KamaG 18.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 tylko, że ja mam na myśli bardziej kamienie niż wielkie płyty jeszcze się nie dogadywałam na jakich warunkach oddadzą kamień na razie jeden sąsiad wstępnie powiedział, "a bierzta se" ale jakby co będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Kama , z tym kamieniem , niegłupi pomysł.Trochę zabawy z układaniem ,ale za to efekt zajebiaszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A jak spadnie mokry śnieg lub deszcz i droga jest pod górkę to życzę powodzenia z podjazdem-uwaga bardzo ślisko- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 RATUNKUUUUUUU!!!! Ogród mi betonują Podjazdy ,dróżki,chodniki ja osobiście polecam wykonać na szarym końcu budowy-szkoda wydawać 2 razy kasę której i tak nie mamy w nadmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a propo tych podjazdów i chodniczków, po dzisiejszym dniu z temp ok 10st to u nas na działce jest katastrofa, żeby dotrzeć do psiego kojca tonęłam po kostki, słownie KOSTKI w błocie, kozaki z trudem utrzymywały mi się na nogach, gumiory to prwnikiem pogubiłabym w błocie na gwałt muszę jakąś ścieżynkę zorganizować, dobrze, że podjazd był wysypany tłuczniem, co prawda całość zakryło spływające błocko ale przynajmniej twardo przed bramą jest PS. sasiad tubylec naginał w klasycznych gumofilcach to i strumyk płynący całą szerokością drogi mu nie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 19.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Pani..wiosna bedzie ..wiosna bedzie................. To i trza budować-jutro wchodzę na dach i na kominach zakładam kratki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.03.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Haloooo, gdzie są wszyscy???Wir budowlany Was porwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja się borykam z ustaleniem miejsca sanitariatów już chora jestem od tych dylematów, a było budować zgodnie z projektem a nie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja się borykam z ustaleniem miejsca sanitariatów już chora jestem od tych dylematów, a było budować zgodnie z projektem a nie kombinować Kama, wierzę, że nas zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ania, ja sama jestem zaskoczona do wczoraj wiedziałam jak chcę, przyszedł kolega do kanalizy powiedział co wiedział i już nie wiem od poniedziałku robi mi się kanaliza, tuż po pierwsze wylewki na piachu , i ścianki kibelka dolnego, a potem to już się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 28.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A Wy tak gadu gadu, a u mnie we wtorek stan zero!!! Mam pytanie, czy chudzik, czyli taka pierwsza wylewka na gotowe fundamnety wylewliscie z gruszki czy murarze z betoniarki. Ten beton z gruchy jest cholernie drogi, ale moim murarzom sie chyba nie chce mieszac, chyba ze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Chudziak może byc wylewany z gruchy lub z betoniarki. Ten drugi - tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 29.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Juz jest stan zero Kosztowal mnie z robocizna 21 tys., Najwiekszy koszt to beton, n lawy 4400 zl, na chudziak 2500 zl. No i ta folia, kupowalam chyba ze trzy rodzaje, czy u Was tez tyle poszlo tej folii? Po swietach mury, Obcnie jestem po kilku spotkaniach z hydraulikami, wszyscy zgodnie twierdza najtanasze i najmniej kolizyjne jest ogrzewanie gazowe. Nie wiem co o tym sadzic. Padla rowniez propozycja mojego Majstra, zeby nad garazem dac strop drewniany, ze bedzie tanszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 a u mnie tańszy był beton z gruchy mnie też mówią że gazem mały dom najtaniej ogrzewać a co masz mieć nad garażem? przypomnij, bo pamięć ma dobra ino krótka a drewno drogie jest a u mnie kanalizę od wczoraj robią, ustalono, że pom. gosp. zostało wchłonięte do łazienki dolnej a kocioł powiesimy w garażu na plecach łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 30.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Haloooo, gdzie są wszyscy??? Wir budowlany Was porwał? Montowałem kratki w kominach 8 szt.tylko Pan komin 3 otwory zrobił za małe-a tak z fantazją 13 X 15.Ramki poszły do kosza ,przykleiłem wszystko uszczelniaczem dekarskim bezbarwnym-od 2 tyg.jest ok.nie wyleciały.Obsypałem budynek ziemią-narazie poszły 4 wywrotki 3 osiowe.Ile to ton - . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 31.03.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kama, nad garazem wyjdzie u mnie pokazny stryszek, tym bardziej ze garaz plus ktlownia to u mnie 35 m kw., w najwyzszym miejscu u gory bedzie 2 metry, troche malo, ale na pokoj dla gosci lub suszarnie, co planuje tam zrobic to w sam raz. Nie wiem tylko skad zrobic wejscie , najbardziej pasowaloby z polpietra, ale drzwi na polpietrze to troche dziwnie ???Dziw z gory nie za bardzo, bo tam bedzie tylko 1,2m. Sama juz nie wiem. A jak bedzie u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja bym zrobiła z półpiętra te schody, u nas nie będzie wejścia z domu tylko od garażu zrobimy bo schowek ma być na klamoty typu rowery bajery, sanki jak nie pasują Wam drzwi to może zróbcie takie w kolorze ścian klatki, żeby nie rzucały się w oczy, oklejone tapetą lub pomalowane farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 hej, tak świętujecie, czy nowe forum Was przygniotło? mnie cholera bierze jak teraz muli, nic kurcze nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 U mnie też działa beznadziejnie... To nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 05.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ale lipa z tym forum. Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts