Michasia 27.02.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja też chcę na wyngiel bo jak ktoś lubi ciepełko to może być bardzo niemile zaskoczony rachunkami za gaz A ja lubię ciepełko i to bardzo A gaz też chcemy w razie jakby nas lenistwo jakieś wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.02.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dobrze Michasia mówi ,dobrze . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a ja tam będę miała gaz bo leniwa jestem wolę poleżeć pod kocykiem niż palić w piecu albo posiedzieć z laptopokiem na kolankach (on ciepło daje) z nóżkami okręconymi ślafroczkiem a jak już strasznie zimno będzie z racji oszczędzania gazu, to mi mąż w kominku może napali jak zasłużę, albo i dziecka się nauczy coby matki reumatyzmy podgrzewali paląc (w kominku, nie papirochy za rogiem) a że nie będzie pieca to i pom.gosp. wejdzie z skłąd łazienki, będzie podział dolnej na strefy, tuż za drzwiami będzie reprezentacyjna a w miejscu ścianki pomiędzy łazienką i pom gosp. będą szlkane drzwi matowe a za nimi pierdolnik łazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kamka ,bardzo nie licz na dzieciaki , bo może się okazać ,że zimą w trampkach trzeba chodzić . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja wam zazdroszczę wyboru. Gdybyśmy mieli gaz ziemny, nie zastanawialibyśmy się nad "wąglem" Ja zdecydowanie należę do tych, co wolą sobie życie ułatwić niż utrudnić. Chociaż biorąc pod uwagę plany mieszkaniowe na wsi, możnaby w to watpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A ja wam zazdroszczę wyboru. Gdybyśmy mieli gaz ziemny, nie zastanawialibyśmy się nad "wąglem" Ja zdecydowanie należę do tych, co wolą sobie życie ułatwić niż utrudnić. Chociaż biorąc pod uwagę plany mieszkaniowe na wsi, możnaby w to watpić W 101% zgadzam się z AGP-ami,chcę wsi ,tsza szuflować wyngiel ,trochę mnie nie było lecz dojazd na działkę graniczył z cudem-szczęśliwcy co mają asfalt lub dobrze zrobioną drogę gruntową-u nas dramat (zakopane 2 samochody wyciągniete sam.terenowym)fotki wrzucę wieczorem ,kopałem rowy odprowadzajace wodę bo większość wody z roztopów przepływa przez naszą działkę . Odbyło się spotkanie z forumowym wykonawcą od podbitki-bedzie Gamrat brąz-cena za metr z mat.70 pln-średnie wyliczenia zatrzymały się na 4900 pln-mało czy dużo-gość bardzo konkretny,przy okazji ściągnie dekarzy do poprawek po MKK z Legionowa (okna dachowe 2 szt.,obróbka komina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kamka ,bardzo nie licz na dzieciaki , bo może się okazać ,że zimą w trampkach trzeba chodzić . . proszę mnie tu nie odzierać z resztek nadziei na początku - pierwszy sezon na pewno moje plany zadziałają, bo już się kolejka społeczna do palenia w kominku tworzy , a później to liczę, ze dom już wygrzany będzie i nie będzie taki gazo-żerny za bardzo moje dziecka mają niedosyt wsiowego życia chociaż mieszkamy w domku w tej chwili ale jakby w bloku , i aż się rwą do palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 W 101% zgadzam się z AGP-ami,chcę wsi ,tsza szuflować wyngiel ,trochę mnie nie było lecz dojazd na działkę graniczył z cudem-szczęśliwcy co mają asfalt lub dobrze zrobioną drogę gruntową-u nas dramat (zakopane 2 samochody wyciągniete sam.terenowym)fotki wrzucę wieczorem ,kopałem rowy odprowadzajace wodę bo większość wody z roztopów przepływa przez naszą działkę . Odbyło się spotkanie z forumowym wykonawcą od podbitki-bedzie Gamrat brąz-cena za metr z mat.70 pln-średnie wyliczenia zatrzymały się na 4900 pln-mało czy dużo-gość bardzo konkretny,przy okazji ściągnie dekarzy do poprawek po MKK z Legionowa (okna dachowe 2 szt.,obróbka komina). chester, my wczoraj próbowaliśmy dojechać na działkę. Trzy drogi... żadna nieprzejezdna Dziś walka z wiatrakami - urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Trzymam za Was kciuki-napiszcie jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 01.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam . .Odebrałem warunki gazu,architekt naniósł zmiany w projekcie ,we czwartek niesie wszystkie papióry do akceptacji i już nie długo składamy o PnB .Nie mogę się doczekać . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Trzymam za Was kciuki-napiszcie jak wyszło. Nic nie wyszło, bo w ferworze dzisiejszej pracy... zapomniałam Jutro trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMarcin 01.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej, Pozdrawiamy pchełkowiczów - forumowiczów.My z projektem naszej pchły obskoczyliśmy 2 wykonawców i sso (więźba, pełne deskowanie i papa) mamy za 35 i 40 tyśczy ktoś jeszcze jest na etapie wyceniania sso ??a może starzy wyjadacze pamiętają swoje wyceny? pozdrawiamy z PodlasiaMonika&Marcin ps. oczywiście mam na myśli samą robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 35 tyś.to chciał od nas gościu wiosną 2009,SSO-bez przykrycia dachu-tylko z więźbą.Ceny wachały się między 23-35 tyś.I bądź mądry człowieku i wybierz dobrze-drogo nie znaczy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mirek,czemu twój domek tak podskakuje,cuś go gryzie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja właśnie prowadzę casting na alarmiarza Pełna instalacja z montażem około 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 chester, my wczoraj próbowaliśmy dojechać na działkę. Trzy drogi... żadna nieprzejezdna A ja dojechałem,lecz ledwo wyjechałem..... http://img411.imageshack.us/img411/5954/dsc00958u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wjazd jest w prawym dolnym rogu zdjęcia-tak dla przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja właśnie prowadzę casting na alarmiarza Pełna instalacja z montażem około 3000 zł Grześ,jakie czujki i ile sztuk ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 01.03.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Chester ,to są sprawy damsko- męskie lub majtkowo-łóżkowe ,jak kto woli ,o rany ,co się stało z twoim asfaltem .Mój mondek by nie przejechał ,przerąbane . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja właśnie prowadzę casting na alarmiarza Pełna instalacja z montażem około 3000 zł Grześ,jakie czujki i ile sztuk ?. 10 X podczerwień 2 X magnetyczna 2 X czujnik czadu 3 X manipulator LCD jakieś powiadamianie 2 x syrena akumulator okablowanie. całość 2050 brutto robocizna (800-1000) dodatkowo płatne instalacja TV instalacja LAN domofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts