poziomka_a 13.06.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 I tak po ostatnim gradobiciu , zostały mi tylko łodygi z moich balkonowych kwiatów , zdarzyłam schować tylko trzy doniczki . Cieszę się , że i tak się nic więcej nie stało , martwiłam się o okna , a w szczególności o okno dachowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 16.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I ja się przypomnęże żyję Przy okazji donoszę że 6 lipca kupuję kokoszę - 10 szt + 1 kogucik. Zielononóżki kuropatwiane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 24.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tak mam 5 kurek , a kogucika to na oczy nie chcę widzieć . Jakoś zawsze nam się taki trafia , że mój pies przy nim to łagodne zwierzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 24.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam Wszystkich, Mysle, ze mogę dołączyć do tego wątku choć na wsi będe mieszkała dopiero za jakiś roczek na razie sie buduje. Trochę mnie martwią te dojazdy do szkoły i cała aklimatyzacja przede wszystkim dzieci ale chyba nie będzie tak żle w końcu nie ja jedna na wies ide . wiochmanczy to ten Broniszów koło Ropczyc? - oj ile wakacji ja tam spędziłam i nadal spędzam Pozdrawiam goraco tych którzy już na wsi i tych którzy jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 04.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzieki za pozdrowionka mikela, co do mnie to sercem i dusza na wsi ale cialem to jeszcze w miescie poziomeczka, co u Ciebie na wioseczce? Ostatnio nad PL szalala deszczowa burza - jak sobie z tym radzono na wiosce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 06.07.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Burze mnie nie dosięgły , tylko to gradobicie o którym wcześniej pisałam ... U mnie na wsi upał , duchota . Spacerować się da dopiero koło 17 ...Zastanawiam się co to może być ? Wieczorami koło jaskółek w szczycie latają mi jakieś owady , wielkościowo jak trzmiele , ale nie bzyczą , patrzyliśmy wczoraj , czy one czasem nie mają się gdzieś na strychu , ale raczej nie , czy może kolor domu im się podoba ( jest żółty) , gdy tylko robi się ciemno ich nie ma , a tak to jest chmara...Spotkaliście się z czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 06.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 może to te te co w ziemi siedzą w dzień ogólnie niegroźne ale wielkie i przeraźliwe lecą do jasnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 07.07.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/VBMyreuKRJ6HJWIhBX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 07.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale co tak wygladalo? Bo jakos nie bardzo wiem o co chodzi, znowu jestem nie w temacie Niby pozostalosci po sniegu? Posypane ...sola? poziomka wyjasnij mi mieszczuchowi, pls Naaareszcie sie ochlodzilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 08.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć . Data na zdjęciu się nie zgadza , zdjęcie było robione w połowie czerwca . Tak wyglądało koło mojego domu po gradobiciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 08.07.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/pP9lD0blRMs5g6aJdX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 09.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aaaa nooo wlasnie! Ta data mnie zmylila. I teraz juz wszystko jasne. Nie zle dalo i pewnie duzo szkody wyrzadzilo? Jaka ladna laweczka i stolik, musi sie milo relaksowac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 18.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Wszyscy mieszkancy wioski na urlop wyjechali, ze taka cisza? Widoczek na okolice wioseczki do ktorej powroce... ale nim sie to stanie, w przyszlym roku bede tam na wakacjach. http://lh3.ggpht.com/_07pZyfjzQJk/ShQVMI3ip_I/AAAAAAAAAt0/EVqfgAo-cCU/s800/Polska%202005%20-%20Wszystkie.%20076.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 24.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/m1nOaujifiyUg2NTjX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 24.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/r5YuEzYtDTTr2cUtRX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 24.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/kfpaCm6RUnvIVlwEgX.jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 03.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/m1nOaujifiyUg2NTjX.jpg poziomeczka to drzewko jest na Twojej posiadlosci? Piekne!! aaa nie! ooo pardon dwa drzewka gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 03.08.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 eh, dzisiaj jestem zrelaksowana bo mamy dlugi weekend dlatego popisze sobie... a co? Sorry, ale w poprzednim poscie nie dopisalam reszty, eh, jestem chyba zbyt zrelaksowana poziomeczka nooo pieknie, pieeeeknie, sliczny domeczek a drewniane ogrodzenie z wiszacym kwieciem iscie wiejsko laaadnie Wiecej zdjatek PLS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 05.08.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wrecz niesamowite, ze tutaj taka cisza, czyzby nic a to nic nie dzialo sie na wiosce? OK, wiem, ze czas zniw, ale ... ludzie wracajacie! A Ty poziomka - pojawiasz sie i znikasz ... i znikasz! Do nastepnego czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 05.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dziś idę kupować dom, niby nie na wsi, ale z okna jest widok na pole. Działka za mała, żeby hodować kurki. Ze zwierząt to mamy tylko dwa chomiczki dżungarskie. W planie jest kot i pies. Piszę w tym wątku jako sympatyk wsi Ech, kiedyś to się i krowy poiło i kury karmiło u dziadków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts