chester633 23.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No proszę, dwie pchełki prawie obok siebie Danonki, wrzuć proszę link do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 23.02.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 a to w sygnaturze nie widać dziennika naszego? czy link nie działa? kurcze w każdym razie tu link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173662-Pche%C5%82ka-Danonk%C3%B3w&p=4586298#post4586298 co do daszku nad tarasem, to na zmienionym projekcie trochę z jego długością przesadziłam jak już to nie 6m a pewnie ze 4m tylko będzie i za moment biore się za wybieranie i przygotowanie zdjęć działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 24.02.2011 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 i chyba kowesten nakręcił nas na boczny taras na razie rozmyślamy i analizujemy, ale pomysł bardzo fajny! do naszego dziennika już wkleiłam, ale i tu wrzucę projekcik wykonany przeze mnie: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=44940 co o takim rozwiązaniu myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 27.02.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam, wczorajsza wizyta u chestera upewniłam nas, że Pchełka to idealny projekt na przytulny i rodzinny domek - czyli coś dla nas. W realu wygląda dużo lepiej niż na projekcie. Podobała nam się Pchła, a teraz BAAAAARDZO nam się podoba. Taras i jego zadaszenie też wygląda dobrze i nie trzeba go zmieniać na inne (myśllimy ewentualnie o jego lekkim wydłużeniu, ale to już pikuś). Chyba zrezygnujemy jednak z bocznego tarasu Fajnie, bo chester ma w salonie narożnik i nie przeszkadza on jak delikatnie 'wchodzi' w drzwi tarasowe - zrobimy je tylko otwierane na lewą stronę i powinno być ok Chcieliśmy tez robić drzwi przesuwne do kuchni, ale też rezygnujemy z tego pomysłu. Skrytka pod drzwiami w sypialni na parterze bomba! bardzo fajne wykorzystanie przestrzeni - tam samo skrytki na górze w pokojach. Ten pomysł kopiujemy na 100% Podoba nam się również łazienka na górze - bardzo fajnie wyszła ta półeczka przy wannie. Znając życie zawsze jest dużo szamponów, płynów, soli do kąpieli i innych fajnych kosmetyków łazienkowych, które mają gdzie stać no i downlighty nad ta półką. Super pomysł na nastrojową kąpiel Chester, nie bądź zły że tak opisuje dokładnie Wasz domek, ale jesteśmy pod jego dużym wrażeniem. Jak się wchodzi do środka jest tak mega przytulnie, rodzinnie i uroczo, że nie chce się wychodzić i ta koza, która tak super grzeje (chociaż my się zastanawiamy czy w ogóle nie zrezygnować z kominka na razie... - ale przy budowie i tak będziemy robić tak jakby kominek miał być ) Jeszcze raz dziękujmy za możliwość obejrzenia chesterowej pchełki! Pozdrawiamy Cie bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Miło było Was gościć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 28.02.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 na prawdę Wasza Pchełka bardzo nam się spodobała, a w łazience na piętrze normalnie się zakochałam - marzy mi się taka a kafelki rewelacja! i ta półka za wanną, miodzio i fajny piesek malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 28.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Chester, Danonkowa tak jest zachwycona twoją łazienką na górze, że aż szkoda by było gdybyś się nią nie pochwalił na forum.Zapodaj proszę jakieś fotki ku inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 02.03.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ok,tak się stanie, ale dopiero bliżej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 właśnie Chester Ty to jakoś tą Waszą pchłę w ukryciu trzymasz ? sprawdzę w poniedziałek czy obietnicę spełniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 05.03.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Czester nie chciałabym być zbyt namolna, ale jak będziesz pstrykał łazienkę, to jakby Ci nie sprawiło problemu ,to chętnie też zobaczyłabym schowek w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Czester nie chciałabym być zbyt namolna, ale jak będziesz pstrykał łazienkę, to jakby Ci nie sprawiło problemu ,to chętnie też zobaczyłabym schowek w sypialni A mnie to się wydaje, że mieliście odgląać pchłę na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 06.03.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 I niebawem tak się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 I niebawem tak się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 i niedziela minęła dochodzi już kolejna a Chester dalej pchłę w ukryciu trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Sory Gregory,spadł śnieg,pies uciekł,zgubiłem baterie do aparatu,dach cieknie,drzewo się nie pali itd.będzie ,będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 15.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Tak jak pisaliśmy, tak też się stało W sobotę mieliśmy ogromną przyjemność buszować po włosciach AGP-ów. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Szczegóły wizyty w ich komentarzach. Dziękujemy raz jeszcze. Pchełkowscy to miluchne i serdeczne ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Chester uporałeś się z tymi plagami egipskimi co Ci na głowę spadły:jawdrop:, pies się znalazł mam nadzieję, słońce wyszło więc i dach powinien wyschnąć, przynajmniej do następnego razu, czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 23.03.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 a co u nas - powoli ale do przoduzapadła decyzja w Urzędzie Miasta co do podziału działki przygotowanego przez geodetę - oczywiście podział został zaakceptowany. Wczoraj mój tata i babcia byli podpisać dokumenty. Za 2 tyg 5.04 uprawomocni się ten podział i można działać dalej.Czyli pewnie nadanie działkom numerów, a następnie przepisanie 9darowizna) działki na mnie.Mam nadzieje, że za góra miesiąc wystąpimy już o pozwolenie na budowę. Oj strasznie długo to wszystko trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 trzymam kciuki za pozytywne i szybkie formalności, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts