wasiek 19.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ups..post się powtórzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 15.03.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 czy ktoś ma namiary na dobry czarnoziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 16.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Przyłączam sie do pytania o czarnoziem i dorzucę pytanie o kogoś od balustrad. Po ile u was brali za m i czy możecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 a jakie te balustrady mają być? My ostatnio przywoziliśmy czarnoziem. Nie znam się więc nie wiem jakiej jest jakości. Jedno co mogę powiedzieć to, to że bez kamieni, bo niestety raz trafiło się że przywieźli z cegłami itp i kazaliśmy zabrać. Czy ktoś może polecić lub odradzić jakąś firmę, stolarza robiącego meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFAN_BR 18.05.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witam. Ja również poszukuję wykonawcy mebli kuchennych. Jeżeli ktoś mógłby kogoś polecić, byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 18.05.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Kam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 23.05.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam wszystkich na wiosnę. My juz po tynkach. Szykujemy się na przyszły tydzień na wylewki. Szukamy kogoś do kafli i gładzi. Jak zwykle zwracam się do was o namiary na polecanych wykonawców. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.05.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Gremlinko mogę polecić ci firmę Prusbud 514415316 Robi 2 chłopaków, po budowlance, nie piją, nie palą. Robią wszystko gładzie, zabudowy, glazury, tynki strukturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 25.05.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam. Ja również poszukuję wykonawcy mebli kuchennych. Jeżeli ktoś mógłby kogoś polecić, byłbym wdzięczny. JA miałem fajnego faceta z Elbląga. Bardzo konkurencyjny cenowo, super dokładny i słowny. Link nizej to moja kuchnia. Taką chcielismy i taką zrobil. Frontu nie lakierowane tylko akrylowe bodajże. Wytrzymalsze niż lakierowane. Systemy blumowskie Cena 10500 zł Jak ktoś chce to numer podam na prv. http://www.ryba1977.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=12&rok=2012 P.S. Koncze ogradzać działkę i szukam psa. Zawsze chciałem mieć owczarka niemieckiego. Może to być pies w typie owczarka nie rodowodowy za darmo lub za niewielką kasę. Jeśli znacie kogoś to chetnie przygarnąłbym takiego. Chciałbym szczeniaka nie dorosłego. Podobają mi się też owczarki australijskie ale cena szczeniaka to srednio 2000-2500 tys i tak samo berneńczyk. Super są również duze szwajcarskie psy pasterskie ale cena ich mnie zabija też 2500 zł. Gdyby nie kasa to brałbym tego szwajcarskiego, bo wyglad i cechy charakteru ma idealne dla mnie. Liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 05.06.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ostrzegam przed kupnem czarnoziemu z Jegłownika. Niby czarnoziem, a tak naprawdę to jest to ziemia wybierana z rowów czy oczyszczania rzeki mieszana z piaskiem i inną ziemią. Jeżeli ktoś się nie zna to nie rozpozna, ale wystarczy kilka grudek ziemi rozgnieść i czuć ją mułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_g 13.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Odgrzewam watek ekipy budowlanej, chcialbym sie budowac w Elblagu na jesieni (okolice wrzesnia). Czy ktos tu buduje/wybudowal dom z warta polecenia ekipą lub moze taką ktorej powinienem sie wystrzegac? PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 13.06.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 odpowiedz na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_g 13.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Wielkie dzieki Tylerr, juz do nich wyslalem zapytanie. Czy moglibyscie sie podzielic informacja ile zaplacilliscie za adaptacje projektu gotowego (jezeli budowaliscie z gotowca) i jakie mniej wiecej byly to zmiany. Pan architekt zarzyczyl sobie 4k! za dorzucenie okna + zmiane wielkosci innego + kilka scian dzialowych i barierki na dachu garazu ktory teraz ma byc tarasem. To chyba przesada ale moze ja o czyms nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 15.06.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 to ja mialem podobny zakres zmian Tyle ze jeszcze podnioslem dom o 0,5 metra i dalem chyba jakies 5,5 2 lata temu. 4k to raczej ok. za same pieczatki placisz 2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarka9 17.06.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witajcie,Mam już wszystkie papiery i poszukuję solidnej ekipy budowlanej do wybudowania SSO za rozsądne pieniądze. Jeśli możecie podeślijcie jakieś namiary.Ja za adaptację projektu z drobnymi zmianami zapłaciłam 2,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_g 17.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja wyslalem narazie zapytania do firm Domlux, Greos i Erdom ale jeszcze nie mam zadnych konkretnych odpowiedzi. Podeslijcie na priv namiary do tych swoich architekotw od adaptacji pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dy_zio 19.06.2013 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam, ja tez poprosze na priv namiary na architektow i wykonawcow, zamierzam ruszyc z budowa w tym roku. Swoja droga rozumiem, dlaczego niektorzy nie chca pisac o zlych fachowcach na forum, ale o dobrych to chyba nie problem, to przeciez dla nich darmowa reklama. No chyba, ze ktos jest troche dobry - troche nie Dodam, ze najbardziej interesowalaby mnie firma, ktora wykonuje uslugi kompleksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_g 19.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Czy mozecie podac jakies namiary na goscia od projektu przylacza wody i ewentualnie ile zaplaciliscie i za co? dy_zio co do architekta to poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dyzio czemu się nie pisze? Bo poprostu ciężko ich znaleźć. Jak przeszłam wiele ekip i polecić mogę dosłownie kilka, a z początkowego etapu budowy to nie polecę żadnej. Sami partacze. Fakt że ja jestem dość wymagająca, ale skoro bez problemu płacę, a wcześniej umawiam się konkretnie na pracę to mam prawo wymagać by było to zrobione dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam po długiej nieobecności....widzę, że nowi budowlańcy się pokazali na forum......fajnie, fajnie i powodzenia życzę...a poniżej zdjęcie dla "starego" forumowicza.... było.. http://i47.tinypic.com/33z42gk.jpg jest http://i44.tinypic.com/4lka6x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts