AGP 18.08.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 popieram przedmówcę - będzie git Pochwalcie się lokalizacją - prosimy o zdjęcia. I trzymamy kciuki za biurokratyczny etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.08.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pawełku jak idą prace w kuchni?Może sie w weekend wybierzemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 alcos pytaliście o ściankę kolankową, ma 95cm + murłata , w sumie na gotowo po wykończeniu wyjdzie coś koło 110cm. Cała góra jest użytkowa, tzn, nie robimy tych ścianek co były w projekcie w tych niskich miejscach u chłopaków w pokoju będą szafy wnękowe a u nas stanie łóżko, pow. użytkowej (obliczeniowej) wyszło 93m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcos 18.08.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 alcos pytaliście o ściankę kolankową, ma 95cm + murłata , w sumie na gotowo po wykończeniu wyjdzie coś koło 110cm. Cała góra jest użytkowa, tzn, nie robimy tych ścianek co były w projekcie w tych niskich miejscach u chłopaków w pokoju będą szafy wnękowe a u nas stanie łóżko, pow. użytkowej (obliczeniowej) wyszło 93m2. Dzięki Kama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.08.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 [ATTACH=CONFIG]20488[/ATTACH]alcos to parter naszej pchły, na gotowo i poddasze[ATTACH=CONFIG]20491[/ATTACH] objaśnienia:biała linia - zrzutowana wysokość 2,50m czyli sufitturkusowa - --"-- 2,20bordowa - --"-- 1,80czerwona - --"-- 1,2 czyli poziom liczenia opisy : odpowiednio obrys powierzchni dla wysokości zaznaczonych, a na zielono cała podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 19.08.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o zlot ,to 11 .09 nam pasuje ,co na to inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcos 19.08.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Pięknie dziękuję Kama. Wy macie wersję lustrzaną, nas interesuje wersja podstawowa, prawdopodobnie wybierzemy podobny układ pomieszczeń, tyle że nie wydłużamy garażu i zostawimy oryginalne rozmieszczenie dolnej łazienki i pomieszczenia gospodarczego, ponieważ chcielibyśmy zrobić przejście z garażu.Z tego co widzę na planie to Wasza kuchnia będzie całkowicie otwarta nie oddzielona od schodów ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 alcos, też myślałam o przejściu, tylko problem był z usytuowaniem schodów, u nas jest 75cm różnicy poziomów, zagłębiliśmy trochę garaż, żeby można było busem wjechać, i schody zajmowały by miejsce w i tak wąskim garażu, więc zrezygnowaliśmy, za to ostro zastanawiałam się nad powiększeniem wiatrołapu o to gospodarcze, żeby wsadzić wielkie szafyco do kuchni to miała być odcięta ścianą, ale mój małżonek przestrzeni pragnął i znajomi go podpuścili, nie wiem jak to się sprawdzi, mam mieszane uczucia, w razie czego wstawię cienką ściankę z gipskartonów lub z jakiejś pleksi. Jakoś przeraża mnie ta kuchnia tak rozwalona na widoku ale małż. się upiera, czas zweryfikuje kto ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.08.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Pawełku jak idą prace w kuchni? Może sie w weekend wybierzemy...... Pany dały ciała tzn.jeden dostał wypłatę w piątek od swojego szefa i go Marsjanie porwali (spod budki z piwem),kuchnia jest niedokończona i szafy tysz, jestem bardzo zadowolony i uśmiechnięty.W ten weckend odpada ale następny zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Robota rozbabrana, a ty zadowolony jesteś? Ja już bym gromami rzucała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.08.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Robota rozbabrana, a ty zadowolony jesteś? Ja już bym gromami rzucała Źle mnie iterpretujesz.................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Źle mnie iterpretujesz.................................................................... a to ironia była??? to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.08.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................Jak się zobaczymy to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No to ,się narobiło. Głowa do góry , pamiętaj Paweł ,że my twardziele ,nie takie rzeczy znosimy.Widocznie ten fachowiec ,jeszcze swego nie wypił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 23.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jak nas nie było przybył glazurnik i zrobił blat w kuchni z kafelków pomysłu Małgosi-cud miód,jutro po 16.00 mają być pany dokończyć szafki i szafy.Pożyjemy ,zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Się pochwalę: jutro ocieplamy i tynkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Się pochwalę: jutro ocieplamy i tynkujemy to się nie chwal, bo nie tynkujemy ale ocieplamy i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Się nie zgodzę, bo tynkujemy ale na razie klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.08.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Się nie zgodzę, bo tynkujemy ale na razie klejem echhh, w takim razie mamy już wykafelkowane betonem i pomalowane gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ok... jutro sie wprowadzamy bo mamy też meble ze styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts