agula11 07.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam ile kosztuje m kw. położenia styropianu 15 w okolicach Poznania? Czy 30-35 zł (włacznie z zaprawą zewnetrzną, czy jak ją tam zwał, ale bez tynków) to jest dużo, w sam raz czy calkiem OK ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 07.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam ile kosztuje m kw. położenia styropianu 15 w okolicach Poznania? Czy 30-35 zł (włacznie z zaprawą zewnetrzną, czy jak ją tam zwał, ale bez tynków) to jest dużo, w sam raz czy calkiem OK ???? Jeśli za komplet włącznie z np. piankowaniem szpar, szlifowaniem styro itd. to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
javas 09.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 WitamOddam w dobre ręce odpadki po ociepleniu poddasza wełną TopRock Rockwool. Mogę to wyrzucić ale może się komuś przyda. Jest tego ok 8 worków 240litrowych. Trzeba to sobie tylko odebrać. PozdrawiamJavas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Moi drodzy! Szukam pracy dla mojego ojca na zimę właśnie skończył budować dom u kolegi no i przydałoby się robić coś dalej. A wiec... jeśli ktoś poszukuje fachowca do wykończeniówki to gorąco polecam! Efekty pracy można obejrzeć w moim dzienniku. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę najlepiej pisać na priv lub w komentarzach w moim dzienniku (na dole kliknąć liczbę 27) Pozdrawiam i liczę na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 14.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Gdzieś przeczytałam o jakiejś firmie, bodajże w Biskupicach, zajmującej się drzwiami i do czasu wstawienia docelowych dają takie tymczasowe, ale nie mogę znaleźć tego wątku:(. Czy ktoś kojarzy która to firma? A może to jest normalna praktyka, że dają takie drzwi? Bardzo by mi to pasowało, więc jeśli ktoś zna taką firmę, to podpowiedzcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
javas 27.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mam do sprzedania 6 rolek Toprock 10cm (30m2) i ok. 10m2 Fasrock-L.Odbiór własny z Lubonia. Cena do dogadania. Kontakt na priv.Pozostałość po ociepleniu ścian i poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 27.11.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak co to ja mam 2 rozpoczęte rolki włeny 15cm knaufa. ale rolki sa prawie pełne. i mam pytanieco do wykonczeniówki, szukam kogos konkretnego!!! z terminem od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 30.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szukam punktu z dobrymi silnikami do rolet (Nice, Somfy) który załozy mi te silnikim do rolet. W punkcie gdzie zamawiam okna ceny nie są sympatyczne, więc jesli macie sprawdzone namiary to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 16.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Pytanie: ile za wymurowanie tarasu plus wejście ca 30 m kw, żeby nie dać się oszwabić ??? beton z betoniarki , wykop ręczny pod fundament z bloczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Pytanie: ile za wymurowanie tarasu plus wejście ca 30 m kw, żeby nie dać się oszwabić ??? beton z betoniarki , wykop ręczny pod fundament z bloczkow Nikt nie pomoże w sprawie tego tarasu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 06.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witam szukam sprawdzonego zakładu stolarskiego, który wykona drzwi zewnetrzne do domu. Jezeli macie sprawdzone namiary do bardzo proszę - fotki równiez mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 09.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witam szukam sprawdzonego zakładu stolarskiego, który wykona drzwi zewnetrzne do domu. Jezeli macie sprawdzone namiary do bardzo proszę - fotki równiez mile widziane o takie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b63cd1c1cf1e7afd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 05.04.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szanowni forumowicze!Kupię kontener albo barak w którym można przechować klumkry budowlane.Przepraszam, że wcinam się z tą propozycją, ale może ktoś z Was lub Waszych sąsiadów chce się pozbyć czegoś takiego. Proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 20.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mam na sprzedaż Zuzię 15 Kw z PW dolotem z zewnątrz, automatycznym szybrem, dodatkową wężownicą za 3100 zł taniej o 500 zł ( instalator kupił za mały i uciekł ) a ja zostałem z kominkiem. Transport do 100 km od Poznania gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 22.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 WitamMam pytanie odnośnie ogrodzenia z klinkieru. Możecie polecić jakieś sprawdzone ekipy od ogrodzeń i od kostki brukowej?DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 30.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Układanie kostki brukowo-granitowei Wróblewski Robert 608 738 431/061 425 20 92.U mnie układal kostke granitową,jak dla mnie b.dobry fachman(chociaz ze względu na rozmiar kostki nie wyszlo mi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 22.08.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Odsprzedam budę na budowę: bardzo solidna, posiada dwa niezależne wejścia, w tym takie przez które wmieści się betoniarka. Na wyposażaniu dużo praktycznych szafek i schowków, mini biurko z szufladami, piec w którym można napalić w chłodne dni, podwójna podłoga pod którą można schować długie elementy, łaty murarskie itp. W budce są także dwa miejsca do spania lub drzemki. Unoszony dach zapewniający znośne warunki podczas upałów. Budka została zaadaptowana z nadwozia wojskowej radiostacji. Bardzo solidna. Możliwość wysłania fotek. Wszelkie pytania proszę kierować na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts