aigel 26.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no to już mam elewację URrrrrrrrrrrrA aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PtakiAA 23.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam wszystkich, właśnie zaczynamy w Izabeli, jesteśmy na etapie zalanych fundamentów, w tym tygodniu chudziak, poruszana kwestia drogi dotyczy nas także, w gminie doprosić się o konkrety to zadanie dla supermena. Wysyłaliśmy już 2 pisma bynajmniej nie należące do miłych. Może skrzyknąć wszystkich zainteresowanych i napisać coś wspólnie? A co robi sołtys tzn. czy robi cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 temat drogi jest odwieczny i pewnie taki zostanie, chyba,ze którys z radnych gminy bedzie z naszej wioski. droga przez Izabele jest powiatu a nie gminy i tam trzeba uderzac, nieby na ostatnim spotkaniu w GOK-u wójt mówil,ze chce przejac te droge na rzecz gminy - ale to trwa jakies 1,5-do 2lat, w przeciwnym wypadku gmina nic nie moze. i tak w kołko. mial byc jakis recykling tej drogi - moze nawet i był, ale to wszystko do pierwszego deszczu, kiedy znów zrobia sie dziury. Niestety nie ma dobrej podbudowy i wystarczy,ze chociaz jeden ciezki samochod przejedzie, albo koparka Pana Śledzia i wszystko na nic. a sołtys? cóz sołtys jest bo musi byc, czy cos robi nie wiem, w kazdym razie spektakularnych sukcesow nie ma -). Ptaki gdzie sie budujecie? tzn w której czesci Izabeli (numer)?Aigel - gratuluje elewacji, teraz tylko z górki - miałes przyjsc obejrzec ułozenie płytek. mam pytanie do Moiry - czy znasz wlasciciela tego domku drewnianego przy swojej drodze i moze dysponujesz telefonem? chyba ten domek jest na sprzedaz a ja mialabym kupca na niego. szkoda zeby tak sie niszczył - a na domu zero tablicy informacyjnej. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 04.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 z górki no zobaczymy .. no właśnie miałem przyjść ,ale wiesz..w niedziele nie wypadało.. przyjde napewno ...niebawem... aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PtakiAA 04.08.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nasza budowa jest na "terenach zapomnianych":) za rowem o ile wiesz o co chodzi:) dawniej (zanim nie postawiliśmy fundamentów) była tam droga w kierunku stawiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PtakiAA 04.08.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Czy możecie mi kogoś polecić (tartak, pośrednika) na zamówienie drewna na więźbę? Będę wdzięczna za namiary. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.08.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 mam pytanie do Moiry - czy znasz wlasciciela tego domku drewnianego przy swojej drodze i moze dysponujesz telefonem? chyba ten domek jest na sprzedaz a ja mialabym kupca na niego. szkoda zeby tak sie niszczył - a na domu zero tablicy informacyjnej. Monika MOnika, miałam telefon do niego, niestety on nie żyje. A reszty rodziny nikt z okolicznych nie miał okazji poznać. Może w urzędzie Gminy będą coś wiedzieli? PS: Witajcie nowi sąsiedzi. Szybkiej i bezproblemowej budowy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 05.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 od czasu do czasu...Moja "Natasza" kolejny raz udala sie po wize na Ukraine, czy wroci nie wiadomo, moze "wybrala wolnosc", gdy spytalem wokol o temat - uslyszalem:"zwariowal pan ? chce pan kogos do roboty znalezc ?" Nie zwariowalem, przeciez płacę na zasilanie bezrobotnych co miesiac. No problemo, gorzej ze nie moge NIE placic.Ktos musi robic zeby nie robic mogl ktos.--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzim 02.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 witam:-) w sumie mieszkam od roku kolo Romanow przy tzw nitce (taka "traperska"drewniana chata przy lesie).odkrylem was przedwczoraj i jakos tak milo sie zrobilo ze sasiedzi tacy aktywni na necie.ja juz tez jestem w systemie:-).czy Aigel to ten miuly pan ktorego czasem mijam moim jeepem:-)?Pawel.chetnie bym reflektowal na jakies grilowe otwarcie sezonu:-).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.04.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam BZIM - a to ty tak lubisz ogniska? Ja dwie nitki dalej (taki biały dom) mniej więcej na twojej wysokości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzim 21.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 tak:-).w sumie troche taki dzikus ze mnie,mam irokeza i dready,jestem muzykiem lubie przestrzen,off roady i indianskie zycie..zapraszam na dobra kawe.jestem w tym tyg bo nagrywam troche muzyki.kiedykolwiek masz/cie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witaj bzim nowy/ "stary" sąsiedzie. Moira miło cię znowu widzieć, co słychać? Jak dzieci? Widziałam będąc kiedyś na spacerze, że sasiedztwa trochę ci przybyło. Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.04.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wiosna przyszła to i natura się mnoży - witam cudka. Tfu.. napisałam powyższe a potem sobie pomyslałam, że przecież Ty Cudka myślisz bardziej o ilości przybyłej zabudowy, a nie o nowonarodzonych dzieciach. Bo nam oprócz nowo-zabudowanych sąsiadów, przybyli także ilościowo sąsiedzi "starzy". Bzim - twoje ogniska są najlepsze - bardzo czesto podziwiam z okna połaciowego wielkość płomieni. Teraz już wiem ty po prostu musisz tam zmieścić tego bizona. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 05.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam WszystkichMam do zaoferowania: 3 palety (144szt.) beton komókowy H+H 24cm - 6 zł/szt ( 3 palety = 860zł)3 palety (288 szt.) beton komókowy H+H 12cm - 3,30 zł/szt ( 3 palety = 940 zł) Materiał pozostał mi po budowie, jest na paletach, nie odpakowany, nie używany.Mam także cegłę czerwoną około 450 szt. Miejsce: SulejówekKontakt 509-465-143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 08.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie, Bardzo potrzebuje Waszej pomocy! Poszukuje wykonawcy wylewek i tynków cementowo-wapiennych, możecie kogoś polecić? Proszę o info na priv. Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 09.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Bzim czy to nie do Ciebie stale ucieka mój golden retriever? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzim 10.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witam chyba tak ale spoko zawsze jakas kielbaska sie dla niego znajdzie ,zapraszam wlascicieli pieska tez do mnie na kawe albo grilla:-).jestem w tym tygodniu potem jakies grania po polsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 14.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 czy to przypadek że droga została wysypana kamieniami tylko do gospodarstwa sołtysa ?? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaC 24.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 WitamTakie posty jakt ten o wysypaniu drogi są nie na miejscu. Pozdrawiam A. Cholewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franko_1 01.12.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Znalazłem tą grupę dopiero dzis ... Buduję się w Izabeli Niedaleko Bzima W tej chwili kładą mi na chałupie czarną dachówkę Mamy nadzieję wprowadzić się na jesieni przyszłego roku Pozdrawiam wszystkich sąsiadów Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts