Mwanamke 25.03.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Suka, to może się szeroko uśmiechnę do ciebie. Ponieważ mój mąż zaanektował na potrzeby myśliwskie moją wyżlicę to nie mam psa (wyglądającego groźnie) na leśne spacery. Mogę oczywiście spacerować z Norą (wyżlicą), ale i tak już gadają po wsi o jakiejś głupiej chodzącej po lesie z okrzykiem "Waaaaruj" i jednocześnie slutowaniem a'la Hitler. . Ależ bardzo proszę -Giga przyzwyczajona do szkolenia a respekt widokiem wzbudza chociaż ona jest przyjaciel wszystkich ludzi - jakis niewydarzony ten mój owczarek A Katowicami sie nie przejmuj - od znajomych wiem, że tam było więcej wpadek W Warszawie wystawiacie swoja piękną ? Wybieram się ale sama pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.03.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A o jakim psie mysłałas dla córki i ile ona ma lat? pozdrawiam Mwanamke Córka wspominała mi o dalmatyńczyku (to po bajce: 101 i 102 dalmatyńczyków ) Bardzo jej się podobały szczeniaczki. Ale sąsiedzi mają owczarka niemieckiego i teraz będą mieli dla niego "babkę" i może za rok będą szczeniaczki.... Może jak się ładnie uśmiechniemy do sąsiadki, to jeden szczeniak nam kapnie Pies jest piękny i mądry, w lesie groźnie wygląda i dobrze broni. I chyba o to chodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Dziewczyny, powiedzcie, brałyście kredyt? Moira chyba brała, bo coś czytałam w dzienniku. Czy to wszystko musi być takie męczące? Już myślałam, że pójdzie jak po maśle, a co zajdę do banku, to jest inna osoba i mówi coś innego, że jeszcze jakiś dokument i jeszcze jakiś.... po prostu można się załamać. Czy oni nie mogą się zdecydować na jeden komplet dokumentów? Dołujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.03.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dana jak brałam w PKO BP. Wniosek złożyłam coś koło 10 grudnia, umowa 10 stycznia, pieniądza 13 lutego. Ale nam się nie spieszyło już tak bardzo.Wejdź na stronę PKO BP i tam sobie znajdź listę rzeczy, które musisz złożyć w banku (możesz też sobie wydrukować wnioski i inne ich formularze). Myśmy pojechali do banku z przygotowanymi zaświadczeniami o zarobkach (na formularzu pko), AKTEM NOTARIALNYM, dziennikiem budowy, pozwoleniem na budowę, projektem, kosztorysem wykonanym przez uprawnionego technika budowlańca (nie ma potrzeby wyceny nieruchomości), dowody osobiste, książeczka wojskowa męża (na wszelki wypadek), polisy na życie. Wniosek wypełnialiśmy na miejscu przy okienku - 1 h minimum. Panie były bardzo miłe (oddział przy Geant), ale radzę ci jeżeli zdecydujesz się na PKO od razu iść do PKO przy Promenadzie- tam trafiły nasze dokumenty. Po podpisaniu umowy trwało tak długo bo myśmy długo załatwiali złożenie wniosku o wpis do hipoteki _ Otwock leży nie po naszej trasie, no i jeszcze jakieś polisy, cesje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.03.2004 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 W Warszawie też będę na wystawie. Może się spotkamy - wystawiać będziemy Moirę, Igę i chyba Zadziora - jamniki szorstkowłose standard. Ja pewnie będę wystawiać Igę (trochę brzydsza od Moiry), bo mój mąż nie lubi przegrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mwanamke, ujawnie się na bank Dziewczyny a kiedy i gdzie będziecie prezentować swoich pupilów? Chętnie przyjde pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 26.03.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Moja suka niejest wystawowa mimo , że " z dobrej rodziny", ja raczej planuje niedzielę ale właściwie to bez cisnienia - mogę i w sobotę Własciwie to powinnam byc w niedziele bo powstała akcja przeiw sprzedawaniu i kupowaniu psów z akwarium w galeriach handlowych i musze odebrac koszulkę z prostestem Dajcie hasło i juz...a kibicowac w takim razie bedziemy wyżełce;) Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 26.03.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dziewczyny a kiedy i gdzie będziecie prezentować swoich pupilów? Chętnie przyjde pokibicować Jak weźmiesz córkę to jestes utopiona Ale będziesz miała ....hi hiiiiii Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 29.03.2004 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dziewczyny okazuje sie jednak że mąż wystawi tylko Moirę. Z góry zakłada że Iga nie zdobędzie żadnego medalu, a Zadziorowi brakuje trzech dni do 9 miesięcy. Ale i tak będziemy razem z córka kręcić się po wystawie i dopingować Moirę. Mwanamake (za każdym razem muszę sprawdzać poprawność pisowni nie wystawiamy wyżełki (chociaż rasowa), ale okazało się że ma wadę zgyzu i już nie będzie hodowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.03.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No to widzę, że psy dominują na grupie Niestety nie mogę się wypowidzieć na ten temat Może kiedyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 29.03.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No to zmieniam temat.W sobotę dzięki forum trafiłam do firmy Kominki Bielawski w Żabiej Woli i szczerze polecam. A już teraz jak macie ochotę rozporwadzać rurkami ciepełko narysujcie sobie którędy. Ja przyjełam że można wzdłuż komina na strych i ze strychu do sypialni na górze. Ale. Właśnie ale. Wyloty na suficie oznaczają, że będzie na górze cieplej, zaś przy podłodzie zimno (ciepło i tak zawsze idzie w górę). Po świętach ma pojawić się polecony przez firmę fachowieć i rozprowadzi nam te rurki tak żeby było dobrze. Mam tylko nadzieję że oprócz dobrze będzie również ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 30.03.2004 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Dziewczyny przed chwilą przywieźli mi okna - mąż telefonicznei mi doniósł, że są przepiękne. Zapraszam na weekend do obejrzenia - teraz dom będzie przypominał dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 WOW!!! Będzie pięknie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 31.03.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Moira, ale mi nie przeszkadza, że mówicie o pieskach. Mówcie dalej, może się czegoś nauczę Ale Ci zazdroszczę pięknych okienek. My decydujemy się na PCV, głównie ze względów finansowych. Dostaliśmy nawet dobrą ofertę na Veka, więc chyba je weźmiemy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Dana15, my też PCV , również dostaliśmy dobrą ofertę na okna VEKA. Zaczynam węszyć podstęp. Moira, jak okna już są na swoich miejscach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 31.03.2004 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Dziewczyny okna są po prostu prześliczne - i nic to że wydają mi się trochę ciemniejsze niż zakładałam (miał być golden teak, na próbce wyglądał tak słonecznie, tu trochę ciemniej) i nic to że klamki miały być srebrne mat, a przyjechały w kolorze starego złota (bardzo ładnie się komponują z tymi oknami). Okna super, mąż mi wczoraj dziękował że zmusiłam go do kupienia okien drewnianych: cytuję: "Człowiek jakoś tak bardziej się cieszy z tego drewna, z plastiku bym się tak nie cieszył"Oczywiście obejrzeliśmy je wczoraj dokładnie (przynajmniej te na dole) i znaleźliśmy lekko uszczerbioną ościeżnicę - mają przyjechać z firmy i zaszpachlować. Dziasiaj będą już wszystkie zamontowane to im się dokładniej przyjrzę krytycznym wzrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 31.03.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Moira ale Ci zazdroszczę, że masz już okienka, i na pewno są prześliczne. cudka jaki podstęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 01.04.2004 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Okna są prześliczne - przynajmniej dla mnie. Wczoraj był mój szwagier i po obejrzeniu stwierdził: No jak ściemnieje ten sraczkowaty kolor to będą fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.04.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Moira, ciesze się razem z Tobą Dana15, już taka jestem, że czasami weszę we wszystkim podstęp. Rozesłaliśmy z mężem mnustwo zapytań ofertowych ze specyfikacją naszych okien. Nikt nie dał nam takiego rabatu jak VEKA, mało tego w cenie trzy komorowych chcą nam sprzedać pięcio komorowe. Dziwne.... a może nie ma w tym podstępu tzn. kiepska jakość albo co???? Tak czy inaczej zdaje sie na "nos" męża, chyba weźmiemy te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 01.04.2004 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Cudka jak ja szukałam okien PCV to na Vekę na wjeściu dali mi 20% upustu i sugerowali dalsze upusty. A Veka to dobra firma. Chwalą ją moi znajomi, chwali nasz sprzedawca okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts