Foczki 24.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 SPOT, bardzo miło było gościć forumowiczów, dzięki za stawienie się w komplecie. Pojedliśmy popiliśmy i pogadaliśmy a co chyba najistotniejsze - ścisnęliśmy sie prawicami i to w realu Można jednogłośnie stwierdzić, że SPOT był udany, wymieniliśmy cenne wskazówki jak należy traktować budowlańców... No i foto pamiątkowe (Foczki, Martuszek, pado, tole) http://img138.imageshack.us/img138/7643/sdc10463se7.th.jpg więcej fotek w moim dzienniku. Pozdrawiam, Foka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 25.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 bardzo przepraszam że nie dotarliśmy wybieraliśmy panele drzwi i kuchenkę i zeszło więcej czasu niż sobie założyliśmy ale bardzo żałuję, bo po fotkach widzę, że chyba znam Pado osobiście Pado - czy Ty nie pracujesz przypadkiem na Głogowskiej.................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 31.05.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 WitamSzukam godnego polecenia tarkaku do zakupu 10 m3 więźby.Gdzie kupowaliście wasze drewno i w jakich na owe czasy cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 02.06.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Szukam godnego polecenia tarkaku do zakupu 10 m3 więźby. Gdzie kupowaliście wasze drewno i w jakich na owe czasy cenach. cześć, ja kupowałem w Łoży 059 833 33 25 po 800 netto. cieśle i kierbud nie mieli zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 02.06.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Szukam godnego polecenia tarkaku do zakupu 10 m3 więźby. Gdzie kupowaliście wasze drewno i w jakich na owe czasy cenach. Tokas, oglądałeś mój system rolet integro? zaproszenie cały czas aktualne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 02.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Oczywiscie za tak. Byłem w Boze Ciało ok. 10.30 Zjechałem całe "osiedle", niektóre domki sa fantastyczne. Zrobiłem kilka fotek i pojechałem. Nie chciałem wchodzić pod Twoje nieobecnosc na posesję, tym bardziej że były juz okna im drzwi. Jutro (wtorek) jade do siebie więc moze znów wdepnę. Po drodze przejadę koło Pado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 02.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Szukam godnego polecenia tarkaku do zakupu 10 m3 więźby. Gdzie kupowaliście wasze drewno i w jakich na owe czasy cenach. cześć, ja kupowałem w Łoży 059 833 33 25 po 800 netto. cieśle i kierbud nie mieli zastrzeżeń Dwoniłem - cena bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamlugi 10.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam,Mam do sprzedania: Okno FTS-V 78/140 - 6 sztFTP-W 78/140 - 2 sztKolmierz EZV 78/140 - 6 sztKolmierz KZV-1 78/140 -1 sztKolmierz KZV-3 78/140 - 1sztKolmierz XDP 78/140 Nr tel 601342548pozdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 11.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 mam pytanie, czy mozecie polecic jakiegos kowala, ktory nie zazyczy sobie fortuny za zrobienie bramy, furtki i napędu? wyceniono nam to na 10 tysiecy, czy to duzo? bede wdzieczna za wskazowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.06.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam Jesiennych Poszukiwany solidny wykonawca do wentylacji ( najlepiej Bartosza) z GWC, Do zrobienia PILNIE projekt tej wentylacji, a w następnym etapie jego wykonanie łącznie z GWC. Dobre sprawdzone namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallos123 11.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam wszystkich. Pisze w tym wątku ponieważ to o co chce Was zapytać macie już za sobą. Jestem na etapie projektu, a raczej jego adaptacji. Mam już wybrany projekt ale mam dużo poprawek łącznie z ingerencją w fundamenty i konstrukcję dachu. Stąd moje zapytanie: czy możecie polecić jakiego dobrego "projektanta-adaptatora" z okolic Poznania, który przyjrzałby sie mojemu projektowi, dokonał wyceny zmian i realizacji tej adaptacji. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 11.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam wszystkich. Pisze w tym wątku ponieważ to o co chce Was zapytać macie już za sobą. Jestem na etapie projektu, a raczej jego adaptacji. Mam już wybrany projekt ale mam dużo poprawek łącznie z ingerencją w fundamenty i konstrukcję dachu. Stąd moje zapytanie: czy możecie polecić jakiego dobrego "projektanta-adaptatora" z okolic Poznania, który przyjrzałby sie mojemu projektowi, dokonał wyceny zmian i realizacji tej adaptacji. Z góry dzięki i pozdrawiam. Witaj, proponuję zadać pytanie na Wielkopolska 2007 albo Wiosna 2008, tam się przeniosła większość jesiennych. Za dużo wątków nie jest dobrze- tematy się dublują. Co do pytania to moje biuro adaptujące nie jest godne polecenia. Jedyne co tam było ok to termin i załatwianie formalności. Jakość merytoryczna już dużo mniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 11.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Czy rury wod - kan kładliście przed czy po tynkach wewnętrznych????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 12.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ja tez odradzam biuro projektowe na ulicy piekary.Dokładnie nie pamiętam nazwy ale mailem z nimi spor.A co do rur wod kan to kładłem przed tynkami, ale drugi raz bym tego nie robił bo po co zbędne wyprawki.chociaż z drugiej strony mogą poniszczyć rury tynkarze bo tak to juz jest na budowie ze jeden drugie rozpi.... I jak zawsze adnotacje:Odradzam oszusta Graczyka od dachu !!! siedziba w skokach tz z tamtych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czy rury wod - kan kładliście przed czy po tynkach wewnętrznych????? ....woda i cała instalacja grzewcza po tynkach, kanaliza na różnych etapach a końcowa też po tynkach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyga 12.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Mam do odsprzedania cekol c-45 w dobrej cenie zostało mi trochę z tynkowania Od zach-płd strony Poznania mogę dowieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 13.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 a ja mam pytanie o parapety marmurowe i brame? czy mozecie polecic jakiegos niedrogiego kamieniarza? i ile wyszlo Wam za metr kwadratowy? mam tez pytanie o brame przesuwana, czy jakiegos niedrogiego i rozsadnego kowala mozecie polecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 20.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Oddam barak ZA DARMO. Nie wygląda rewelacyjnie ale nie przecieka i może służyć jeszcze na kilku budowach. Barak znajduje się w Rokietnicy pod Poznaniem. kontakt 660 54 93 28 http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=19670117&filename=pb301328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 27.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 WitamCzu mozecie odpowiedziec ile kosztuje docieplenie wełną wew. budynku (miedzy krokwie 15 cm i na to kolejne 5 cm) i gdzie kupowaliscie wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Tu sie tez zapytam. Macie jakiegos dobrego dostawce drewna kominkowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts