myszkaxs 18.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 odkrywki zrobione. drenu nie stwierdziłem . Myszka i Moira , dostaliście jakieś specjalne pismo potwierdzające z melioracji że nie ma żadnych drenów na planowanym obszarze zabudowy ?? czy tylko potwierdzenie z pieczątką na mapce?? aigel Mamy taki wpis na mapie, gdzie niby byly one zaznaczone:napis brzmi odbyla sie wizja lokalna podczas której nie stwierdzono kanalika melioracyjnego, dodatkowo pan z melioracji zalecil aby kierownik budowy dokonal wpisu,ze przy wykopie fundamentów nie stwierdzono kanalika. To wszystko. W razie co bedziemy dzis na dzialce kolo 19 - mozesz podejsc do nas, to opowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 18.08.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Odebrałam odbiór - Nic nie ważne jak to że możemy legalnie mieszkać - szkoda tylko, że adres będzie taki smutny - a tyle miałam pomysłów na nazwę ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Moira gratuluję odbioru. osobiście nie wiem na jakiej ulicy chciałabym mieszkać, może na Spokojnej A tak swoją drogą kto decyduje o nazwie ulicy? Gmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 18.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Odebrałam odbiór - Nic nie ważne jak to że możemy legalnie mieszkać - szkoda tylko, że adres będzie taki smutny - a tyle miałam pomysłów na nazwę ulicy. gratki. jaki adres bedzie ?? melioracja załatwiona ! To chyba już koniec papierów ..na razie .. zbieram oferty od wykonawców, geodeta wytycza i jedziemy z fundamentami ( wrzesień) aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.08.2006 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Adres: izabela dwadzieścia cośtam B. - We wsi nie ma nazwy głównej ulicy to tym bardziej nie moze być nazwana żadna boczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.08.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a my nie mamy odbioru - gdzie nam do odbierania a elektrownia juz nam nadala numer 29A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 24.08.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Myszkas to wy jesteście 29? Ostatnio śmieciarze pytali się o nr 29 - a ja oczywiście nie wiedziałam. Podpisaliście już umowę na wywóz śmieci A to A to też dziwne -od której strony oni zaczynają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 24.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Podpisaliście już umowę na wywóz śmieci no co Ty to pewnie o sasiada chodziło pewnie ma inna literkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 04.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam , wszystkich serdecznie....jesteśmy w trakcie budowy w Michałówku...jeszcze nam trochę zejdzie, ale miło wiedzieć, że jest się na kim wesprzeć w razie potrzeby..(pytań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam , wszystkich serdecznie....jesteśmy w trakcie budowy w Michałówku...jeszcze nam trochę zejdzie, ale miło wiedzieć, że jest się na kim wesprzeć w razie potrzeby..(pytań). a gdzie konkretnie w michalówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Edis ja też jestem z Wesołej, a teraz mieszkam w Izabeli. Może się znamy? Wychowałam się w Zielonej? A ty w której części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam po sąsiedzku rozglądam się za drewnem do kominka - gdzie i za ile kupowaliście? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dąb po 120 zł za m3. Ale nie porąbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dąb po 120 zł za m3. Ale nie porąbany. z dowozem? (w moim przypadku do Miedzeszyna) co to znaczy nie porąbany - całe drzewo, czy metrowe kawałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. pasuje! poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 04.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mieszkam dokładnie na osiedlu Stara Miłosna.a buduję sie w Michałówku...no cóż jeszcze nie ma tam ulicy, ale jest przepiękna polana na samym końcu wsi...Stoi tam już kilka domków,trzy są w budowie,mój to jedyny parterowy na tej polanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.09.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. pasuje! poproszę o namiar Wysłałam na prv. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 07.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Hurra !!!! wreszcie doczekałam się glazurnika. Przetrzymał nas 3 miesiące, mam nadzieję ,że warto było czekać.....Jak narazie to na dzień dobry pan M..podniósł cenę??!! bo rzekomo glazura niewymiarowa, czy będzie z niego kolejny "Wampirek"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 07.09.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 zostało mi kilka sztuk ok 15 to chyba 30m2 siatki zbrojeniowej o oczku 10x10, moze ktos potrzebuje, to chetnie sie tego pozbede, u nas juz po wylewkach, szkoda,zeby sie zmarnowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts