- największą i od tamtej pory ich nie widziałem. Nawet bedąc przypadkowa w banku pytałem sie czy mam im dostarczyć dokumenty odbioru ale nie widzieli potrzeby... podejście naprawdę profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 09.06.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja mam do banku dostarczyć dokument znaczy się ksero kw z ujawnionym budynkiem w kw, dziś byłam w starostwie zlożyłam podanie o mapke na ktorej jest dom, potem pojde do sadu - tylko czy wystarczy aby ujawnic budynek w kw tylko ta mapka czy potrzebna decyzja ? Skoro wystarczy ta mapka to wogole do banku nie bede wysyłała dokumentow z odbioru i nie beda wiedzieli, że mam czesciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 10.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Zbyszek w jakim banku masz kredyt też w Peako S.A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts