krzysiek p. 16.11.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 żeby nie zaniżać poziomu też będziemy mieli dachówkę ceramiczną mi się podoba ceglasta i kremowa elewacja Marta nie mówi nie dla ciemnej dachówki zobaczymy, mamy jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 16.11.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Powodzenia, trzymam kciuki za pogodę. codziennie wieczorem /w nocy/ zastanawiam się jaka będzie pogoda i czy dobrze robię z tymi fundamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 żeby nie zaniżać poziomu też będziemy mieli dachówkę ceramiczną mi się podoba ceglasta i kremowa elewacja Marta nie mówi nie dla ciemnej dachówki zobaczymy, mamy jeszcze czas O ten zestaw to są kolory o których bez przerwy mówi moja żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Powodzenia, trzymam kciuki za pogodę. codziennie wieczorem /w nocy/ zastanawiam się jaka będzie pogoda i czy dobrze robię z tymi fundamentami Odważny jesteś. Ja na razie wacham się czy strop w tym roku, czy w przyszłym... W przyszłym tygodniu ma być leciuteńki najazd zimy, w nocy przymrozki... Generalnie dziś mam spotkanie z kierownikiem budowy, a w piatek odebranie etapu: ściany parteru. Wtedy pogadam ze wszystkimi związanymi z budową i podejmę decyzję co dalej.. Aktualnie w mojej ekipie jeden ma chore zatoki, a drugi chodzi i kaszle... Tak więc nawet z powodów czysto ludzkich trzeba zastanowić się co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 17.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 No nareszcie ktoś wspomina o ceglastych dachach, nie chciałam sie pierwsza wyrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 No nareszcie ktoś wspomina o ceglastych dachach, nie chciałam sie pierwsza wyrywać Jakbym swoją żonę słyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 17.11.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ruszyła kolejna budowa na naszej łące. Humus zdjęty, dzisiaj widziałem ekipę pracującą na placu. Gratulacje i trzymam kciuki bo zima się zbliża. niestety u mnie zdjęć nie będzie musiałem wybrać albo dom albo aparat fotograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ruszyła kolejna budowa na naszej łące. Humus zdjęty, dzisiaj widziałem ekipę pracującą na placu. Gratulacje i trzymam kciuki bo zima się zbliża. niestety u mnie zdjęć nie będzie musiałem wybrać albo dom albo aparat fotograficzny Najprostrze są już od 800pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 21.11.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ruszyła kolejna budowa na naszej łące. Humus zdjęty, dzisiaj widziałem ekipę pracującą na placu. Gratulacje i trzymam kciuki bo zima się zbliża. niestety u mnie zdjęć nie będzie musiałem wybrać albo dom albo aparat fotograficzny Najprostrze są już od 800pln... za 800 zł to ja mam 415 bloczków betonowych na fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Byłem dziś na naszej łaczce i co widzę? Skrzynki gazowe, skrzynki prądowe... No, no, no.... Jeszcze tylko woda będziemy mieli luks na działkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ruszyła kolejna budowa na naszej łące. Humus zdjęty, dzisiaj widziałem ekipę pracującą na placu. Gratulacje i trzymam kciuki bo zima się zbliża. niestety u mnie zdjęć nie będzie musiałem wybrać albo dom albo aparat fotograficzny Najprostrze są już od 800pln... za 800 zł to ja mam 415 bloczków betonowych na fundament Jak tam uważasz, ale tych zdjęć już nigdy nie badrovisz... A po drugie jak dom ma być za powiedzmy 300tyś to co to jest 800pln... A może mylę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 22.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Byłem dziś na naszej łaczce i co widzę? Skrzynki gazowe, skrzynki prądowe... No, no, no.... Jeszcze tylko woda będziemy mieli luks na działkach... Faktycznie łąka zaczyna wyglądać na coraz bardziej cywilizowaną. Na razie są to "puste" skrzynki bez zasilania, ale może niedługo już coś tam będzie płynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Byłem dziś na naszej łaczce i co widzę? Skrzynki gazowe, skrzynki prądowe... No, no, no.... Jeszcze tylko woda będziemy mieli luks na działkach... Faktycznie łąka zaczyna wyglądać na coraz bardziej cywilizowaną. Na razie są to "puste" skrzynki bez zasilania, ale może niedługo już coś tam będzie płynęło. W końcu ktoś mówił, że do końca listopada ma być prąd... No, ale skrzynka i kabel w środku to już coś!! To rodzi nadzieję, że może niedługo taki malutki gazik, prądzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 22.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja też czekam z niecierpliwością na prąd ale mówienie o końcu listopada to chyba lekka przesada słyszałem, że ostatecznym terminem na postawienie i podłączenie transformatora jest druga połowa grudnia więc stawiałbym raczej na ten nieszczęsny grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja też czekam z niecierpliwością na prąd ale mówienie o końcu listopada to chyba lekka przesada słyszałem, że ostatecznym terminem na postawienie i podłączenie transformatora jest druga połowa grudnia więc stawiał bym raczej na ten nieszczęsny grudzień Grunt, że mamy jakiś prądzik na naszej łaczce i daje się podłaczyć betoniarkę, diaksa itp... A kiedy będzie w skrzynce? Zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 22.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja też czekam z niecierpliwością na prąd ale mówienie o końcu listopada to chyba lekka przesada słyszałem, że ostatecznym terminem na postawienie i podłączenie transformatora jest druga połowa grudnia więc stawiał bym raczej na ten nieszczęsny grudzień Grunt, że mamy jakiś prądzik na naszej łaczce i daje się podłaczyć betoniarkę, diaksa itp... A kiedy będzie w skrzynce? Zobaczymy.. Zgadzam się z tobą super z tym prądzikiem Na swoim przykładzie widzę, żę punkt widzenia zależy od .... stanu zaawansowania robót Jeszcze dwa tygodnie temu myślałem: Jeśli media będą na wiosnę to będzie ok A teraz chciałbym już mieć je w "domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 22.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Co sądzicie o Minoxie? Dzisiaj mieli u mie wpadkę z terminowością dostaw co przełożyło się na moje spięcie z ekipą Brak terminowości to u nich norma czy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 22.11.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Co sądzicie o Minoxie? Dzisiaj mieli u mie wpadkę z terminowością dostaw co przełożyło się na moje spięcie z ekipą Brak terminowości to u nich norma czy przypadek A rozmawiałeś z Aglo-Budem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.11.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Co sądzicie o Minoxie? Dzisiaj mieli u mie wpadkę z terminowością dostaw co przełożyło się na moje spięcie z ekipą Brak terminowości to u nich norma czy przypadek No własnie... ceny udało mi się u nich dobre wynegocjować, ale mają problemy z terminowością dostaw. A raz mieli poważną wpadkę: w piatek zamówiłem kształtki kominowe, w poniedziałek dalej nie było przywiezione, we wtorek rano jak (byłem osobiscie) handlowiec twierdził, że wysłał , potem środa - gdzieś się coś zapodziało, a w czwartek ... nie będzie kształtek, bo się skończyły... Niemniej wydaje mi się, że ceny mają adekwatne do mobilności. A jesli się człowiek dogada i dopilnuje to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 23.11.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 na szczęście dzisiaj ekipa powinna skończyć murowanie bloczków i mam czas na przemyślenia do wiosny zastanawiam się czy z nimi (minoxem) dalej rozmawiać ceny i termin płatności są ok ale terminowość dostaw do d... bloczki dzisiaj dowieźli w piątek zamówione, 1000 szt miało być w sobotę, przyjechało tylko 500 szt. Jeźli teraz mają takie problemy to co będzie w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts