AGP-ON 08.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pomogę troszkę http://img202.imageshack.us/img202/5219/sdc10028f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 08.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ojejku...... przecież to jest istne cudo!!!!!! Piękny..... aż mi się humor poprawił. Ja też taki chcę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Chester, piękna jest, aż oko cieszy, a tą brzózkę przed domem to zmałpuję, bo dom to przecie inny zbuduję mam nadzieję że moja pchła też będzie taka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.05.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 I jak ślicznie prezentuje się w słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.05.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 U nas troszkę inne kolorki będą, ale myślę, że tyż ładnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 10.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wszystkie będą ładne ,kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Uwaga próba załączenia zdjęcia..... http://img547.imageshack.us/i/lazienkapchlaphoto.jpg/ co sądzicie o tej aranżacji pchełkowej łazieneczki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jak się załącza te zdjęcia bezpośrednio????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 http://img547.imageshack.us/img547/4396/lazienkapchlaphoto.jpg Musisz napisać tu%20obrazek%20i%20zako%C5%84czy%C4%87%20znacznikiem u ciebie jest jeszcze / na końcu i spacja na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 To jest dolna czy górna Łazienka? Jeśli dolna do nie dasz rady ze wzgledu na schody a wanna musiałaby mieć z 70 cm. Sama ścianka działowa musi mieć min 6-8 cm Jeśli masz chęć i czas to zapraszmy do nas na oględziny, od razu ci jakiś pomysł na aranżacje w łapki wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 http://img517.imageshack.us/img517/9762/lazienkapchlaphoto2.jpg, http://img21.imageshack.us/img21/2430/lazienkapchlaphoto3.jpg . Oczywiście jak sami wiecie nad pralką jest spocznik schodów i będą tam u nas prawdopodobnie półeczki z kafelków. A nad tą małą wanną będzie kabina - transparentna plus jasne kafelki(żeby pomieszczenie wydawało się większe). Górna łazienka prawdopodobnie będzie robiona później i zamierzamy tam oddzielić ubikację od reszty luksferami i z tyłu zrobić pralnię i suszarnię z prasowalnią (powiększamy tą łazieneczkę o odrobinkę pokoiku nad dolną sypialnią), ale jeszcze pewności nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 AGP ku ..... a masz pewność ile tam centymetrów jest bo ja obliczyłam i wyszło mi tyle.... łazienka ma wymiary 194/230 i przestrzeń pomiędzy schodami a ścianą na wannę to 115 cm a od podłogi do spocznika to 159. Oczywiście jest jeszcze tolerancja błędu...... czyżby w rzeczywistości to wyglądało zupełnie inaczej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Tak jak pisał Grześ,proponuje wizję lokalną na miejscu w Pchełce,łazienka jest bardzo mała.....u nas jest tak- kabina 80,geberit,na wprost kibelka umywalka i to nie każda bo nie wejdzie 50 cm-max.i ciężko będzie się obrócić,no i uwaga na schody coby ,,se'' kuku na główce nie zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dziękuję za zaproszenie, ale niestety na pewno nie będziemy mieli możliwości przyjechać, choć bardzo byśmy chcieli ...... Wasza Pchełeczka rośnie jak na drożdzach i każde zdjęcie oglądnęłam ze wszystkich możliwych stron centymetr po centymetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No właśnie głównie w trosce o mojego narzeczonego i jego głowę zrobiłam inną niż w projekcie aranżację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 niestety, łazienki sa malutkiie ;( Nawet jeśi ja troszke powięsysz to racze pralni i suszarni tam nie zmieścisz. my zdeydowaliśmy się aby dodatkową wanne przemysłową setke dać w pom. gospodarczym a koło niej pralkę ładowaną od góry. Częśto kąpiemy psiaki na wystawy więc wanna będzie wysoko usadowiona. Ten zabieg pozwoli nam zaoszczędzic miejsce w łazience. W dolnej łazieneczce damy kabine zakotwiczona w posadzce, zgodnie zresztą z projektem. W posadzce będzie brodzi a obok cienka ścianka do której będą umocowane drzwi prysznicowe. za nimi lekko pod schodami geberit, na przeciwko umwalka i wąska a wysoka szafka i tyle. w górnej będzie wanna, umywalka i kilka szafek no i kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Chesterku i AGP ku a czy bylibyście tak mili ...... i jak będziecie na budowie (prawie w domku) to mi zmierzycie ile wynosi odległość od tego spocznika do ściany tam gdzie ja wannę umiejscowiłam, wysokość od podłogi do spocznika schodowego gdzie moja pralka, szerokość wystających schodów i wymiary tego płaskiego spocznika...... ups trochę tego jest..... A jak jest zrobiona ta ścianka?? Nad schodami? częściowo pod schodami??? bo jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić.... hm.... Już mam mętlik w głowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja nie mam jeszcze schodków będe w tej sprawie mógł pomóc dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hm .... z tą pralnią to może kiepski pomysł no i daleki od realizacji, ale to nie miałaby być taka pralnia i suszarnia z prawdziwego zdarzenia, myślałam raczej o wykorzystaniu skosu na poddaszu na pralkę i umiejscowieniu zwykłej suszarki, która chyba aż tak dużo miejsca nie zajmuje, dodatkowo trzymałabym tam deskę do prasowania...... myślicie że nie starczy miejsca?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts