B.Sz. 22.02.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam serdecznie. Po co ta grupa? Przeglądałam grupę olsztyńską ale od nas do okolic Giżycka kawał świata, choć woj. obecne - to samo... Przeglądałam grupę trójmiejską ale oni poszli bardziej w kierunku Gdyni i w dół (po mapie) więc też kawałek... No więc wszyscy budujący na terenie byłego elebląskiego - zapraszam do dzielenia się doświadczeniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 To ja się przyłączam! Mój mąż mówi, że on też! Jesteśmy z Elbląga i tu będziemy się budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 założyłam Ci komentarzehttp://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=newtopic&f=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Fajnie! My kończymy adaptację projektu i mamy nadzieję w tym roku skończyć. My mamy 3 córcie , działkę mamy prawie przy siódemce, przy ulicy Augustowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . jakbście znaleźli przy kopaniu fundamentów, to pokażecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 22.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Słowo!!!! Zdjęć strzelimy nawet i setkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Słowo!!!! Zdjęć strzelimy nawet i setkę! ale my chcemy zobaczyć na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 według jakiego projektu budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 22.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Taki jest nasz domek: http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=311&IdKolekcji= A na żywca, jak się dokopiemy, to też się da!!!!!! Obejrzeć, rzecz jasna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.02.2006 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . jakbście znaleźli przy kopaniu fundamentów, to pokażecie?? Nie pokaze , bo zgodnie z prawem , to co w ziemii , to nalezy do panstwa . Jak wykopie Komnate to bede musial sie z nia ukrywac . Szukam dzialki pod budowe . Tak z 3000m . Moze byc i Elblag . Dlaczego nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . jakbście znaleźli przy kopaniu fundamentów, to pokażecie?? Nie pokaze , bo zgodnie z prawem , to co w ziemii , to nalezy do panstwa . Jak wykopie Komnate to bede musial sie z nia ukrywac . Szukam dzialki pod budowe . Tak z 3000m . Moze byc i Elblag . Dlaczego nie . w Dąbrowie były takie działki, może też coś w Rubnie, ale jeśli nie robi Ci odległość, to podobały mi się działki w Łęczu, ale tam są siedliskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 23.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Szukamy jakiegoś sensownego projektanta do adaptacji projektu gotowego (a najlepiej jeszcze taniego jak barszcz! ). Macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 23.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . jakbście znaleźli przy kopaniu fundamentów, to pokażecie?? Nie pokaze , bo zgodnie z prawem , to co w ziemii , to nalezy do panstwa . Jak wykopie Komnate to bede musial sie z nia ukrywac . Szukam dzialki pod budowe . Tak z 3000m . Moze byc i Elblag . Dlaczego nie . I bym zapomniała - w Pasłęku (ok. 20 km od Elbląga; bliziutko E7) na pewno jeszcze dostaniesz - działki budowlane, uzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A czy w Elblagu ceny sa ustalone za metr , czy uznaniowo ? Jezeli mozecie podac jakis zakres cen - bylbym wdzieczny . Ciekawe ile ludzi jest na forum z Elblaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 23.02.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A czy w Elblagu ceny sa ustalone za metr , czy uznaniowo ? Jezeli mozecie podac jakis zakres cen - bylbym wdzieczny . Ciekawe ile ludzi jest na forum z Elblaga . Luc, my naszą działkę kupowaliśmy jakieś 9 lat temu i płaciliśmy wtedy coś chyba ze 2000 zł (na pewno była nie uzbrojona). W tej chwili w samym Elblągu działki tych samych gabarytów co nasza (tj. ok. 600 M2) kosztują chyba z 80 tys ale głowy za to nie dam a na pewno (przynajmniej tak mi się wydaje) lepiej będą zorientowani Joanna i Janusz. Jak dowiem się czegoś konkretnego - na pewno dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 23.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Podobno Bursztynowa Komnata jest ukryta gdzies w Pasleku . hi Luc ! domów z " zapałek " w ęlblągu nie budują . podobno inny klimat . u nas na wzgórzach nazywamy to " syberia " a w Milejewie " ukraina " ale chodzi naprawdę tylko o klimat . http://www.republika.pl/slawkowo/zima.JPG tak naprawdę jest co rok zimą w elbląskim . jeżeli chodzi o ceny gruntów to spóżniłeś się o 5 lat . wtedy sprzedawali jak mi powiedziano w Pruchniku " w ofercie " a teraz za " pieniądze " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 23.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam serdecznie. Po co ta grupa? Przeglądałam grupę olsztyńską ale od nas do okolic Giżycka kawał świata, choć woj. obecne - to samo... Przeglądałam grupę trójmiejską ale oni poszli bardziej w kierunku Gdyni i w dół (po mapie) więc też kawałek... No więc wszyscy budujący na terenie byłego elebląskiego - zapraszam do dzielenia się doświadczeniami! witam i pozdrawiam . http://www.republika.pl/slawkowo/wodka.jpg my budujemy osiedle rolne w Kamionku . dojazd zimą jest naprawdę taki jak na zdjeciu . http://www.republika.pl/slawkowo/29.JPG budujemy powoli już od 3-ch lat . znamy wszystkie hurtownie i wiemy do których już nie wchodzić . od a jak asfalt po ż jak żwir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć! Kamionek jest ładnie położony, ale ta droga... najbardziej mi się tam podoba widok na zalew, co ująłeś na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A czy w Elblagu ceny sa ustalone za metr , czy uznaniowo ? Jezeli mozecie podac jakis zakres cen - bylbym wdzieczny . Ciekawe ile ludzi jest na forum z Elblaga . ceny są różne, w samym mieście , gdzie sprzedaje miasto- ok 100+22%vat za m2, poza miastem ok. 50-65-75zł, zależnie od kogo kupujesz i w jakim stopniu uzbrojenia, czasem też z vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts