Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa budujaca Pchełki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coś przegapiłem :o ,bombardowanie urzędasów przez upierdliwego petenta przyniosło skutek-wczoraj gmina utwardzała drogę,na inspekcję przyjechał nawet sołtys 8) .Wełna i folia już zakupiona.Gość z Alle na czas i towarek ok. :p Dopadł mnie jakiś wirus i idę polegnąć-literki mi na ekranie pływają-nic nie piłem. :-?

wszyscy biegają za materiałami :D

ja tam np. roztrząsam układ łazienek :lol:

ano - święte słowa,już nie chcę pisać bo klamka zapadła,będzie gaz z botlii 8) ,więcej zapłacimy za komfort ale czysto będzie i wyjechać można np.na Bali :p ,nie mylić z Balią. 8)

Co dajecie na podjazd,z czego chodnik,a może połączony chodnik z wjazdem, wczoraj musiałem zakupić wywrotę piachu na wjazd-miałem na podjeździe małe błotko. :wink:

Chcę zakupić obrzeże pastykowe na Alleg(świetna sprawa-można formować łuki i samemu to zrobić),podjazd wysypać tłuczniem a chodnik zrobić z kostki granitowej-kupowanej na tony-taniej wychodzi. :p

wszyscy biegają za materiałami :D

ja tam np. roztrząsam układ łazienek :lol:

ano - święte słowa,już nie chcę pisać bo klamka zapadła,będzie gaz z botlii 8) ,więcej zapłacimy za komfort ale czysto będzie i wyjechać można np.na Bali :p ,nie mylić z Balią. 8)

Co dajecie na podjazd,z czego chodnik,a może połączony chodnik z wjazdem, wczoraj musiałem zakupić wywrotę piachu na wjazd-miałem na podjeździe małe błotko. :wink:

Chcę zakupić obrzeże pastykowe na Alleg(świetna sprawa-można formować łuki i samemu to zrobić),podjazd wysypać tłuczniem a chodnik zrobić z kostki granitowej-kupowanej na tony-taniej wychodzi. :p

Widziąłem te obreża :roll:

Są w OBI, jak dla mnie to nie bardzo są, preferuję solidniejsze rozwiązania

Chester, a jednak gaz z butli ,drożej , ale czysto i wygodnie. za mapkę do celów projektowych zapłaciłem 350 zł , chciał 400zł.

AGP-ku ,poświęcisz pisanki,oblejesz Ankę wodą i na działkę, mury staną momentalnie.

U nas znowu nowy śnieg, nie wiem, jak to zniesie moja psychika :evil: :evil: :evil: .

Pozdrawiam całą grupę :wink: :wink: :wink: .