Danonki 04.11.2013 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 co słychać posiadacze Pchełek? jak Wam się mieszka, wykańcza, buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 My będziemy mieli za kilka dni rocznicę. 3 lata w Pchełce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 18.02.2014 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 super AGP-ON czy po 3 rocznicy macie jakieś refleksje na temat Pchełeczki? Mój mąż np zaczął żałować, że nie mamy podłogówki (Szczególnie w łazience), a jak ja się upierałam to uważał że to zbędny wydatek - czyli wyszło na moje Kilka rzeczy jeszcze żałuję, ale to szczegóły. Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 22.10.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Czy ktoś tu z dumnych posiadaczy pchełek jeszcze zaglada? Co jakiś czas jestem na forum, wchodzę na naszą grupę i... cisza. Barak nowych postów. Nikt 'nowy' też się nie buduje? Szkoda. U nas w każdym razie za 4 dni 2 rocznica jak się wprowadziliśmy. Obecnie wykańczamy poddasze i mamy nadzieję, że jeszcze w tym roku uda nam się ze spaniem i ciuchami powędrować na górę. Liczyłam, że do 26.10 to nastapi, ale niestety wszystko się przeciąga strasznie w czasie. Obecnie jesteśmy na etapie malowania ścian, w zasadzie została nam już tylko klatka schodowa. Pozdrawiam i odzywajcie się czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz, 11.06.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czy ktoś obecnie buduje Pchełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.04.2016 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Witajcie, świat wokół nas się zmienia z szybkością spadającego meteorytu to i zapomniałem o Forum.......też jestem ciekaw co słychać u Pchełkowiczów. U nas bez zmian, to już 6 lat jak się wprowadziliśmy-ale to szybko minęło.....z perspektywy czasu żałuję że nie powiększyliśmy garażu, poza tym ok.(praca by się przydała).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 25.09.2017 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witajcie po dłuuuugiej przerwie. Jak Wasze Pchełki? Nasza Danonkowa nareszcie zyskała rynny i obrzeża przy dachu, chociaż nadal mamy papę i brak nam podbitki u nas powoli, ale do przodu. To nasze pchłowe dziecię poniżej, a co by było ciekawiej, pozbyliśmy się tych desek nad wejściem. Czekamy też na bramę i furtkę, ma być za 2 tygodnie. Ogrodzenie zrobiliśmy z paneli. I jak Wam się podoba taka Pchełka? Ponad to postanowiłam nadrobić zaległości i powoli uzupełnię nasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts