chester633 24.08.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Grzesiu-tylko nie śpij na styropiane,znam takiego jednego Pana i został Prezydentem........................................Po co ci to,lepiej spokojnie grabić grzadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ania, Grześ idąc Waszym tropem to ja już mieszkam, bo... mam na działce ciuch i żarcie i gotuję herbaty i kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.08.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Nie chwal sie bo u nas też kawka i herbatka sie ukręca. Jakieś ciacho też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ... i boomboxa mamy coby nam przygrywał do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ja taż mam grajka, takiego zabytkowego co go na I komunię dostałam ale jeszcze zipie, a i ciastko jakieś tyż wczoraj było ino się zjadło:razz: i prawdziwy kibelek jeszcze bez drzwi ale... z odpływem i wersalkę... i jak tak dalej pójdzie to nic więcej nie będzie z wyposażenia bo kasa się kończy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ja taż mam grajka, takiego zabytkowego co go na I komunię dostałam ale jeszcze zipie, a i ciastko jakieś tyż wczoraj było ino się zjadło:razz: i prawdziwy kibelek jeszcze bez drzwi ale... z odpływem i wersalkę... i jak tak dalej pójdzie to nic więcej nie będzie z wyposażenia bo kasa się kończy:bash: Kama, weź no mnie nie wkurzaj. Połowa kasy wam została, a ty tu płaczesz. Ja już dno "portfela" widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ania jaka połowa , jedna trzecia i najgorsza - najdroższa część przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 24.08.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ania jaka połowa , jedna trzecia i najgorsza - najdroższa część przed nami Święta prawda,amen............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ania jaka połowa , jedna trzecia i najgorsza - najdroższa część przed nami a mnie jedna trzecia została... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 w sensie, że Ciebie , też bym tak chciała, przydało by mi się cuś zgubić, no może nie dwie trzecie, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.08.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 w sensie, że Ciebie , też bym tak chciała, przydało by mi się cuś zgubić, no może nie dwie trzecie, ale ... Oj Kama, nie łap za słówka Niestety nie mnie, tylko kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.08.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A my zalaliśmy .....strop!!!!!!!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.08.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.08.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 No no Mirek pogratulować! dobrze żeś fotki pokazał, bo tak długo Cie nie było, że podejrzenia były , że zalaliście... niekoniecznie strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Super, teraz to bedziecie .... polewać Oczywiście strop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 A my zalaliśmy .....strop!!!!!!!!!!!. gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 25.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 A my zalaliśmy .....strop!!!!!!!!!!!. Mirku! Ogromne gratulacje! Cieszę się razem z Wami, bo jak tak przeglądam te dzienniki, to cały czas na nowo ożywają emocje związane z budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 25.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 i jak tak dalej pójdzie to nic więcej nie będzie z wyposażenia bo kasa się kończy:bash: Kama - Wy dopiero na tym etapie mówicie o kasie, a ja dzisiaj ze strachu poszłam do banku z zapytaniem czy można zwiększyć kwotę kredytu? Tak pytam już na wszelki wypadek, gdyby faktycznie zabrakło nam kasy. Wczoraj zakupiliśmy drzwi, bo jakaś promocja była, do końca sierpnia, no i zdecydowaliśmy się, ale nie wiem czy uda się je zamontować Ale co tam? jak szaleć, to szaleć, będziemy się martwić później:lol: Kama, Ania! Takie dzielne kobiety, na pewno dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dziękować , dziękować ,za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts