Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych - Jesien 2007 - Wielkopolska

Gość scooby

Recommended Posts

• Odpowiedzi 716
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Stoję przed decyzją zakupu kabla zasilającego od szafki do Naszego domku ( w budowie) z zabezp. przedlicznikowym 3 x 20A z mocą przyłączeniową 12 KW . Co sądzicie czy kupić kabel YDY 5 x10 czy 5x16 ?

Ja skłaniam się ku wersji 5 x 16 - choć nieco droższy to jednak grubsza żyła i teoretycznie mniejsze spadki .

Jaki kabelek kupowaliście ?

hmmmm, coś nam wątek siadł zupełnie :-? co porabiacie jesiennibudowniczowie?

wszyscy poszli do "Nowa 2008" :D ta grupa umiera bo przez zimę i tak nikt nic nie robił.

A Ty tam lepiej o jakiejś majowej kawie z grilem pomyśl dla wschodnio-poznańskich bo masz najdalej posunięte prace :D (czytaj - stawiasz :lol:)

To co? Termin sobota wieczór 24 maja.

Miejsce: wschodnia część poznania :D może być start u Foczków na fundamentach :)

Lista otwarta i się dopisujemy.

1. Foczki

Miło, dzięki za odzew.

mowaleria, szkoda ale nie raz będzie okazja

Godzina? się będzie jak się przybędzie, myślę że około 17 będzie dobrze zacząć.

Działeczka nasza położona 3 km nad Kostrzynem, w Jagodnie.

Grilla mamy, wode mamy, prąd mamy, dobry nastrój zawsze pod ręką ale weźcie ze sobą, mile widziana jakaś sałatka na przekąskę i coś na ruszt. Może jakieś krzesełko rozkładane ew. koc do siedzenia choć trawy coraz mniej przez te koparki.

1. Foczki

2. pado

3. Martuszek - miło bedzie poznać osobiście i nie po głosie :)

4. tole

5. .... wpisywać się

Witam, dzisiaj wykonałem posadzki na parterze. Miałem mały problem ponieważ wykonawcy do których dzwoniłem po usłyszeniu że praca dotyczy 60m2 odpowiadali że nie opłaca im się rozkładać maszyny!!! Teraz mogę polecić wykonawce z okolic szamotuł bez problemowego SUPER współpraca krótkie terminy cena 12zł za m2 Może jeszcze się komuś przyda. Posadzki zacierane mechanicznie oczywiście tel 604072033