AGP 07.11.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 i my witamy nowych Pchełkowiczów Chester, gdzieś mi się grupa zgubiła, powiadomień nie było i ... tak jakoś wyszło. Ale teraz będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 09.11.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 AGP-y mi wszystko poginęło,no i jestem odcięty od internetu-dobrze że jeszcze są telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 AGP-y mi wszystko poginęło,no i jestem odcięty od internetu-dobrze że jeszcze są telefony. Wnioskuję, że już obiema nogami w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 15.11.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Wnioskuję, że już obiema nogami w domu Dokładnie tak,pozdrawiam wszystkich cieplutko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dokładnie tak,pozdrawiam wszystkich cieplutko..... Gratulujemy!!! Też pozdrawiamy Życzymy samych słonecznych dni i cudownych chwil w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 15.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No Chester ,jestem z Ciebie dumny, tak trzymać.U mnie kończy się dach,blachodachówka ruukki finnera ,kolor kruczo czarny,jak mój charakter,pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 hej grupo! gdzieśta Wszyscy są, chę? Chester gratulacje! i jeszcze: problemy (te z netem mam na myśli ) trzeba przezwyciężać! wracaj do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mirek, gdzie reszta dziennika? (tu powinna być mordka grożąca paluchem, ale nie umiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 20.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam wszystkich po kolejnej przerwie.Też melduję posunięcie prac- udało się zamknąć domek-tynki zewnętrzne i wewnętrzne są-dach skończony (oprócz tarasu)-kotłownia gotowa - piec odpalił (oczywiście olejak, jak zapowiadaliśmy wcześniej,postaram się uzupełnić zdjęcia na dowód, że taka kotłownia jest możliwa w naszej pchełce)-pieco-kominek zakupiony czeka na zamontowanie (w miejsce dziś rozebranej kozy, która do tej pory suszyła tynki)-płytkarz zamówiony i od poniedzialku zaczyna praceMoże teraz znajdę trochę czasu, żeby uzupełnić dziennik.wszystkim gratuluję postepu prac i życzę jak najszybszego zamieszkania, no oczywiście Chesterowi gratuluję już mieszkania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 25.11.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witajcie moi mili,nie macie pojęcia jak jest cudownie na wsi-ktoś powie a dojazdy do pracy- to tylko 30 km i trzeba rano wyjechać by zamiast 40 min. nie jechać tak jak zdażyło mi się 2 h-porażka.brak trąbiacych baranów w swoich metalowych puszkach,nikt nie wierci o 23.00,po pijaku ryja nikt nie drze,TIR-y pod oknem nie przejeżdżają,dla mnie to miód na moją ,,duszę''.Do dziś palę wyłącznie kozo-piecem,ciepło pięknie rozchodzi się do górnych pomieszczeń, na dole jest cieplutko +24,na noc wsypuję 2 łopatki węgla ,przełączam piec na węgiel i idę luli.Został nam rozpakunek z kartonów ,jeszcze troszkę wykończeń,malowanie i ,,meblowanie'' kotłowni i będe mógł pojechac na basen -na termy......uf.Dobrze że internet jest w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 25.11.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kama jestem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no to dobrze, że Cię całkiem na Tej Waszej Wsi nie zamurowało, ciekawe czy też nie zasypie bo u nas np. jest rizyko, że jak zasypie to może być problem z dotarciem do głównej pomimo, że to dość blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 01.12.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mam do Was pytanie, czy zastosowaliscie baterie termostayczne w lazienkach. Czy to sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ja mam zwyczajne mieszające, naścienne a nie podtynkowe, bałam się awarii i rycia płytek... to teraz i tak muszę ryć bo mi hydraulik wyjścia pod kątem poustawiał i baterii nie da się przykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Za chwilę nas czeka montaż panelu i baterii. Już się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 02.12.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ale jazda,wyszedłem dzis z 40 min.zapasem i wykorzystałem go na odsnieżanie -dobrze że sasiad ,,terenówką'' wyjechał wcześniej,zrobił koleiny i jakoś poszło w W-wie - dramat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.12.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 U nas to samo. Tramwaj z szyn wyskoczył i utworzył się gigantyczny korek. W porę zdążyliśmy odbić, ale i tak dojazd zajął prawie 2 h!!!Koszmar jakiś... Zimie już dziękujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 06.12.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Czy u Was tez wystepuje ten problem?WODA sie skrarpla na oknach na poddaszu, z okien dachowych to leci po scianach. Na dole jest ok.Temp. 18 st. C piec gazowy.Wentylacja byla dodatkowo robiona na poddaszu, wentylacja grawitacyjna.POMOCY!!!Bo jak tu mieszkac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Czy u Was tez wystepuje ten problem? WODA sie skrarpla na oknach na poddaszu, z okien dachowych to leci po scianach. Na dole jest ok. Temp. 18 st. C piec gazowy. Wentylacja byla dodatkowo robiona na poddaszu, wentylacja grawitacyjna. POMOCY!!! Bo jak tu mieszkac??? U nas w trzech oknach pojawił się taki problem, ale zareklamowaliśmy okna. Prawdopodobnie to wina uszczelek. W środę przyjadą to ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 07.12.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Z tego co piszecie to jest problem na 100 % z wentylacją-my mamy jej i tak za wiele,2 zetki,3 kratki i ,,wielka rura'' doprowadzająca powietrze do pieco-kozy.Ale dziś wystąpił problem,w sobotę odsnieżałem okno połaciowe na klatce schodowej by wpadło troszkę światła,dziś z pod okna leci woda,skad i dlaczego mam milion hipotez.Przecież cały rok lało ,wiało i było ok.macie jakieś pomysły?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts