zbyszek1982 10.06.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 12.06.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 to moze nie bedzie tak źle i u nas :0 tym się pocieszę My montujemy panele są już w całym salonie - bardzo mi się to podobają, cieszę się ze je wybrałam , tylko jest troche trudności bo nie chcemy miec żadnych progów pomiędzy pokojami i montujemy na całości domu wszystkie razem, jest to utrudnienie bo w 2 pokojach musimy zakładać pod prąd nie jest to kłopotliwe ale czasochlonne. Drzwi montowane będą u nas 23.06. Ah no i płyty na ocieplenie poddasza juz są zakupione i odrazu się wełnna znalazła przy okazji (darmowa za flaszkę ) Zapomniałam też się pochwalić naszą trawą rośnie jak wściekła co 5 dni do koszenia - tyle nawozu daliśmy chyba, że ją wystrzela momentalnie, gęsta rzęsista fajna ta sportowa trawka CHwaścików się pozbyliśmy całkowicie opryskiem na dwulistne i już wógole bajka na ogrodzie - można leżak rozstawiać i do opalanka ciałko wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.06.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 fajnie:)u mnie wiecej perzu niż prawdziwej trawy, ale mi to nie przeszkadza - i to zielone, i to;) Zbyszku serdeczne dzieki za namiary na ekipe do elewejszyn;) super fachowcy, jestem z nich baaaaardzo zadowolona, zrobili świetnie:lol2:dzieki wielkie, będę polecać ich dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 12.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Partaczy bym nie polecał. ekipa u mnie się sprawdziła w 100% od pierwszego szpadla przy wykopie po elewacje i wykończenia. Szkoda jednak, ze w tej branży nie zawsze trafia się na "fachowców"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 18.06.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś poszukuje mebelków dla dziecka mam na sprzedaż link - http://allegro.pl/meble-ikea-leksvik-zestaw-do-pokoju-dzieciecego-i4352046869.htmllub mebelków do salonu sprzedaję : http://allegro.pl/komplet-mebli-brw-metis-duzy-zestaw-w-dobrej-cenie-i4361012381.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam ponwnie w naszym regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam ponwnie w naszym regionie. Stukpuk...gdzie Ciebie wywialo? Tyle czasu w milczeniu? Jak tam domek? dzieci, zona zdrowi? Na rybki dalej wyjezdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.06.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Stukpuk...gdzie Ciebie wywialo? Tyle czasu w milczeniu? Jak tam domek? dzieci, zona zdrowi? Na rybki dalej wyjezdzasz? A mnie w sumie to nigdzie nie wywiało......... tylko praca praca prac, sex i kanapki z czarnym salcesonem hehhehee Chciałem wlepic kilka nowych zdjęć w dzienniku , ale mam zamiast nich same czerwone krzyżyki? Nie wiecie dlaczego? Domek jeszcze się nie rozleciał. Żona zdrowa, a junior rośnie jak szalony.............to chyba od tych ryb co je tata łowi!!!! hehheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Stukpuk...moze wygasla waznosc konta na portalu gdzie wgrywales zdjecia tak bywa... ja od (nie wiem juz ilu) mam problem z naszym forum grupowym... nie widze waszych linkow pod postami z sygnatura... pisalam wielokrotnie o pomoc i nic... :/ Tata....ty tych rybek tak nie low... tylko synkowi towarzystwo w postaci rodzenstwa zalatw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.06.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Słuchajcie , chce wymurować barek ze starej 100 letniej cegły rozbiórkowej, pomiedzy salonem a kuchnią. I mam pytanie, na jakiej wysokości zrobić blat? tak,żeby się wygodnie siedziało na krześle barowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 26.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Moja siostra ma blat barku na wysokości 110 cm a hoker o wysokości 80 cm , jak czasami u niej bywam to się wygodnie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 28.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Czy wiecie może gdzie w Słupsku lub okolicach zajmuje się profesjonalnie taką sprawą : chciałabym przemalować swój stół z obecnego koloru na biały - również krzesła też, tylko wszystko jest na wysoki połysk zrobione stół i krzesła kolor czereśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 30.06.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nasze drzwi nareszcie kompletne, zamontowane - klameczki też już są Wygląda świetnie, zaczęliśmy składać mebelki do pokoju córki, domek nabiera uroku. Zamówiliśmy szafkę do łazienki koszt 2700zł jakaś masakra, ale przeboleję i zapomnę po jakimś czasie. Szafkę będziemy mieli dopiero pod koniec sierpnia. AH no i mebelki do synka pokoju już też są - zakupiliśmy mu używane od naszej rodzinki, bo mały jeszcze mały, wszystko niszczy i rozbiera na części pierwsze więc nie inwestowaliśmy w nowe meble jak na razie. Wrzuciłam nowe fotki naszych białych drzwi - zapraszam do mojej galerii : https://plus.google.com/photos/10564...8692734/albums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 02.07.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam wszystkich po długiejjjjj przerwie:) Poszukuje sprawdzonej ekipy od elewacji. Chodzi o położenie samej struktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.07.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich po długiejjjjj przerwie:) Poszukuje sprawdzonej ekipy od elewacji. Chodzi o położenie samej struktury. cześć, mogę polecić poleconych od Zbyszka - fajnie, szybko i sprawnie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.07.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 martek wrzuciłam Ci namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM76 03.07.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam, budujemy w Głobinie "spokojną przystań M36b" z modyfikacjami, między innymi zrobiliśmy pod tarasem piwnicę z wejściem z zewnątrz budynku, niestety nasz główny wykonawca nie podołał i spartolił jej izolację W związku z powyższym mam pytanie czy któryś z forumowiczów może polecić jakiegoś solidnego i ogarniętego w temacie izolacji wykonawcę... z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 04.07.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ja mam namiary na sprawdzoną ekipe ale raczej tak małymi fuchami to oni sie nie zajmuja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.pomorskie 08.07.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Czy otrzymaliście jakieś zaświadczenia z nadzoru budowlanego, że budynek został odebrany tj.zaświadczenie o zakończeniu robót - oprócz decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 08.07.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 nie, po odczekaniu ustawowego czasu 21 dni od złożenia dokumentacji kończącej budowę zamieszkalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts