scooby 12.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 http://www.atutrental.com.pl na strzeszynskiej maja siedzibe maja młoty pneumatyczne juz od61zł bruutokilofy pneumatyczne od 48 a elektryczne od 73zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 12.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dzięki scooby za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 13.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witam wszystkich - trzymajcie kciuki - własnie jade uzgadniac zakupy w hurtowni - jadymy z tym koksem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 13.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich w tej grupie. Właśnie czekam za PnB. Mam nadzieję, że symboliczną pierwszą łopatę wbiję jeszcze w tym roku. Plan na rok przyszły to fundament, płot i wszystkie przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikapietrucha 13.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witaj Kenji!!! jak miło powitać Sąsiada z Siekierek my mocujemy się w tym roku z fundamentami - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 13.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Trochę mnie dziwi tak słaba atywność na forum.Pogoda taka, że tylko usiąść i ryczeć.Cały czas czekam na więźbę. Niby w sobotę ma przyjechać. Nie wiem tylko czy jak położe dachówkę to wstawić okna i ruszać w środku czy czekać? Żona chce na Wielkanoc już mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 13.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 W naszym wypadku budowa na pewno się rozłoży na 2-3 lata. Mamy gdzie mieszkać, nie kosztuje nas to zbyt dużo więc na razie nie śpieszymy się. Tak jak pisałem plan na rok przyszły to fundamenty, płot i przyłącza. No i oszczędzanie kasy na rok następny. W 2009 roku chcemy mieć stan surowy, bez pokrycia dachu (tylko papa) i okien/drzwi. Potem pomyślimy co dalej. Wstępny plan to wigilia 2010 spędzona na własnych śmieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 13.11.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 marcinor jeżeli poważnie myślisz żeby na Wielkanoc zamieszkać to musisz zimą działać w środku , my zostawiamy mury z dachem przez zimę a okna dopiero w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 13.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mowaleria spróbuj jeszcze tu: http://www.ramirent.pl/ my korzystamy z nich często i namietnie przy każdej potrzebie - mają praktycznie wszystko jeszcze nie urodziłam jakby co, ale dzisiaj byłam w szpitalu bo sie nie za przyjemnie robi ale mam nadzieje jeszcze trochę wytrzymać - przynajmniej do ścianek kolankowych które majstry zaczęli dzisiaj niezrażeni deszczem i pogodą - oni sa niemożliwi normalnie, powiedzieli że zrobią, i pewnie zrobią.... mimo pogody która jakby w ogóle im nie przeszkadzała pozdrawiam wszstkich stałych i nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam nowych i starych tez:p u mnie ukladaja strop... a w czwartek zalewanie (i planowo koniec prac) ale jeszcze scianka kolankowa wejscie i takie tam drobnostki...a wiezba juz od tyg lezy i sie moczy ale mam nadzieje ze twarda jest i nic nie bedzie...a co do stropu to zabrakło mi 240 garów na strop :| u muchy policzyli zgodnie z projektem tz. od scian odeszli o kilkanascie cm...a ekipa połozya tak zeby był na calej szerokosci stropu zeby nie trzeba bylo szalowac... no i dobrze, sie dokupi i strop o 1000zł drozszy bedzie....a pogoda :/ do soboty ma padac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 13.11.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a wiezba juz od tyg lezy i sie moczy ale mam nadzieje ze twarda jest i nic nie bedzie... może musiałbyś ją ładnie poukładać krokwie mają dużą tendencje do skręcania. musisz uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 tydzien juz lezyi 2 tyg jeszcze polezy, słoncanie ma wiec ciesla mowi ze sie nie poskreca... oby. a to cos dla panow i moze i nie tylko, taki to by mogl przywozic pospolke http://www.autokrata.pl/ogien/2849/najwieksza_ciezarowka_swiata/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 13.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dla wszystkich znudzonych na budowie: http://www.smog.pl/wideo/14138/nuda_na_placu_budowy/ Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no to widze ze niezly temacik nam sie robi, a z ciekawostki zobaczcie to !!! http://www.smog.pl/wideo/13793/przesuneli_dom_na_druga_strone_ulicy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertouno 14.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam wszystkich mam pytanko czy wiecie gdzie można jeszcze w miarę niedrogo nabyć działke budowlaną w miarę blisko Poznania tzn tak promień 15-20km max,poszukuje mój znajomy i naprawdę ciężko cos znależć w miarę rozsądnych cenach ,jeśli ktoś wie będę wdzięczny za namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 14.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ja slyszalam ze jeszcze w Gowarzewie mozna cos znalezc, trzeba pytac po rolnikach, oni wiedza jeden o drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 15.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a jaka to jest "rozsądna cena"? kończą u mnie kolankowe trzy dni...... uwielbiam swoja ekipę gdyby nie to ze za późno im sie przypomina że brakuje materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 15.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 słyszałam, ze ok 170-175 zł za m kw., to sie pieknie ma do 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 15.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 "nasze" okolice - Góra, Biskupice, Jankowo ok 100-120 zł z m kw trochę ziemi jest na sprzedaż, dużo świeżo podzielonego tylko że moim zdaniem to jest megadużo za m kw - dlatego pytałam ile to jest "rozsądna cena"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_strumyk 15.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 W naszym wypadku budowa na pewno się rozłoży na 2-3 lata. Mamy gdzie mieszkać, nie kosztuje nas to zbyt dużo więc na razie nie śpieszymy się. Tak jak pisałem plan na rok przyszły to fundamenty, płot i przyłącza. No i oszczędzanie kasy na rok następny. W 2009 roku chcemy mieć stan surowy, bez pokrycia dachu (tylko papa) i okien/drzwi. Potem pomyślimy co dalej. Wstępny plan to wigilia 2010 spędzona na własnych śmieciach Pracujecie z energią - co Paweł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts