MonikaMirek 20.02.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Michasia, czeka się ok. miesiąca ,przynajmniej w Lublinie, to chyba zależy od rejonizacji. . Chester,fajnie wyszedłeś na tej focie ( emblemacie) , coś mi tu autoreklamą pachnie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ania, Mirek dzięki za wyprostowanie mnie, już się pogubiłam kto gdzie i co dzięki za link, takie to było proste że aż wstyd Kama,fajny pomysł z szafo-szufladami pod schodami-ale...ale...my chcemy mieć tam sypialnie-duże łóżko by można było się szukać u nas część schodów jest zabudowana-zostanie tak jak jest. Mirek to Wy macie zamiar mieć łóżko od ściany do ściany , przecie na tą szufladę to wystarczy odstęp pół metra góra 60cm, i tak zagląda się do niej z boku więc może się odsuwać do samego łóżka , a jak nie to klasyczne drzwiczki, rolety bambusowej nie polecam - widać cały rozpierdolnik który jest za nią u mnie wisi na szafce z cichami do prasowania a może drzwi przesuwne, 3 skrzydła, żeby się mogły zsunąć do słupa na tą małą ściankę? albo jeszcze harmonijkowe lekko ażurowe, takie jakby z żaluzjami no nie wiem Chester, myślałam, że wątki pomyliłam jak zobaczyłam tego przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kama, Ciebie po ostatkach jeszcze trzyma , czy co? .O tym łóżku i bambusach pisał Chester ,nie ja. .Kobito ,co się z Tobą dzieje . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Chester, ale masz avatarek rewelacja To jest budowniczy-fachowiec z czasów średniowiecza,po super firmie która (budowała) ten jest rewelacyjny. Chester,fajnie wyszedłeś na tej focie ( emblemacie) , coś mi tu autoreklamą pachnie . Mirek,czy ja jestem tak przystojny jak mój budowlaniec. Dziś pływaliśmy na działeczce,ziemia która została rozsypana po wykopie pod szambo naciągnęla wody i zrobiło się coś mokro-brejowatego pod stopami-Panie dziękuję Ci że wymyśliłeś gumofilce. a dotego aparat dał mi d..y. Ale już czuć wiosnę.....zależy gdzie się wstawi nos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.02.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kama, Ciebie po ostatkach jeszcze trzyma , czy co? .O tym łóżku i bambusach pisał Chester ,nie ja. .Kobito ,co się z Tobą dzieje . . Jest to typowy objaw braku prac budowlanych-mnie też wali w dekiel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich .Od 1 stycznia siedzę w domu , zima , brak zleceń, a tu niespodziewanie wczoraj , montaż okien w Warszawie, dzisiaj w Lublinie, a w poniedziałek w Chełmie .Wiecie co to znaczy,?więc , tak idzie wiosna ,no to czółka do góry ,będzie dobrze . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 A ja , z uporem maniaka ,stoję za piecem na miał-węgiel,a najlepiej wszystko palnym ,jak już pisałem, jak przyjdzie bida ,to sąsiadowym płotem będę palił.A jest coraz gorzej,widzę po branży , ale nie tylko.Kryzys dopiero nadchodzi,i nie chcę krakać ,ale widzę to czarno . Mirek,no i co...... gdzie ten kryzys-chyba w spłacaniu rat za kredyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Chester ,w branży jest cienko ,ale te pierwsze zlecenia , są zwiastunami wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 21.02.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Wczoraj w końcu dostałem się do okna połaciowego w łazience,wcześniej było to nie możliwe ze względu na zalegający na dachu śnieg, W temacie o oknach zamieszczałem zdjęcie okna i śniegu który przedostawał się do środka .Partacze od dachu nie pomyśleli by pierwsze dachówki które przylegają do kołnierza uszczelnić naprzyklad kawałkiem uszczelki z gabki-patrząc od spodu są szczeliny 1,5 cm.pod które wdmuchiwany był śnieg.Kołnierz od okna również nie przylegał idealnie do dachówki. Ktoś zapyta a po co jest folia-folia jest-tylko jak źle zostało osadzone okno. Mirek miał najlepszy plan tzn.sam będzie budował przy pomocy budowlańców-wtedy mamy większą kontrolę nad wykonywanymi pracami ale skąd tyle czasu-urlop to tylko 26 dni,dobrze że to nie jest II Japonia oni mają jeszcze mniej-coś słyszałem że 9 dni i całego nie wykorzystują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 21.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Zobaczymy ,jak ten mój plan, zrealizujemy w praktyce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 przepraszam jakaś zakręcona chyba byłam, że mi się tak pomiąchało wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 22.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Fajnie wygląda ten schowek u Chestera. Ja, po dłuższym wlepianiu się w zdjęcie, stwierdziłam, że chyba zamuruję część tego skosu tak jak Chester, ale za tym słupem zrobię dwie szafki jedna ze skosem, druga bez tam, gdzie jest spocznik schodów. W ten sposób nadal wykorzystam cały skos i będzie nawet dobry dostęp. Chester ? A czym zamierzasz zabudować tą lukę nad schodami Regipsami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 http://www.piecegliniane.pl/gal/26.jpg inne spojrzenie na ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 23.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Czegoś takiego , w domu bym nie postawił Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 24.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Fajnie wygląda ten schowek u Chestera. Ja, po dłuższym wlepianiu się w zdjęcie, stwierdziłam, że chyba zamuruję część tego skosu tak jak Chester, ale za tym słupem zrobię dwie szafki jedna ze skosem, druga bez tam, gdzie jest spocznik schodów. W ten sposób nadal wykorzystam cały skos i będzie nawet dobry dostęp. Chester ? A czym zamierzasz zabudować tą lukę nad schodami Regipsami? Michasia,specjalnie tam nie ma ścianki aby doswietlić sypialnię -sypialnia jest od północy- ścianka będzie z pustaków szklanych i dodatkowo będzie doświetlane przez okno połaciowe które jest nad schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 24.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Kama,piękneeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 "piękny" ślimak wypłoszył wszystkich z wątku kto słyszał o oknach z firmy Pawlik z brzezin pod Kielcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam ,odebrałem mapę do celów projektowych ,jeszcze tylko gazownia i ... zobaczymy, co na to architekt . . Pozdrawiam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jeszcze tylko gazownia i ... zobaczymy, co na to architekt . . Mirek ,to po co ci paprać się wynglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Chcę gaz i wyngiel ,na wszelką okoliczność. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts