maciejowy 12.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 przedstawicielem firmy drutex jest Lazur na ul. Słowiańskiej 55 tel 61 828 01 85 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 12.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam - szukamy ekipy do postawienia domu w stanie surowym - wiosną 2008 - może możecie kogoś polecić, kto nie ma wygórowanych cen na robociznę. Mowaleria - twoje wyceny to dla mnie kosmos. Ja też szukałam ,ale na teraz.Dużo jest w "białej liście Wielkopolski".Wszyscy byli bardzo chętni,lecz na przyszły rok.Może Tobie podpasują.Pzdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 12.10.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja bede dawal wycene do drutexu okna bardzo ladne. idzis jeszcze zapadla decyzja zmiany oknabalkonowego na normalne i po weekendzie bedzie pierwsza wycena hihi a co sie stalo ze stropem? szalunki sie rozlecialy? gdzie konkretnie dajesz wycene bo nie mogę ich przedstawiciela zlokalizować? ale http://www.drutex.pl ja wysle im przez maila wymiary okien. tylko jeszcze musze profil wybrac itp, wiec lepiej do nich jechac... Heh wlasnie dzis jak powstaja mury odkrylismy ze o 25cm dom jest wiekszy:| ale trudno juz tak musi byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 15.10.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 ludziska, coś nam wątek spada? co tam u Was? u mnie dzisiaj zaczęli ściany, siedziałam już W garażu i myślałam obie jak to jest że goście "cegiełki" układają a to mój dom będzie i tak mi się jakoś melancholijnie zrobiło.... poza tym próbuje oszacować ile nas wyniesie domek - mam rozbicie dość szczegółowe na etapy, etapy na poszczególne prace, muszę pozbierać koszty za materiały, robociznę.... trochę karkołomne zadanie, ale niestety muszę się go podjąć dzisiaj zostawiłam okna do wyceny, rzuciłam sie tez na kuchnię, ale moja wymarzona to jakieś 13-14k więc chyba nic z tego btw - wiedzieliście że mamy w swarzedzu producenta okien? ja nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.10.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 U nas nic - cisza i spokój. Czekamy na kolejne wyceny... Pan od Pnb nie wie kiedy zajmie się naszym wnioskiem . Swoją drogą mam pytanie - ile czekaliście za Pnb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A i jeszcze jedno - czy Wy widzicie jak spadają ceny? Suporeks, który w kwietniu koszytował coś koło 14zł, a w lipcu już 17 teraz można dostać za 8,50, a jak dobrze poszukać to i nawet za 8zł. Ja zaczekam z zakupem materiałów do stycznia, bo słyszałam, że w styczniu właśnie są najniższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 15.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 U nas nic - cisza i spokój. Czekamy na kolejne wyceny... Pan od Pnb nie wie kiedy zajmie się naszym wnioskiem . Swoją drogą mam pytanie - ile czekaliście za Pnb? My czekaliśmy 50dni(ustawowo jest 60).A propos materiałów - tanieją,tanieją np.bloczki fundamentowe znależliśmy już za 3zł z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 My czekaliśmy 50dni(ustawowo jest 60).A propos materiałów - tanieją,tanieją np.bloczki fundamentowe znależliśmy już za 3zł z transportem. W Borówcu bloczki betonowe 2,68 brutto, tylko nie wiem co z transportem My czekamy zaledwie 4 tygodnie, a wydaje nam się że już wieczność. A najbardziej wkurza nas Pan M. - to ten co się zajmuje Pnb w naszej gminie - gość ma taki spokój... Dowiedzieć się czegoś od niego graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 15.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 W Borówcu bloczki betonowe 2,68 brutto, tylko nie wiem co z transportem My czekamy zaledwie 4 tygodnie, a wydaje nam się że już wieczność. A najbardziej wkurza nas Pan M. - to ten co się zajmuje Pnb w naszej gminie - gość ma taki spokój... Dowiedzieć się czegoś od niego graniczy z cudem [/quote] Masz jakiś telefon czy cuś do tych bloczków w Borówcu. Czekanie na PnB jeszcze nie jest takie straszne."Dobrze" się czeka na wypis z ksiąg wieczystych w sądzie w Gnieżnie.Czekamy już 5miesięcy!!!!Wyobrażacie sobie?Oczywiście bez tego nie można iść do banku,a konto kruszeje drastycznie,a po pani w sądzie wszystko spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255078105_poznan_bloczek_betonowy_m6.htmlTo znalazłam na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 15.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255078105_poznan_bloczek_betonowy_m6.html To znalazłam na allegro.[/quote] Dzięki.Jutro dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 15.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dzis w jezykowie widzialem wlasnie zaczynajacych:p a u mnie przestu do srody bo ekipa robi cos innego wrr ale kazdy z sasiadów mnie chwali gdzie znalazlem taka ekipe co taki pozadek robi na placu budowy:| a propos dachówki to w biskupicach jest całkiem niezly wybur nonono a co do okien to cos nie moge sie sprezyc nawet wysylajac maila o wycene... moze dzis.. a z tym Bk to nie załamujcie mnie teraz ze jest po 8zł ja po 14.50kupiłem moze dachówke uda mi sie kupic taniej niz ci co w lecie? czy ona nie spada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dzięki.Jutro dzwonię. Jak zadzwonisz to daj znać co z tym transportem a z tym Bk to nie załamujcie mnie teraz ze jest po 8zł ja po 14.50kupiłem Przykro mi scobby że się tak pospieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 15.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Też się pospieszyłem, ale przynajmniej ściany stoją.Ale bloczki już tak tanie?Jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 15.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 tak sobie czytalem wiosenna i czytam jak nas krtykuja .ale uwazam takjak muriel ceny sie zmieniaja i robil by sie niepotrzebny balagan jesli chodzi o cenny bloczków itp.a tu to mamy wszytsko chronologicznie chronologicznie.ale przyznam sie ze zaczerpuje tam informacji. bo wiem ze troszke osob juz kupiło tam okna i zweryfikowało ceny do jakosci wiec dlazcego by sie i tam nie spytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roz_rwd 15.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie! Pisze mój drugi post na tym forum, i szczerze to się nie orientuję, bo myślałem że to grupa jesienna, atu bardziej wielkopolska Gratuluję wszystkim tego co do tej pory udał się zrobić, Ja czekam na PnB, wniosek złożony 10 października, myślicie że zdążę z fundamentem w tym roku, czy będe współtwórcą grupy wiosennej 2008 :/ pozdrawiam z pod Rzeszowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roz_rwd 15.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 przeoczyłem drobny szczegół, a mianowicie tytuł wątku tak czy innaczej powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 16.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jak zadzwonisz to daj znać co z tym transportem No niestety,transport we własnym zakresie.Netto też nie sprzedają,więc nam opłaca się kupić w Garbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 16.10.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ale czy oni wogóle nie mają transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 16.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pierwsza wycena okien : 9 813+ rolety 5 412 plus montaz (i tu nie do konca rozumiem poniewaz montaz rolet to 25zł sztuka a jest jeszcze jakis montaz stansurowy 44 za 1m2 a mam ich 21,88( domyslam sie ze chodzi o pow okien chyba?)razem okna rolety montaz 16 604drutex pcv okleina zloty dąb.ale do tego dojdzie jeszcze automatyka o ktorej zapomnailem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts