Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk - Kobylnica

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to moze nie bedzie tak źle i u nas :0 tym się pocieszę :)

My montujemy panele są już w całym salonie - bardzo mi się to podobają, cieszę się ze je wybrałam , tylko jest troche trudności bo nie chcemy miec żadnych progów pomiędzy pokojami i montujemy na całości domu wszystkie razem, jest to utrudnienie bo w 2 pokojach musimy zakładać pod prąd nie jest to kłopotliwe ale czasochlonne. Drzwi montowane będą u nas 23.06. Ah no i płyty na ocieplenie poddasza juz są zakupione i odrazu się wełnna znalazła przy okazji (darmowa za flaszkę :) )

Zapomniałam też się pochwalić naszą trawą rośnie jak wściekła co 5 dni do koszenia - tyle nawozu daliśmy chyba, że ją wystrzela momentalnie, gęsta rzęsista fajna ta sportowa trawka :) CHwaścików się pozbyliśmy całkowicie opryskiem na dwulistne i już wógole bajka na ogrodzie - można leżak rozstawiać i do opalanka ciałko wystawiać

Stukpuk...gdzie Ciebie wywialo? Tyle czasu w milczeniu?

Jak tam domek? dzieci, zona zdrowi?

Na rybki dalej wyjezdzasz? :D

A mnie w sumie to nigdzie nie wywiało......... tylko praca praca prac, sex i kanapki z czarnym salcesonem :) hehhehee

Chciałem wlepic kilka nowych zdjęć w dzienniku , ale mam zamiast nich same czerwone krzyżyki? Nie wiecie dlaczego?

Domek jeszcze się nie rozleciał. Żona zdrowa, a junior rośnie jak szalony.............to chyba od tych ryb co je tata łowi!!!! hehheee

Stukpuk...moze wygasla waznosc konta na portalu gdzie wgrywales zdjecia :)

tak bywa... :yes:

ja od (nie wiem juz ilu) mam problem z naszym forum grupowym... nie widze waszych linkow pod postami z sygnatura... :(

pisalam wielokrotnie o pomoc i nic... :/

Tata....ty tych rybek tak nie low... tylko synkowi towarzystwo w postaci rodzenstwa zalatw :D

Nasze drzwi nareszcie kompletne, zamontowane - klameczki też już są :) Wygląda świetnie, zaczęliśmy składać mebelki do pokoju córki, domek nabiera uroku. Zamówiliśmy szafkę do łazienki koszt 2700zł jakaś masakra, ale przeboleję i zapomnę po jakimś czasie. Szafkę będziemy mieli dopiero pod koniec sierpnia. AH no i mebelki do synka pokoju już też są - zakupiliśmy mu używane od naszej rodzinki, bo mały jeszcze mały, wszystko niszczy i rozbiera na części pierwsze więc nie inwestowaliśmy w nowe meble jak na razie. Wrzuciłam nowe fotki naszych białych drzwi - zapraszam do mojej galerii : https://plus.google.com/photos/10564...8692734/albums

Witam, budujemy w Głobinie "spokojną przystań M36b" z modyfikacjami, między innymi zrobiliśmy pod tarasem piwnicę z wejściem z zewnątrz budynku, niestety nasz główny wykonawca nie podołał i spartolił jej izolację :( W związku z powyższym mam pytanie czy któryś z forumowiczów może polecić jakiegoś solidnego i ogarniętego w temacie izolacji wykonawcę... z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam :)