Martuszek 05.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 mam pytanie, czy ktos juz moze z Was wstawia okna? i moze polecic nam firme, ktora zrobi okna przesuwane, dzielone na 2, 270cm na 280? Mam duże przeszklenia, w tym okno rozsuwane na HS -ie 320x240 - wykonała mi firma Sobański (człuchów- pod Kaliszem). Drewniane.Możesz u mnie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 07.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 my tez mamy duże przeszklenia - AP Okna Górecka, plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 07.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jest drewniane (machoń) oczywiście że z gwarancją jak chcesz wyśle zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaroo21 08.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam,Czy ktoś mógłby polecić jakąś ekipę do położenia 350m cegły klinkierowej ?Tych co znajduje to albo podają ceny z kosmosu albo chcą pierwszy raz w życiu kłaść klinkier ponieważ przy pytaniu o adres budowy na której położyli cegły wpadają w zakłopotanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 17.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej szukam wykończeniówki. Posadzkarzy zarówno tych maszynowych jak i tych lepszych robionych ręcznie.I ile płaciliście za raku?(na pw jak co)A jak wyglądają wasze domki i dzialki po deszczach ? :|Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 03.05.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 hmmmm, coś nam wątek siadł zupełnie co porabiacie jesiennibudowniczowie? ja odliczam dni do przeprowadzki............. mamy deadline niestety, i obawiam się że będziemy się wprowadzać jednak nie do domu tylko "na budowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 u nas robi się elektryka, po weekendzie tynki...My też odliczamy, choć do jesieni jeszcze....Najwcześniej początek października pewnie się przeprowadzimy....ale mieszkanie w bloku już nas do szału doprowadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 04.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Stoję przed decyzją zakupu kabla zasilającego od szafki do Naszego domku ( w budowie) z zabezp. przedlicznikowym 3 x 20A z mocą przyłączeniową 12 KW . Co sądzicie czy kupić kabel YDY 5 x10 czy 5x16 ?Ja skłaniam się ku wersji 5 x 16 - choć nieco droższy to jednak grubsza żyła i teoretycznie mniejsze spadki .Jaki kabelek kupowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 10.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 co do kabla to tez mam 5x10 i nie ma sie co zastanawiac, wiekszy nie jest naprawdę potrzebny....A teraz szukam ekip od wykończeniówki, malarzy płytkarzy, parkieciarzy....itp proszę o dane na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 11.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Scooby napisał : co do kabla to tez mam 5x10 i nie ma sie co zastanawiac, wiekszy nie jest naprawdę potrzebny.... A jakie długie masz przyłącze ? Moje bedzie miało ok 45 - 50 m długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 13.05.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 hmmmm, coś nam wątek siadł zupełnie co porabiacie jesiennibudowniczowie? wszyscy poszli do "Nowa 2008" ta grupa umiera bo przez zimę i tak nikt nic nie robił. A Ty tam lepiej o jakiejś majowej kawie z grilem pomyśl dla wschodnio-poznańskich bo masz najdalej posunięte prace (czytaj - stawiasz ) To co? Termin sobota wieczór 24 maja. Miejsce: wschodnia część poznania może być start u Foczków na fundamentach Lista otwarta i się dopisujemy. 1. Foczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 14.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Chętnie się dopisujemy na spotkanie na fundamentach !. Napiszcie jeszcze gdzie i o której godzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 14.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Przykro mi ale ten termin mamy już zajęty - wyjeżdżamy na majówkę zakładową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 14.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 pado ja mam 40 m przyłącze i tak jak ktos juz napisał różnica byłaby przy 400m czy km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 14.05.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A ja chętnie wpadnę - choć juz jade wykonczeniówkę Tylko adres poproszę i do zobaczenia ps. Co przynieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 14.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 To co? Termin sobota wieczór 24 maja. Miejsce: wschodnia część poznania może być start u Foczków na fundamentach Lista otwarta i się dopisujemy. 1. Foczki Jestem ale... 1. o której 2. gdzie 3. co przynieść. Dobry nastrój zabieram ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 15.05.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Miło, dzięki za odzew. mowaleria, szkoda ale nie raz będzie okazja Godzina? się będzie jak się przybędzie, myślę że około 17 będzie dobrze zacząć. Działeczka nasza położona 3 km nad Kostrzynem, w Jagodnie. Grilla mamy, wode mamy, prąd mamy, dobry nastrój zawsze pod ręką ale weźcie ze sobą, mile widziana jakaś sałatka na przekąskę i coś na ruszt. Może jakieś krzesełko rozkładane ew. koc do siedzenia choć trawy coraz mniej przez te koparki. 1. Foczki 2. pado 3. Martuszek - miło bedzie poznać osobiście i nie po głosie 4. tole 5. .... wpisywać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam Czy nie została Wam jakaś resztka membrany Tyvek SUPRO ??? Zabrakło mi ca 10mb tej membrany. Chętnie odkupię - zawsze to lepiej niż cała rolka. Jestem z Poznania więc nie byłoby problemu żeby gdzieś w okolicy podjechać. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.05.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam Czy nie została Wam jakaś resztka membrany Tyvek SUPRO ??? Zabrakło mi ca 10mb tej membrany. Chętnie odkupię - zawsze to lepiej niż cała rolka. Jestem z Poznania więc nie byłoby problemu żeby gdzieś w okolicy podjechać. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jslawek 19.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, dzisiaj wykonałem posadzki na parterze. Miałem mały problem ponieważ wykonawcy do których dzwoniłem po usłyszeniu że praca dotyczy 60m2 odpowiadali że nie opłaca im się rozkładać maszyny!!! Teraz mogę polecić wykonawce z okolic szamotuł bez problemowego SUPER współpraca krótkie terminy cena 12zł za m2 Może jeszcze się komuś przyda. Posadzki zacierane mechanicznie oczywiście tel 604072033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts