Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa ludzi mieszkających na wsi ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 680
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dlaczego tak strasza?!

Czytalam iz w polskich lasach zastraszajaco duzo jest kleszczy! Czy to prawda? Czy tylko bezpodstawne straszenie, aby odpedzic ludzi/grzybiarzy?

Kocham las. Przelece tysiace kilometrow i mialabym nie isc do "mojego" lasu?! :-? Absurd! Kto to wymyslil?!

Juz za pare chwil, za chwil pare wezme plecak swoj i wyjade... :D

Ohh, jak sie ciesze!

Z przed-ostatniej podrozy przywiozlam wlasnorecznie nazbierane i ususzone liscie z lasu, paprocie, kwiaty i wytworzylam piekny obraz. Jednak nie ciszyl mnie zbyt dlugo, byc moze dlatego, iz bylam z niego zbyt dumna? Jakims niewytlumaczonym sposobem spadl na podloge! Zal mi bylo pozbyc sie czastki polskiego "lasu", jednak musialam.

Tego roku obiecalam sobie, iz powtorze swoje dzielo. :D Jak mam isc do lasu? Co z kleszczami?!

Dlaczego tak strasza?!

Czytalam iz w polskich lasach zastraszajaco duzo jest kleszczy! Czy to prawda? Czy tylko bezpodstawne straszenie, aby odpedzic ludzi/grzybiarzy?

Kocham las. Przelece tysiace kilometrow i mialabym nie isc do "mojego" lasu?! :-? Absurd! Kto to wymyslil?!

Juz za pare chwil, za chwil pare wezme plecak swoj i wyjade... :D

Ohh, jak sie ciesze!

Z przed-ostatniej podrozy przywiozlam wlasnorecznie nazbierane i ususzone liscie z lasu, paprocie, kwiaty i wytworzylam piekny obraz. Jednak nie ciszyl mnie zbyt dlugo, byc moze dlatego, iz bylam z niego zbyt dumna? Jakims niewytlumaczonym sposobem spadl na podloge! Zal mi bylo pozbyc sie czastki polskiego "lasu", jednak musialam.

Tego roku obiecalam sobie, iz powtorze swoje dzielo. :D Jak mam isc do lasu? Co z kleszczami?!

Kleszczy jest tyle samo, co w każdym innym lesie. Po prostu kup psikadełko w aptece i dobrze się spryskaj przed wyjściem do lasu, ot i wszystko.

A on ze śliwkami w winie. Następnym razem będzie odwrotnie. :D

Wiochman - baaaardzo dziękuję za przemiłe odwiedziny i za tę wspaniałą megaMilkę z całymi orzechami. Już pożarta! Mniammmm! :D 8)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...