Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych - Jesien 2007 - Wielkopolska

Gość scooby

Recommended Posts

SPOT,

bardzo miło było gościć forumowiczów, dzięki za stawienie się w komplecie.

Pojedliśmy popiliśmy i pogadaliśmy a co chyba najistotniejsze - ścisnęliśmy sie prawicami :D i to w realu :)

Można jednogłośnie stwierdzić, że SPOT był udany, wymieniliśmy cenne wskazówki :D jak należy traktować budowlańców...

No i foto pamiątkowe (Foczki, Martuszek, pado, tole)

http://img138.imageshack.us/img138/7643/sdc10463se7.th.jpg

więcej fotek w moim dzienniku.

Pozdrawiam, Foka

• Odpowiedzi 716
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oczywiscie za tak. Byłem w Boze Ciało ok. 10.30 Zjechałem całe "osiedle", niektóre domki sa fantastyczne. Zrobiłem kilka fotek i pojechałem. Nie chciałem wchodzić pod Twoje nieobecnosc na posesję, tym bardziej że były juz okna im drzwi. Jutro (wtorek) jade do siebie więc moze znów wdepnę. Po drodze przejadę koło Pado.

• 2 weeks później...
Gość Gosc_gość

Witam Jesiennych :wink:

Poszukiwany solidny wykonawca do wentylacji ( najlepiej Bartosza) z GWC,

Do zrobienia PILNIE projekt tej wentylacji, a w następnym etapie jego wykonanie łącznie z GWC.

Dobre sprawdzone namiary mile widziane :p

• 1 month później...
Witam wszystkich. Pisze w tym wątku ponieważ to o co chce Was zapytać macie już za sobą. Jestem na etapie projektu, a raczej jego adaptacji. Mam już wybrany projekt ale mam dużo poprawek łącznie z ingerencją w fundamenty i konstrukcję dachu. Stąd moje zapytanie: czy możecie polecić jakiego dobrego "projektanta-adaptatora" z okolic Poznania, który przyjrzałby sie mojemu projektowi, dokonał wyceny zmian i realizacji tej adaptacji. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Witam wszystkich. Pisze w tym wątku ponieważ to o co chce Was zapytać macie już za sobą. Jestem na etapie projektu, a raczej jego adaptacji. Mam już wybrany projekt ale mam dużo poprawek łącznie z ingerencją w fundamenty i konstrukcję dachu. Stąd moje zapytanie: czy możecie polecić jakiego dobrego "projektanta-adaptatora" z okolic Poznania, który przyjrzałby sie mojemu projektowi, dokonał wyceny zmian i realizacji tej adaptacji. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Witaj,

proponuję zadać pytanie na Wielkopolska 2007 albo Wiosna 2008, tam się przeniosła większość jesiennych. Za dużo wątków nie jest dobrze- tematy się dublują.

Co do pytania to moje biuro adaptujące nie jest godne polecenia. Jedyne co tam było ok to termin i załatwianie formalności. Jakość merytoryczna już dużo mniej

Pozdrawiam

Ja tez odradzam biuro projektowe na ulicy piekary.

Dokładnie nie pamiętam nazwy ale mailem z nimi spor.

A co do rur wod kan to kładłem przed tynkami, ale drugi raz bym tego nie robił bo po co zbędne wyprawki.

chociaż z drugiej strony mogą poniszczyć rury tynkarze bo tak to juz jest na budowie ze jeden drugie rozpi....

I jak zawsze adnotacje:

Odradzam oszusta Graczyka od dachu !!! siedziba w skokach tz z tamtych okolic.

• 1 month później...
  • 1 month później...