KamaG 25.05.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 na temat wody, że mało jej w koło to dziś z rana podczas przebudowy ulicy położonej trochę wyżej uszkodzili wodociąg i leci nam rzeka całą drogą a z wieści budowlanych u nas tynkują od wczoraj i kończy się styropian na ścianach, a są pierwsze parapety, jeszcze w bagażniku ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 25.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witajcie Inwestorzy Ja na razie jestem fanką Pchełki. Życzę Wam wszystkim powodzenia i pozdrawiam. P.S. Śliczny ten domek chestera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 25.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Uwaga ,Pchła od ,,tyłu''.http://img229.imageshack.us/img229/4390/sdc10202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 25.05.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Za chwilę jadę zobaczy działkę , więc może niedługo dołączę do "Pchełkowców". Trzymajcie kciuki.Czy z zachodniopomorskiego jest jakiś " Pchełkowiec" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Wszystkich.Specjalne podziękowania dla Chestera ,za pozwoleństwo ( drugie) obejrzenia pchełki.Wygląda ślicznie ,żona była zachwycona. Zdjęcia nie oddają,tego co real ,to jest naprawdę fajny domek .My nadal czekamy na PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witaj miłek w gronie zapatrzonych w pchłę, no to trzymam kciuk i zapytuję jak tam działka? chester piękna ta Wasza pchła, a i ogród też, jak fajnie zielono... bo u mnie teraz to jakby śnieg spadł...styropian jest wszędzie... MoniaMirek co z tym Waszym pozwoleniem? to już długo jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kama, co zrobić , tak w Polsce jest że płacisz dużą kasę i jeszcze się prosisz.Już nie długo, jakoś wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 27.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dzięki Kama za powitanie. Z działką niestety nie wyszło bo mimo ,że cudna z 3 stron z 4 ma widok na... fermę kurzą. Latem napewno cudnie pachnie Nie poddajemy się i będziemy szukac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cześć miłek, to zdecydowanie szukajcie dalej podobno to jeden z bardziej "wonnych" działów hodowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 02.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ale cisza,wszyscy budują ,albo wychowują ,,kudłatą'' rodzinę-zobaczymy czy będzie reakcja.U nas pan kafelkowy zaczyna drugi miesiąc,robi sam powoli ale dokładnie ,jestem tym umęczony-wykończeniówka -wykańcza w 100%.Jadę odpocząć pobujać się w łódce-pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ale cisza,wszyscy budują ,albo wychowują ,,kudłatą'' rodzinę. A nawet jedno i drugie. No tak, staramy się pogodzić obowiązki. Jest jeszcze praca - mój AGP-ON w delegacyję wyruszył i pozostawił mnie na placu boju samą. Kominy mokre i nie wiadomo dlaczego. A nie będzie wiadomo dopóki deszcz nie przestanie padać. A on ani myśli przestać. Echhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 u nas problem w temacie gontu, ale to już wiesz Chester, a poza tym dylemat wyboru rodzaju tynku, nie mam pojęcia jaki najlepszy a cena nie ukrywam też gra rolę, myślałam o mineralnym malowanym farbą silikonową, wykonawca namawia mnie na akryl , tych droższych to nawet nie sprawdzam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 02.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A ja ,molestuję panią od PnB.Pani urzęduje na 10 piętrze UM i dziś zagroziłem , że jeśli w piątek mnie nie załatwi, to skaczę. Zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LK1719507062 03.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Właśnie nabyliśmy niewielką działeczkę i szukamy projektu. Być może padnie na Pchełkę.Czy ktoś może nas uświadomić z jakimi kosztami trzeba się liczyć przy wyborze tego projetu. Chodzi mi głównie o stan surowy zamknięty. Pozdrawiam L&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witaj L&K, o naszych kosztach pisałam trochę w moim dzienniku, w najbliższym czasie postaram się bardziej zaktualizować w każdym razie , przynajmniej na razie , mieścimy się w tych z kosztorysu zamieszczonego na stronie mgprojekt dopisuję: zebrałam dokładniej koszty poniesione do tej chwili, są na pierwszej stronie mojego dziennika (bilans SSZ - 92200) i w ostatnim poście na bieżąco calość, może Wam pomoże L&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 04.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj L&K, o naszych kosztach pisałam trochę w moim dzienniku, w najbliższym czasie postaram się bardziej zaktualizować w każdym razie , przynajmniej na razie , mieścimy się w tych z kosztorysu zamieszczonego na stronie mgprojekt my mamy prawie stan surowy zamkniety, tj. bez drzwi i bramy garazowej i oczywiscie ocieplenie zawnetrznego zmjesciclismy sie w kosztach 126 tys. w tym projekt, ogrodzenie, przylacze elektr., po prostu wszytskie koszty nie wylaczajac drobizny typu gwozdzie itp. Moge na privat pzreslac dokladniejszy kosztorys.Nasza pchelka jest troche wieksza, ma 120 metrow uzytkowych i 35 garazu z kotlownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Czy ktoś może nas uświadomić z jakimi kosztami trzeba się liczyć przy wyborze tego projetu. Chodzi mi głównie o stan surowy zamknięty. Pozdrawiam L&K Tak jak pisał Agurek-100-130 tyś.trzeba liczyć,a teraz słyszę że zaczynają się spekulacje cenami materiałów budowlanych-gdzie ja żyje.........I na powodzi i ludzkim nieszczęściu można ,,biznes'' zrobić- porażka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.06.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Czester i inni co już mają tynk wybrany wystąp! jaki????? (rodzaj) plisss bo mnię pili i nie mogę się zdecydować, wiem, że jestem monotematyczna ostatnio ale wybaczcie, jak już wybiorę tynk przerzucę się na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LK1719507062 04.06.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dziękuję za miły odzew , to bardzo miłe .Jeżeli możesz agurek to podeślij mi te dane na priva , będziemy mieli jakieś pojęcie . Nas też interesuje powiększenie garażu i zrobienie tam kotłowni. Pozdrawiam L&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.06.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 L&K ja też mam powiększony garaż do 9m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts