Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa ludzi mieszkających na wsi ?

Recommended Posts

hmmm... Czyżbyś wybierała się do kraju na p.?

sosenko co to za enigma? Na co sie wybieram...? Oswiec mnie prosze, nie dosc, ze jestem za woda :-? To wygladna na to, ze i lataaa za murzynami :lol:

Wybieram sie a jakze, na dobre polskie jedzonko!!

a w jakim kraju będziesz to jedzonko polskie jadła? Czy nie w polsce? :wink: :lol:

Jak będziesz niedaleko, to zapraszam na kawę, albo i coś jeszcze... Np. Ciasto... :D 8)

ja bym chcial na kawe;-))

• Odpowiedzi 680
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm... Czyżbyś wybierała się do kraju na P.?

sosenko co to za enigma? Na co sie wybieram...? Oswiec mnie prosze, nie dosc, ze jestem za woda :-? to wygladna na to, ze i lataaa za murzynami :lol:

Wybieram sie a jakze, na dobre polskie jedzonko!!

A w jakim kraju będziesz to jedzonko polskie jadła? Czy nie w Polsce? :wink: :lol:

Jak będziesz niedaleko, to zapraszam na kawę, albo i coś jeszcze... np. ciasto... :D 8)

JA BYM CHCIAL NA KAWE;-))

Daj znać, o której wstawić wodę! :D 8)

Mówisz i masz!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/A_small_cup_of_coffee.JPG/300px-A_small_cup_of_coffee.JPG

Mam nadzieję, że przyda się z samego rana! :D

Witajcie po dluzszej przerwie...

Ciesze sie ze cos sie dzieje na tym forum i podziwiam aktywnosc DPS .Gratulacje!

U mnie w koncu cos ruszylo. Po grzecznym pozegnaniu sie z ekipa ktora miala niezrozumiale dla mnie problemy z lawami (roznica w poziomie ok 40 cm) wzialem tydzien urlopu i razem z sasiadem postawilismy sciany fundamentowe na tyle prosto ze samego mnie to zaskoczylo :D Na naprawe szkod po "fachowcach" wydalem 2 000zl . Dobrze ze poza mala zaliczka na materialy nic im nie zaplacilem. Zdazyli zrobic jeszcze fundament pod garaż wiec jakos mi sie to zbilansowalo, ale ten czas....

Mam juz nowa ekipe .

Wczoraj ruszyly prace nad scianami wiec postep jest. Juz doczekac sie nie moge kiedy na swoim tarasie kawke sobie spozyje.

Tymczasem pojawily sie u mnie grzyby i to nie byle jakie: prawdziweczki, kozaki. Ostatnio sasiadka przemaszerowala z nareczem dorodnych borowikow obok mnie pracujacego w pocie czola nad wznoszeniem fundametow i rzekla: "To wszystko z pana dzialki" cos we mnie zabulgotalo i odpowiedzialem:"smacznego" Wiele mnie to kosztowalo :-?

Kolejny powod przyspieszenia prac budowlanych he he.

Pozdrawiam i obiecuje rzucic jakims zdjeciem.

Ciesze sie ze cos sie dzieje na tym forum i podziwiam aktywnosc DPS .Gratulacje!

U mnie w koncu cos ruszylo. Po grzecznym pozegnaniu sie z ekipa ktora miala niezrozumiale dla mnie problemy z lawami (roznica w poziomie ok 40 cm) wzialem tydzien urlopu i razem z sasiadem postawilismy sciany fundamentowe na tyle prosto ze samego mnie to zaskoczylo :D Na naprawe szkod po "fachowcach" wydalem 2 000zl . Dobrze ze poza mala zaliczka na materialy nic im nie zaplacilem. Zdazyli zrobic jeszcze fundament pod garaż wiec jakos mi sie to zbilansowalo, ale ten czas....

Mam juz nowa ekipe .

Wczoraj ruszyly prace nad scianami wiec postep jest. Juz doczekac sie nie moge kiedy na swoim tarasie kawke sobie spozyje.

Tymczasem pojawily sie u mnie grzyby i to nie byle jakie: prawdziweczki, kozaki. Ostatnio sasiadka przemaszerowala z nareczem dorodnych borowikow obok mnie pracujacego w pocie czola nad wznoszeniem fundametow i rzekla: "To wszystko z pana dzialki" cos we mnie zabulgotalo i odpowiedzialem:"smacznego" Wiele mnie to kosztowalo :-?

Kolejny powod przyspieszenia prac budowlanych he he.

Pozdrawiam i obiecuje rzucic jakims zdjeciem.

O rany, fajnie, że jesteś i żyjesz! :D :D :D I co będzie z obiecaną kawą...? Chciałam z Tobą skonsultować parę pomysłów związanych z Twoją specjalnością, podobał mi się ten pomysł, który Ty podsunąłeś, a tymczasem przepadłeś... :( Przemyśl sprawę, umówmy się jakoś, postaram się upiec jakieś ciacho... :roll:

...a propos smaka: na moim siedlisku pięknie w tym roku obrodziły brzoskwinie !

Ano właśnie... jak widac poniżej chyba nie mijałem się z prawdą:

http://dopuser.republika.pl/brzo1.jpg

http://dopuser.republika.pl/brzo3.jpg

Zapowiadają się smakowicie... poza tym też pieknie owocują jabłonie, gruszki i orzechy, nie wspominając o sliwkach...

Witamy, witamy...

Po grzecznym pozegnaniu sie z ekipa ktora miala niezrozumiale dla mnie problemy z lawami (roznica w poziomie ok 40 cm)

No, no... niezłe osiągnięcie... czasami, niestety, trzeba to przeżyc by uwierzyc...

Tymczasem pojawily sie u mnie grzyby i to nie byle jakie: prawdziweczki, kozaki. Ostatnio sasiadka przemaszerowala z nareczem dorodnych borowikow...

Ja zbierałem u siebie na siedlisku kanie... pychota !

Wygląda na to, że jeszcze tylko sąsiad1964 nam zaginął... sąsiedzie, odbiór !.

A u mnie pokazały się takie dziwne jakieś grzybole...

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/4/4/3/25609492_d.jpg

wie ktos jak to się zwie? Poki co dostały robocza nazwę "Kosmiczne Jaja"

A może to inwazja z kosmosu??? :o

Mhm... a jakieś wielometrowe wygniecione kręgi (i inne figury geometryczne) w łanach zboża nie pojawiły się gdzieś ostatnio w Twoich okolicach ? Jeśli tak to poważna sprawa...

I czy te kosmiczne jaja wydzielają zapach psującego się mięsa ?

Widzę żeś waść w temacie... śmierdzą a i owszem a i padliną. Czyżby to jednak inwazja ???

Oj, niedobrze, niedobrze... nie chcę nikogo straszyc, ale - niestety - masz rację... to inwazja !... i to z daleka !!!

Osoby o wysokiej wrażliwości na bodźce wzrokowe proszone są o nieoglądanie następnych fotek ! http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/icon_mrgreen.gif