Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych - Jesien 2007 - Wielkopolska

Gość scooby

Recommended Posts

a u nas trzeba jeszcze podciągnąć gaz z drogi do działki a potem do domu i pewnie dlatego się przedłuży. najgorsze, że instalator nie może nic w domu podłączyć do czasu projektu... chyba że projekt instalacji można już teraz zrobić tak jak Ty masz?

"Coś i kogoś" już organizujemy, ale w razie potrzeby poproszę o namiar :)

Nawiązując do tynków. Myśleliście o działówkach z płyt gipsowych typu PROMONTA / ORTH ? kolega ma z tego ścianki i ominął dzięki temu trochę kosztów związanych z tynkowaniem (od razu szpachlował itd...)

• Odpowiedzi 716
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam do wydania przyczepę służącą na budowie jako schowek na narzędzia oraz schron przed deszczem dla murarzy. Przyczepa przeszła juz z ręki do reki kilka budów, ale jeszcze trochę posłuży. Odbiorca jest zobowiązany do odstąpienia jej na tych samych warunkach po zakończonej budowie kolejnemu "budowniczemu" 8) Do zabrania przyczepy wymagany jest HDS.

Hej u mnie w koncu sie ruszyło po zimie!!!

Taras wyrasta:p

Dach za tydzien i elektryk i CeOwiec juz czekają :|

Miałem problemy z kompem i póki co nie mam zdanego zdjęcia z budowy:| jeszcze sie nie denerwuje za bardzo bo spróbuje to odzyskać jakoś :...

a wam radze odrazo nagrać je na 2 płyty:p

12 bez materiału, za cementowo-wapienny. Tylko nie pytajcie czemu taki a nie inny bo to pytanie do mojego Misia a nie do mnie :D

hej muriel,

no i jak ci tynkarze cementowo-wapienni miesiąc później? możesz ich dalej polecić? Jak się ma cena robocizny w gipsie do cewapu bo te 12plnów to chyba tak dosyć korzystnie???

Pozdrawiam

hmmmm, możesz zapytać za dwa dni, jak im tak pójdzie. Dzisiaj skończyli górę :D

jest ich pięciu, dwóch przy maszynie, jeden lata z wężem, dwóch wyrównuje (chyba się mówi "zaciera"? ) :wink: ja tam się nie znam, więc mi się podoba :lol: :lol: kierbud będzie oceniał, to się wypowie o jakości. Ale chyba jest ok, bo Miś nic nie mówi, a jak jest niedobrze, to zawsze mówi..... 8)