Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa ludzi mieszkających na wsi ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 680
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich,

Mysle, ze mogę dołączyć do tego wątku choć na wsi będe mieszkała dopiero za jakiś roczek na razie sie buduje. Trochę mnie martwią te dojazdy do szkoły i cała aklimatyzacja przede wszystkim dzieci ale chyba nie będzie tak żle w końcu nie ja jedna na wies ide :D .

wiochmanczy to ten Broniszów koło Ropczyc? - oj ile wakacji ja tam spędziłam i nadal spędzam :D

Pozdrawiam goraco tych którzy już na wsi i tych którzy jeszcze nie.

• 2 weeks później...
Burze mnie nie dosięgły , tylko to gradobicie o którym wcześniej pisałam ... U mnie na wsi upał , duchota :o . Spacerować się da dopiero koło 17 ...Zastanawiam się co to może być ? Wieczorami koło jaskółek w szczycie latają mi jakieś owady , wielkościowo jak trzmiele , ale nie bzyczą , patrzyliśmy wczoraj , czy one czasem nie mają się gdzieś na strychu , ale raczej nie , czy może kolor domu im się podoba ( jest żółty) , gdy tylko robi się ciemno ich nie ma , a tak to jest chmara...Spotkaliście się z czymś takim ?

• 2 weeks później...

Wszyscy mieszkancy wioski na urlop wyjechali, ze taka cisza?

Widoczek na okolice wioseczki do ktorej powroce... ale nim sie to stanie, w przyszlym roku bede tam na wakacjach. :)

http://lh3.ggpht.com/_07pZyfjzQJk/ShQVMI3ip_I/AAAAAAAAAt0/EVqfgAo-cCU/s800/Polska%202005%20-%20Wszystkie.%20076.jpg[/b]

• 2 weeks później...

eh, dzisiaj jestem zrelaksowana bo mamy dlugi weekend :) dlatego popisze sobie... a co? :lol:

Sorry, ale w poprzednim poscie nie dopisalam reszty, eh, jestem chyba zbyt zrelaksowana :D poziomeczka nooo pieknie, pieeeeknie, sliczny domeczek a drewniane ogrodzenie z wiszacym kwieciem iscie wiejsko ;) laaadnie :)

Wiecej zdjatek PLS

Dziś idę kupować dom, niby nie na wsi, ale z okna jest widok na pole. Działka za mała, żeby hodować kurki. Ze zwierząt to mamy tylko dwa chomiczki dżungarskie. W planie jest kot i pies.

Piszę w tym wątku jako sympatyk wsi :)

Ech, kiedyś to się i krowy poiło i kury karmiło u dziadków ....