MonikaMarcin 02.03.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej,Może ktoś jeszcze rzuci cenką netto za SSO (deskowanie i papa) Mirek, może Wy już macie rozeznanie? Mam wrażenie, że ceny z Lubelszczyzny były by najbardziej adekwatne do porównań z Podlasiem M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 02.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Monika, ja nie szukam budowniczych i nie wiem , ile konkretnie kosztuje sso pchełki.Jestem budowlańcem i murował będę sam ,czyt. we własnym zakresie , przynajmniej taki jest plan. ,a jak wyjdzie ,zobaczymy . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A ja dojechałem,lecz ledwo wyjechałem..... http://img411.imageshack.us/img411/5954/dsc00958u.jpg Nasz pewnie wygląda teraz podobnie... Dzisiejsze próby zorganizowania szlaki spełzły na niczym. Telefonów nikt nie odbierał Nie poddam się tak łatwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 02.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziś byłem w gminie ,a miła Pani za lady na moją informację co dzieje się na naszej ulicy i co zamierzają zrobić by droga była przejezdna uświadomiła mnie - ,,mamy 1000 km takich dróg w gminie i co ''.Szczęka mi opadła ,nie poddam się bez walki będę pisał do wszystkich możliwych urzędasów-a ONI tzn.gmina realizuje projekty pt:INTERNET-kupa śmiechu-drogami niech się zajmą k......sy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 http://dl8.glitter-graphics.net/pub/718/718178wfjpa82rh3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 03.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry AGP-ko , fajny emblemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Wiosna idzie, trzeba wiosenny avatarek mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 03.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Od razu mi lepiej,Aniu jesteś najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 cześć dziewczyny i chłopaki ale ładne awatarki Chester u Was to chociaż gmina internet robi, to w końcu coś dla ludzi i niektórym bardzo potrzebne nawet, a u nas kolejną fontannę będą budować i plac rekreacyjny z ławeczkami i stolikami do gry w szachy a drogi dziurawe tak że nikt tam nie dojedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Od razu mi lepiej,Aniu jesteś najlepsza. A mnie jak teraz lepiej Chester, a jak twoja walka z urzędem?? Nasza nijak - nikt nie odbiera Ja się tam przejadę!! Dziś wprawdzie dojechaliśmy na działkę, ale wczoraj nasz sąsiad brodził po kostki w błocie i musiał pomoc wołac do wyciagnięcia asamochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Po tej wyprawie nasz autek wygląda jak błotna górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Od razu mi lepiej,Aniu jesteś najlepsza. A mnie jak teraz lepiej Chester, a jak twoja walka z urzędem?? Nasza nijak - nikt nie odbiera Ja się tam przejadę!! Dziś wprawdzie dojechaliśmy na działkę, ale wczoraj nasz sąsiad brodził po kostki w błocie i musiał pomoc wołac do wyciagnięcia asamochodu. S..m na Gminę i urzędasów,sprawdzam po ile tłuczeń na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Daj znać. A szlakę to gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 04.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam wszystkich .Nie wiem co się ze mną dzieje ,ale dziś zakupiłem belit, bloczki i strop teriva .Nie mam jeszcze PnB, koniec świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam wszystkich .Nie wiem co się ze mną dzieje ,ale dziś zakupiłem belit, bloczki i strop teriva .Nie mam jeszcze PnB, koniec świata . To jest choroba -budowlana- ,ja mam podobnie ,narazie kupuję cebule kwiatów do ogrodu-w Lidlu mają dobre ceny ale towar mocno przebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kurnia, wstaję rano i jakieś DajaVu mam...... biało za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 05.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam Wszystkich ,u nas mróz ,ale bez śniegu (nowego).Już bym coś robił,ale jeszcze nie wejdę na działkę (mokro) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam Wszystkich ,u nas mróz ,ale bez śniegu (nowego).Już bym coś robił,ale jeszcze nie wejdę na działkę (mokro) . U nas śnieżek lekki leży ale na dzialke da się dojechać. A można w taki "lekki mróz" murować? w nocy może byc i -10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Grześ różnie mówią, niektórzy twierdzą, że jak się zastosuje plastyfikator to będzie dobrze, ale ja tam czekam ze ściankami wewnętrznymi aż będzie najwyżej - 2,3st na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Słuchajcie mnie a nie TV od 15.03 będzie na plusie bo po tym terminie ma wejść hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts