AAAW 06.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a u nas trzeba jeszcze podciągnąć gaz z drogi do działki a potem do domu i pewnie dlatego się przedłuży. najgorsze, że instalator nie może nic w domu podłączyć do czasu projektu... chyba że projekt instalacji można już teraz zrobić tak jak Ty masz? "Coś i kogoś" już organizujemy, ale w razie potrzeby poproszę o namiar Nawiązując do tynków. Myśleliście o działówkach z płyt gipsowych typu PROMONTA / ORTH ? kolega ma z tego ścianki i ominął dzięki temu trochę kosztów związanych z tynkowaniem (od razu szpachlował itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 07.02.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ponawiam pytanko : Czy macie na zbyciu w dobrej cenie stemple - najlepiej koło Chomęcic lub z własnym transportem ? Proszę o ofertę na Priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 09.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Mam do wydania przyczepę służącą na budowie jako schowek na narzędzia oraz schron przed deszczem dla murarzy. Przyczepa przeszła juz z ręki do reki kilka budów, ale jeszcze trochę posłuży. Odbiorca jest zobowiązany do odstąpienia jej na tych samych warunkach po zakończonej budowie kolejnemu "budowniczemu" Do zabrania przyczepy wymagany jest HDS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 11.02.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Gdzie można kupić paliki i deski do wytyczenia domu w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A może u was ktoś będzie miał na zbyciu kawałek (ok.5metrów) siatki leśnej/budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 14.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Czy macie na zbyciu w dobrej cenie stemple - najlepiej koło Chomęcic lub z własnym transportem ?Proszę o ofertę na Priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 19.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Hej u mnie w koncu sie ruszyło po zimie!!!Taras wyrasta:pDach za tydzien i elektryk i CeOwiec juz czekają :|Miałem problemy z kompem i póki co nie mam zdanego zdjęcia z budowy:| jeszcze sie nie denerwuje za bardzo bo spróbuje to odzyskać jakoś :...a wam radze odrazo nagrać je na 2 płyty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 26.02.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 WitamSzukam namiarów na sprzedawców rolet integro w Poznaniu lub bliskich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 26.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 to producenta spytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 26.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Wyczerpujaca odpowiedźFoczki dały z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fornalka 26.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czy macie orientacje co do cen podłogówki nam fachowiec powiedzał 60zl/m2 ułożenia + materały 100zł /m czy to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hej u mnie w koncu sie ruszyło po zimie!!! Taras wyrasta:p Dach za tydzien i elektryk i CeOwiec juz czekają :| a u nas za jakies 3 tygodnie okna juz będą i potem ruszamy z instalacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 02.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 12 bez materiału, za cementowo-wapienny. Tylko nie pytajcie czemu taki a nie inny bo to pytanie do mojego Misia a nie do mnie hej muriel, no i jak ci tynkarze cementowo-wapienni miesiąc później? możesz ich dalej polecić? Jak się ma cena robocizny w gipsie do cewapu bo te 12plnów to chyba tak dosyć korzystnie??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 03.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tynkarze weszli w piątek, więc jeszcze nie wiem czy ich mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 04.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 tynkarze weszli w piątek, więc jeszcze nie wiem czy ich mogę polecić zapytam znowu za 3 tygodnie Powodzenia i Pozdr. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 04.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 hmmmm, możesz zapytać za dwa dni, jak im tak pójdzie. Dzisiaj skończyli górę jest ich pięciu, dwóch przy maszynie, jeden lata z wężem, dwóch wyrównuje (chyba się mówi "zaciera"? ) ja tam się nie znam, więc mi się podoba kierbud będzie oceniał, to się wypowie o jakości. Ale chyba jest ok, bo Miś nic nie mówi, a jak jest niedobrze, to zawsze mówi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 04.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A ja zrobiłem mały update dziennika a możecie mi podać jakieś namiary na tynkarzy? cemwap lub gips bo niby mam ale wydaje sie ze drogo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 05.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 tynkarzy? cemwap lub gips bo niby mam ale wydaje sie ze drogo:/ A jakie aktualnie są ceny za tynki gipsowe ? Takie jak rok temu czyli ok. 25-28 zł/m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 05.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jakie drewno braliście na więźbę?Co jest lepsze - sosna czy świerk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 06.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Podobno świerk jest lepszy Ja nawet ściągałem z Kłodzka bo ponoć z górzystych terenów jest jeszcze lepszy ze względu na małe przyrosty Moge podać namiary wyszło z transportem nawet taniej niż w Poznaniu sosnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts